Про семітів, невігластво українців та дещо інше

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 30 жов 2012.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Приблизно так говорив мій сусід, інтелігентний єврей-пенсіонер, по дорозі до дільниці. Я йому нагадав, що саме він (сусід) на 1 турі 2004 року подібними розмовами спонукав мене "включитися у процес" і я досить успішно ініціював "охоплення" єверйського електорату. Вдалося навіть цього пана долучити.
    Сподіваюся, що на цей раз сусід відмовиться від свого наміру зіпсувати бюлетень і проголосує за ОО або УДАР.

2. Bambook

Bambook Persona non grata

А яке ставлення? От Коломойський заявив, що не бачить у проході "Свободи" в парламент загрози для євреїв України...

3. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Коломойський дуже поганий єврей. І демонстрацією своєї єврейськості (він там голова якогось конгресу, чи що) він більше шкодить євреям в Україні, бо як раз пробуджує атисемітські думки.

4. Bambook

Bambook Persona non grata

Не можна пробудити того, чого нема.
    От у мене він нічого не пробуджує.

5. spice

spice Дуже важлива персона

Я вибачаюся... А от і ми також будемо скромно замовчувати роль євреїв в становленні радянської ідеологі та радянської влади? Ми теж лицемірно будемо стверджувати, що "у злочинця немає національності", при цьому називаючи українців - вбивцями, а росіян - погромщиками? Ми теж політкоректно закриємо очі на походження прем"єр-міністра та крупних українських капіталістів, які фінансують єврейські фонди, школи та інші речі, до яких гоям нема доступу? І зацькуєм людину, що не побоялась назвати речі своїми іменами?
    Просто спитала.

6. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Прийдеться продублювати для нового форуму деякі матеріали, які я вже публікував в "Острові".

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Продовження.

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Закінчення.

10. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

разом з українчиками та росіянчиками, чи самі собі?)))
    Ну кого принижує таке відношення до іншої нації? Тільки вас самих.

---------- Додано в 19:29 ---------- Попередній допис був написаний в 19:26 ----------

Відповідаю: я не знаю, що будете робити ВИ. Я можу казати виключно за СЕБЕ: немає поганої та доброї нації, немає жодної, яка не мала б у своєму складі вбивць та геніїв.
    Тому політкоректно буде злочинців судити не за приналежністю до євреїв, українців чи росіян. А за конкретний злочин. Немає в євреїв привілей перед законом та людьми. Школи створюють? Правильно роблять. Вкладають гроші у виховання та розвиток своїх дітей. Нехай українська діаспора за кордоном фінансує українські школи - Ви не скажете , що молодці? Я скажу. Чим євреї гірші?

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

То що завидки до них, бо немає тієї ж згуртованості та цілеспрямованості.

12. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

продовжіть думку -- чому Ви вважаєте, що у євреїв є згуртованість і якщо вона справді є, то чому?

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Де там були українчики? Я так зрозумів вас не так суть обурює, як лексика.

14. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

У даному випадку саме так. Їоча не обурює, за великим рахунком це фігня.
    Я ж н е до Тягнибока звертаюсь, а до Вас.

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А ви проженіть якийсь народ по цілій череді самоізоляції через гетто серед інших народів, встановіть таку дисципліну, тоді й побачите. Сучасного єврея створювали ще в Вавілоні та Єгипті досить розумні люди. Правда, сучасний єврей є різноманітним в силу різних умов історичної трансформації - ашкеназі, сефарди, повністю асимільовані в інші народи, ефіопський варіант.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну раз ви вирішили всерйоз зацікавитись темою, я можу ввести вас в курс справ. Негатив бандерівської риторики був направлений якраз і на росіянчиків (хай буде і на українчиків, якщо ви їх там знайшли), і на єврейчиків, які ввергли колишню Російську Імперію в більшовицький терор. Серед бандерівців були і євреї, і інші національності, а боротьба була направлена проти організаторів диктатури пролетаріату.

Кілька імен - Лейба Бронштейн, Нафталій Френкель, Теодорс Ейхманс. Що вони хорошого зробили Україні?

Не треба переводити все в побутове русло "Меня назвали иврейчикам, я абиделася".

17. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

маєте рацію, єврейський нарід мав складну долю
    але я би додав до долі ще й релігію, яка і гуртує -- саме це, а не те, що Ви сказали

окрім цього я питав, чому Ви вважаєте євреїв згуртованими
    але Ви не відповіли
    от я, наприклад, не вважаю, що євреї більш згуртовані чи не згуртовані зі іньших

18. Saszko

Saszko Well-Known Member

Тільки Дуглас Рід, тільки ХАРДКОР.

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та ж долю іудеїв і створила релігія, починаючи з відторгнення їх Ізраілем.

Відповідь вам дав останній їх з'їзд в Жлобограді (Дніпропетровську). Там вони на відміну від українців не нили по поводу своєї долі, а згуртовано робили свою справу - майже одноголосно обрали свого гетьмана. А до цього вони згуртовано захопили частину української промисловості та інформаційного простору.
    Ще приклад згуртованості євреїв є побудова сучасної їх держави, яка твердо стоїть на ногах на відміну від української.

20. - тут о другом речь была. О школах, имеющих статус общеобразовательных, получающих финансирование из бюджетов соответствующих уровней, но фактически закрытых для неевреев. Не знаю, есть ли такие на Украине (раз говорят - наверное, есть) а в Москве точно есть - с конкретными номерами, высокими рейтингами, действительно серьёзным финансированием из разныных источников, но в т.ч. и государственных. Это абсолютно незаконно, но возражать люди не решаются. Понятно, по какой причине: вой будет не просто до небес...

а де твій аватар? :)