Про семітів, невігластво українців та дещо інше

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 30 жов 2012.

1. Bambook

Bambook Persona non grata

Я - не ставлю.
    Це Дальнєвосточнік намагається зробити відкриття для всієї політологічної науки.
    Правда, трохи знань у цьому напрямку бракує, і необєктивність заважає.
    Але ви уваги не звертайте, грамтотні люди розуміють різницю між нацизмом та націоналізмом.

2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Зате пан Bambook тiшиться спробами вiдмивання чорнго кобеля нацiонализму.
    Але "арiель" тут не спроможний допомогти.
    А люди, якi мають совiсть - обходять як найдалi нацiоналистичну калюжу - аби не забруднитись.

3. Bambook

Люди, які мають совість, не підмінюють поняття.
    Але це не про вас.

4. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- К сожалению, я не вижу именно себя глупым человеком, зато вижу очень много глупых невежественных людей вокруг. Лучше было бы наоборот. Но Вы правы: евреи - это очень умный и хитрый народ, который знает как добиваться своего, используя невежество и лень других. Это похоже как в революцю 17 голытьба не любила панов, кулаков, дворян, поскольку те имели состояние, а они как были стадом, так и оставались - поскольку те оказались в своё время и потом, проворнее и сильнее, хотя их и меньше чем простых людей.

5. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Я даже немного завидую Вам. Вы живете в моноэтническом социуме, в котором минимум противоречий. Когда с каждым днем растут межэтнические противоречия - начинаешь внутренне меняться сам. А вообще - не повод для дискуссии - мы такие, как есть. А националист националиста поймет. Это не Иван без роду и племени.

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви не розумієте. Узбеки і туркмени - це росіяни.

7. Дальневосточник

ТАК само - i не про вас. :)
    Бо щоб хто не розповiдав - але нема нацiоналiста без ворога. А вороги - то всi iншi, не ТАКi.
    А щоб причепурити волче обличчя нацiоналiзма - стараються iмеджмейкери, словоблудно строячи докази вiдмiнностi.
    Але хижак все одно пролазить крiзь маску "добропорядностi".

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Нічого, в 2004 році не посадили тих, хто вибори дерибанив, значить тепер точно посадять.

9. Bambook

Безсовісна вигадка.
    Вам навряд чи колись вдасться зрозуміти суть цього поняття.

10. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Вы далеки от реальности. Туркмена видел при социализме, учились вместе. А узбек - каждый восьмой и они совсем не россияне.

---------- Додано в 13:12 ---------- Попередній допис був написаний в 13:09 ----------

Враги - это те, кто желает тебе зла. Я желаю людям лишь добра, в том и различие между националистом и "добропорядочным".

11. Дальневосточник

Надеюсь, что ТАК и произойдет.Тем более, что для этого есть все поводы.
    Главное, что я не вижу нареканий на работу дільничних виборчіх комісій - в которых задействовано много людей - обычных селян, учителей, инженеров и рабочих. А это говорит, что люди не пошли в массе на сделку с совестью. А вот окружных комиссий - уже много меньше - да и те в большинстве своем честно сделали свое дело. А тех, кто не чист на руку - самое время направить к Юле и Юре. :)
    Можете опровергнуть? :)

Тут я спокоен - не вы будете об этом судить - удастся или нет. :)
    Чтобы судить о порядочности других - надо самому быть порядочным - а тут у вас еще огромное поле для работы над собой. :)

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну спершу велику рибу тра за зябра підвісити.

13. Bambook

Якщо ви вважаєте непорядним називати вас брехуном - то це просто смішно. Не вказати вам на ваші брехні було б непорядним.

Націоналізм - це всього лише ідеологія, яка вважає основою гуртування суспільства спільну національність, незалежно від класового походження. В розумінні автора цього поняття, Гердера, суть націоналізму - у відстоюванні інтересів нації в її стосунках із державою, а аж ніяк не в стосунках з іншими націями.
    Націоналісти-політики шукають зовнішнього ворога абсолютно в тій же мірі, в таких же ситуаціях і з тією ж метою, що й ліберал-демократи, соціал-демократи чи комуністи. Це специфіка не надто чесної за своєю суттю справи, а не особливість ідеології. Так само, як і в інших випадках, це є лише засобом, а не метою.
    Зрештою, почитайте хоча б якусь коротеньку хрестоматію з історії політичних вчень, і не будете робити таких помилок.

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А що заважає? Я цей рефрен чую вже три роки найменше... Чого чекаєте, воЯки? :)))

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Новини читайте і будете знати чого. На чому ваше геройство тримається? На добровільній здачі влади Ющенком?

16. Дальневосточник

Вы снова за старое? Полагаете - у вас есть моральное право решать - кто брешет, а кто - нет?
    Вынужден вас огорчить - вы ничем не лучше меня. Никаких у вас нет преимуществ. Собственно - отсюда и постоянное ваше желание перейти на личности - поскольку в доказательствах своей точки зрения - не преуспели. А когда нет аргументов- но есть желание возразить - сразу начинается "брехня, брехня!".
    Неубедительно. Спробуйте ще. :)

Хорошо. Значит рассуждения господина Тягнибока о "жидве и москалях" - имели ввиду исключительно внешний аспект? Интересно, что же ТАКого в его откровениях увидели либерал-демократы, если исключили его из "Нашей Украины"....
    Видимо - они там тоже не читали коротеньких хрестоматий о политических учениях - раз ТАК поступили? ;)

17. Bambook

Та тут не треба нічого "вирішувати". Ви брешете, бо наводите неправдиву інформацію. Як було, наприклад, з вашим закидом, ніби я "відбілюю" Тягнибока. Ви так і не знайшли жодного підтвердження цьому. Зрештою, ви навіть не намагалися. Що наштовхує на думку: брехали ви свідомо.

Коли Тягнибок це говорив - ще питання, чи не був він радше нацистом, ніж націоналістом. Особисто я цього ніколи не схвалював. Та й Тягнибок з того часу таки змінився.

18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

На чесно виграних виборах і утворені парламентської більшості. А ваша сміливість ,тільки на стадному інстинкті. Якщо стадо повалить ,то і я з ними, в серединці, аби не притиснуло часом...
    Ну а новини брехливих коресбандюг побудовані на брехні Ваших фюрерів дивіться самі.

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Яких? Президентських? Так ПР як їх тоді виграла, так тепер продула парламентські. Але Ющенко віддав владу цивілізовано, а Янукович так не вміє.

20. iso

iso Well-Known Member

Це Ви про мене і "тривожний". (Бо точної адреси не вказано) Якщо так, то Ви не лише української мови не знаєте... Зрештою шановні панове москалі. Не треба мене вчити української мови. Якось без Вас...
    Дуже тонкий гумор, навіть сарказм. Вам цього не осилити:scratch_one-s_head:

а де твій аватар? :)