Шановний! Ось ви i спiймалися на брехнi. Де в дописi про тягнибока? Сбрехали? А навiщо? А що до ваших закидiв - що нацiонализм "краще" за нацизм - то ось що казав ваш друг Юрко Михальчишин - Привет любителю украинских националистов господину KLIBERN'у от одного из вождей украинских националистов. О периоде уничтожения евреев в годы Второй мировой войны львовский вожак "Свободы" отзывается так: В сфере экономики Михальчишин также мечтает использовать в Украине методы ХАМАСа: Прокричите теперь и господину Михальчишину - "брехня!"
Полагаю - мы завершили обсуждения друг-друга? Тогда продолжим - теперь - отзывы об "откровениях" Михальчишина Депутат Верховной Рады Андрий Шкиль ("Блок Юлии Тимошенко"), глава подкомитета по евроинтеграции и сотрудничеству с НАТО: Депутат Кнессета Алекс Миллер ("Наш дом Израиль"), глава межпарламентской ассоциации "Израиль-Украина": Вячеслав Лихачев, эксперт по изучению антисемитизма и экстремизма Ассоциации еврейских общин и организаций Украины: ТАК что там - в политических хрестоматиях пишут?
Пишут, що якби ви мали підтвердження, що Михальчишин щось таке писав про нацистське вітання чи про Майн Кампф, ви б навели цитату з Михальчишина, а не з якогось Ліхачова. Наведете - будемо обговорювати питання - чи є Михальчишин нацистом. Утім, це може змінити мою думку про Михальчишина, але аж ніяк не заперечить того, що націоналізм і нацизм - різні речі.
Дякую. Є привід для розмови в темі про Михальчишина. Сподіваюся, що наступним вашим чтивом буде підручник з політології, і ми зможемо також поспілкуватися про різницю між націоналізмом та нацизмом.
Я б почав з першого тому чотиритомника Бориса Кухти. Якщо ж читаєте англійською - Modern Political Analysis Роберта Дала.
А, от цікаво, а інтернаціоналісти, та інтернаціональний обов'язок радянського солдата, наприклад, в Афганістані - що в них, інтернаціоналістів хіба не було ворогів? А з ким же тоді хлопці воювали? Від кого помирали? Від шанувальників хіба?
А хіба я десь писав, що комуністи кращі за націоналістів? Весь час їм хтось заважає - біляки, буржуї, троцкисти, більшовики, євреї, москалі, поляки...Як отому танцору - тільки хірургичне втручання допоможе гарно танцювати...
- Это значит подставить левую щёку? ---------- Додано в 20:46 ---------- Попередній допис був написаний в 20:39 ---------- - Отже, Вам до душі ...? М'о Вам ніщо не заважає? Мені, наприклад, люди заважають. То є така думаюча тварина, що жжучила роги та хвіст, натомість так бреше, що й сама вірить у власну брехню... То що робити?
Это что-то толстовское. Непротивление злу насилием - к сожалению - не действует. На мой взгляд - порядочность скорее айкидо. Не нападать самому. ---------- Додано в 20:57 ---------- Попередній допис був написаний в 20:53 ---------- Мир велик. Я 10 лет проработал на севере. Две сотни километров тундры между поселками - это по северным меркам - рядом. И - ни одной живой души. Было бы желание. Да и у нас - есть места, где никто не достанет.
Разрешите исправить: - действует, но только если применять консеквентно - до последнего... А этой последоватоельности как будто, уже с времен Нерона не хватает.
Ну от власне ви нападали на мене, приписуючи мені слова, яких я не казав, на основі того роблячи фальшиві закиди. Я лише захищався. Просто припиніть таку тактику, і ми зможемо справді нормально спілкуватися. Насправді у нас нема такої великої різниці у світогляді, радше різні досвід і середовища.
Депутат Кнесета Алекс Мілер народився та й прожив шістнацять років "в Москве в отдалённом районе" , після чого приїхав у Ізраїль. Що він може розуміти в українських справах? Ще один московський есперт... Може поговоримо про Ваші?..
Что в написаном - неправда? Одно дело - не признавать легетимность создания государства Израиль (я разве где-то подобное писал?) - а другое - стойкое нежелание государства Израиль выполнить решение ООН в части создания Плестинского гсударства. В чем дело, KLIBERN - вы не понимаете различий?
Усе неправда. Газета "Правда" відпочиває...Треба троха знати ситуацію у Ізраїлю. Правда в тому, що вони не хочуть Ізраїлю взагалі, а хочуть Палестину на усій підмандатній території. Нагоди створити державу Палестина були. Коли у двохтисячному році ізраїльский прем'ер Барак віддавав Арафту 95% від того, що той вимагав, раіс відмовився. Чому? Тому що так наказали ті, хто давав йому гроші. А їм вигідно, щоб тут був конфлікт, який приведе до знищення Ізраїлю, як держави. Ось правда. Здається мені, що "палестинские радикалы" Вам всеж таки ближче...
Агiтпроп вiдпочивє! Шановний! Не треба перекручувати знов - до чого тут радiкали? Їх меньшисть! Да i не ваша то справа - щось давати у 95%. Ось де подвiйнi стандарти. Вам подобаються українські націоналисти - але вони не хотiли, щоб хтось давав їм 95%. Вони - як i палестинцi хотiли своєї держави. Виконуйте, будь ласка, постанову ООН. тов. Суслов? Я вас не впiзнав!