Про семітів, невігластво українців та дещо інше

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 30 жов 2012.

1. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Шановний!
    Ось ви i спiймалися на брехнi.
    Де в дописi про тягнибока?
    Сбрехали? А навiщо? :dntknw:

А що до ваших закидiв - що нацiонализм "краще" за нацизм - то ось що казав ваш друг Юрко Михальчишин -
    Привет любителю украинских националистов господину KLIBERN'у от одного из вождей украинских националистов. :)
    О периоде уничтожения евреев в годы Второй мировой войны львовский вожак "Свободы" отзывается так:
    В сфере экономики Михальчишин также мечтает использовать в Украине методы ХАМАСа:

Прокричите теперь и господину Михальчишину - "брехня!" :)

2. Bambook

Bambook Persona non grata

Я не про цей допис казав. Ви знову перекручуєте.

3. Дальневосточник

Тогда продолжим - теперь - отзывы об "откровениях" Михальчишина

Депутат Верховной Рады Андрий Шкиль ("Блок Юлии Тимошенко"), глава подкомитета по евроинтеграции и сотрудничеству с НАТО:
    Депутат Кнессета Алекс Миллер ("Наш дом Израиль"), глава межпарламентской ассоциации "Израиль-Украина":
    Вячеслав Лихачев, эксперт по изучению антисемитизма и экстремизма Ассоциации еврейских общин и организаций Украины:
    ТАК что там - в политических хрестоматиях пишут? ;)

4. Bambook

Пишут, що якби ви мали підтвердження, що Михальчишин щось таке писав про нацистське вітання чи про Майн Кампф, ви б навели цитату з Михальчишина, а не з якогось Ліхачова.
    Наведете - будемо обговорювати питання - чи є Михальчишин нацистом.
    Утім, це може змінити мою думку про Михальчишина, але аж ніяк не заперечить того, що націоналізм і нацизм - різні речі.

5. Дальневосточник

Special 4 U :)

http://nachtigal88.livejournal.com/28148.html

6. Bambook

Дякую. Є привід для розмови в темі про Михальчишина.
    Сподіваюся, що наступним вашим чтивом буде підручник з політології, і ми зможемо також поспілкуватися про різницю між націоналізмом та нацизмом.

7. Дальневосточник

На який саме пiдручник менi краще звернути увагу - на ваш погляд?

8. Bambook

Я б почав з першого тому чотиритомника Бориса Кухти.
    Якщо ж читаєте англійською - Modern Political Analysis Роберта Дала.

9. Дальневосточник

Дякую! :)
    Моєї англiйскої хватає лише на технiчнi тексти. Краще пошукаю Кухту.

10. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

А, от цікаво, а інтернаціоналісти, та інтернаціональний обов'язок радянського солдата, наприклад, в Афганістані - що в них, інтернаціоналістів хіба не було ворогів? А з ким же тоді хлопці воювали? Від кого помирали? Від шанувальників хіба?

11. Дальневосточник

А хіба я десь писав, що комуністи кращі за націоналістів? Весь час їм хтось заважає - біляки, буржуї, троцкисти, більшовики, євреї, москалі, поляки...Як отому танцору - тільки хірургичне втручання допоможе гарно танцювати... :)

12. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Это значит подставить левую щёку? :)

---------- Додано в 20:46 ---------- Попередній допис був написаний в 20:39 ----------

- Отже, Вам до душі ...? М'о Вам ніщо не заважає? Мені, наприклад, люди заважають. То є така думаюча тварина, що жжучила роги та хвіст, натомість так бреше, що й сама вірить у власну брехню... То що робити? :)

13. Дальневосточник

Это что-то толстовское. Непротивление злу насилием - к сожалению - не действует.
    На мой взгляд - порядочность скорее айкидо. Не нападать самому.

---------- Додано в 20:57 ---------- Попередній допис був написаний в 20:53 ----------

Мир велик. Я 10 лет проработал на севере. Две сотни километров тундры между поселками - это по северным меркам - рядом. И - ни одной живой души.
    Было бы желание. Да и у нас - есть места, где никто не достанет. :)

14. Agaton

Agaton Well-Known Member

Разрешите исправить:
    - действует, но только если применять консеквентно - до последнего...
    А этой последоватоельности как будто, уже с времен Нерона не хватает.

15. Bambook

16. Дальневосточник

17. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Депутат Кнесета Алекс Мілер народився та й прожив шістнацять років "в Москве в отдалённом районе" , після чого приїхав у Ізраїль. Що він може розуміти в українських справах?
    Ще один московський есперт...:russian_ru:
    Може поговоримо про Ваші?..

18. Дальневосточник

Что в написаном - неправда?
    Одно дело - не признавать легетимность создания государства Израиль (я разве где-то подобное писал?) - а другое - стойкое нежелание государства Израиль выполнить решение ООН в части создания Плестинского гсударства. В чем дело, KLIBERN - вы не понимаете различий? ;)

19. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Усе неправда.
    Газета "Правда" відпочиває...:facepalm:Треба троха знати ситуацію у Ізраїлю. Правда в тому, що вони не хочуть Ізраїлю взагалі, а хочуть Палестину на усій підмандатній території. Нагоди створити державу Палестина були. Коли у двохтисячному році ізраїльский прем'ер Барак віддавав Арафту 95% від того, що той вимагав, раіс відмовився. Чому? Тому що так наказали ті, хто давав йому гроші. А їм вигідно, щоб тут був конфлікт, який приведе до знищення Ізраїлю, як держави. Ось правда.

Здається мені, що "палестинские радикалы" Вам всеж таки ближче... :)))

20. Дальневосточник

Агiтпроп вiдпочивє!
    Шановний! Не треба перекручувати знов - до чого тут радiкали? Їх меньшисть! Да i не ваша то справа - щось давати у 95%. Ось де подвiйнi стандарти. Вам подобаються українські націоналисти - але вони не хотiли, щоб хтось давав їм 95%. Вони - як i палестинцi хотiли своєї держави. Виконуйте, будь ласка, постанову ООН. :)

тов. Суслов? Я вас не впiзнав!

а де твій аватар? :)