Про семітів, невігластво українців та дещо інше

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 30 жов 2012.

1. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Никто не хотел умирать,за родину! ...тільки глупий хохол в ВОВІйні.
    Майте повагу до скромного перед наглим!
    Та й нині те ж саме...дураків шукають!
    http://www.inosmi.ru/world/20121102/201712612.html
    А таки знайдуть і напоряться ще на нового якогось збішеного,як то вже було...
    :scratch_one-s_head:

Останнє редагування: 2 лис 2012
  2. Saszko

Saszko Well-Known Member

А стоит показать это, ну в смысле доказать. Может у нас и нет?

---------- Додано в 13:57 ---------- Попередній допис був написаний в 13:55 ----------

А кто ж туда ребенка захочет отправить, если школа еврейская?

3. Может, у вас и нет.
    Там хорошее образование дают. Желающие есть.

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ця "скромність" звичайною бидлячою дурістю пахне.

5. Yurko NOTOCO

Не теба так низько гоїв та Мою з Вами Націю ставити...і так високо вірити і шанувати "боговибраний народ" про який сам "божий бухгалтер" Коломойськмй говорив і навіть сумнівався сам в повторено-сказаному!
    У всім решта з Вами згіден!

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та нація вже сама себе поставила "в позу", проспавши ст.6 Конституції, бувше "загальнонародне", інформаційний простір.
    А Коломойський сумнівався по тій причині, що якість євреїв з простору "рашен" є дуже низькою в цивілізаційному плані. В Ізраїлі їх часом ставлять нижче за ефіопських єдиновірців.

7. Yurko NOTOCO

Шо Ви мелете...льючи воду на чужий млин?!
    Явним прикладом цього розуму-хитрощів є та затіяна,срана боротьба Тимошенко з Ющенком.Ставки в Лондоні зробили "боговибрані" і... перемогли Самі Себе!Далі дивимось по Європі! "Свобода" мовчить,і вірно робить(Не рухай гівно,то і смердіти не буде).Нам Своє робить!
    А той Божий шлях "боговибраних" ми ще по телевізору зобачимо...
    Чи Ви не бачите таких же,як ми "гоїв-дурнів" по Європі,Рос'ї,Обамівській Америці...Ірані (теж до-шляка гої,як і ми).
    А ви про якусь якість нинішніх євреїв. Вони за Те Все вже самі себе не поважають!А скоро і ненавидіти ще стануть...це якщо. А Ви все...приклад з них мол,треба брати!
    З кого?...З кого питаюсь?
    Вони завтра скажуть що вони вже англіки,німці,рускі,українці і благо прізвище змінили.і ще раз змінять Шевченко на Вільсона якогось,або Вестервеллє!
    Так по-Вашому виходить,що на землі є лише розумні євреї і глупе бидло,гої! І при тому Юща чомусь юдою обзивають.
    Однако ж! Воістину "мудрі"...мудрегелі короче!:preved:

8. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

пане!
    будь-яка діаспора так поводиться у чужий країні
    українці в канаді, сша, бразилії ецетера теж не ниють, а гуртуються

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

І в Юрка жінки борщ невдалий вийшов.

Зрівняйте це "так" українців з Московії та євреїв України. Останні всі піднімуться на захист Ізраїлю, коли ви щось почнете в сторону цієї держави "бочку котити". А наше бидло з Тюмені й Сургуту й не пікне по причині ціни газу для України. Умора з цих аналітиків. Ви коли-небудь були на Всесвітньому форумі українців? Я був і мені було соромно з цього видовища ниття та безпорадності. А все тому, що мій товариш по дитинству Алік Шварцтух посилено працював над уроками та зі своєю скрипкою, коли я по своїй ліні ганяв тряпчатого післявоєнного м'яча.

10. Yurko NOTOCO

Єврею назвати себе українцем,русским,поляком,то раз плюнути...і змінити від народження дане ім'я також,та стати Іваном Івановичем Івановим...Ще краще стати в США ірландцем,во...
    І мовчати,як риба в льод,що ти єврей.
    Українець так не робить ,тому й отак в нас!
    А для німця Вестервеллє,француза Саркозі,русско-молдаванського Лібермана з Ізраелю,то як чхнути...
    Інтересно,чи як став би єврейський націоналіст Ліберман в Ізраїлі міністром оборони,чи закликав би євреїв з Європи вступати примусово в Ізраїльську армію для захисту від палестинських і іранських гоїв з закликом "Земля Обітована в небезпеці!"...а чи послали б го під три чорти "боговибрані" і сказали б му же він...хам і гой!
    Мол,дитино,для таких цілей є НАТО і глупі гої по світі!
    Короче...в нас свої гойські проблєми,а в них свої,єговські...
    Думаю-гадаю,що Бамбук лише б виграв,якби просвітляв українців на теми "боговибраності" єврейського,такого ,як і галичани націоналістичного народу в своєму чпсописі "Егоїст"!
    Але,хто то глупого галицького гоя Юрка,та послухає,хто?
    Ди-ди-ди...

11. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Я не берусь говорить обо всей Украине, но поскольку в Одессе мощная еврейская диаспора, могу судить по ней. У нас все иначе: еврейские школы имеют статус общеобразовательных и лицензию гос. образца, но они НЕ финансируются из бюджета города. Абсолютно все: от коммунальных платежей до зарплаты педагогам выплачивает диаспора.
    Неевреям и евреям "только по папе" туда попасть невозможно.
    Да и никому, собственно, практически и не нужно.

---------- Додано в 18:56 ---------- Попередній допис був написаний в 18:55 ----------

В Одессе 2.

---------- Додано в 18:57 ---------- Попередній допис був написаний в 18:56 ----------

Практически никто. Но! Есть люди, покупающиеся на малокомплектные классы, бесплатное КАЧЕСТВЕННОЕ питание, подвозку к дому на автобусе и прочая. Согласны учиться на иврите.

---------- Додано в 19:00 ---------- Попередній допис був написаний в 18:57 ----------

Дякую за пізнавальну лекцію. Скажіть, а якщо я скажу що українці - бовдури, маючи на увазі сусіда - дебіла з класичним прізвищем Бєловол (наприклад) - абідєтєсь?)))
    Всі розуміють, що серед євреїв, росіян та українців маса негідників. І шо? Жидками будемо величать? Оце вихованість та європейска культура))

До речі, я якщо ображаюсь, то за всіх. В мене складові крові мені однаково близькі. Не можу обрати, яку руку більше шкода.

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Клєвєта! Всі вони виховувалися в піонерських організаціях.

13. Luna

)))Багато рочків пройшло. 30-річні не всі встигли стати піонерами.

14. Yurko NOTOCO

Ну, чого... Таке й мав на увазі Коломойський,та і Прокіп піддакує же українці бовдури,а націоналісти ще й до того нацики,ну і вуйки,хохли і всяке таке,як і жидки.Ну і шо?
    Хто починає розмову,та ще й на єврейських(а вірніше,по-європейськи,жидівських ...від Jude ) на зїздах,форумах,не називаючи це зборищем і ані сіоністським конгресом якимсь?
    Хто,Олег Тягнибок? Ні! Єврейський націоналіст Коломойський,який володіє Дрогобицьким нафтовим заводом...то биш єврейські націоналісти володіють,а не українські!
    Тягнибок промовчав,а Коломойський ні!
    Поперед майбутніх подій спішити чогось,хоча вивори ще не закінчились!
    Ой,мудрії " малята"...роблю перерву!

15. Luna

Здається, Ярославович сам зрозумів, що подібні речі - не для політика рівня, до якого прагне.
    Тому на цю тему розмову закінчую. Побачимо.

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Він видно сліпий та глухий. Та не Прокіп піддакує, а ... розтерзана економіка, злидні на багатющій землі, занепад культури та її стержня, мови, терплячість до паразитичної державної структури, обписані та обпісяні під'їзди, повне жлобство в інформаційному просторі. І на фоні цього всього Юрки кричать - "Та ми ж достойні Мазеп та Шухевичів з Коновальцями разом". Та поки що не "Слава Україні", а "ганьба нинішньому поколінню", яке просрало майже надурняк впалу Незалежність.

17. Yurko NOTOCO

Бідний Йорік...помирає з голоду,бо немає ножа хліба врізати.
    Євреїв чекає!Тьфу!:facepalm:

Останнє редагування: 3 лис 2012
  18. Saszko

Saszko Well-Known Member

И что они хотят, эти неевреи и евреи по папе? Деньги же не государственные и не комунальные.

---------- Додано в 00:34 ---------- Попередній допис був написаний в 00:32 ----------

Ви єврейка по папі?

19. Luna

У нас - ничего. В России как я поняла, люди возмущены, ибо

В євреїв національність передається "по мамі". Я не єврейка взагалі, хоч і маю прабабку - єврейку.

20. Yurko NOTOCO

Це ясно! Християнство так і вчить ще вказує,що не в грошах,чи золоті Щастя,в в Любові до ближнього!
    Ми ж один від одного такі ж деколи далекі,як...як ті палестинці і євреї!
    Ми навіть не можемо порузумітись ще між собою називаючи іудеїв традиційно жидами...ніби то єврей та щось інше значить!
    Обіжаємось починаємо гніватись,в антисиміти записувати,та ще й хвалитись,як Коломойський,що вже 5 років список антисимітів складається.
    Ну і що?а як в тому списку та набереться зо 45 млн,українців,то що з тим списком робити,га-а?
    Ото-то...залишиться новому поколінню євреїв,а чи то вже жидами будуть називатись і будуть вони виростати Українофобами,бо все населення України хтось з тих, вроді би розумних жидів та вписав в Книгу ненависті українців.
    І будь мудрим та добрим і щирим українцем,Іване!
    Хто сіє ненависть,пожиеає бурю...як в трагічні далекі,та і ближні роки юдеїв це було...і не раз!
    :sorry:

а де твій аватар? :)