Про семітів, невігластво українців та дещо інше

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 30 жов 2012.

1. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Вгадали. Саме там.

---------- Додано в 16:40 ---------- Попередній допис був написаний в 16:38 ----------

Ви мене з кимось сплутали, пане:) Про монгольське іго у зв"язку з національністю українців я не писала. Хіба що про себе особисто. То ж н е треба повністю довіряти пам"яті, може підвести.
    ))) В росіян ще більше підстав для сумнівів, російський націоналізм мене турбує не менше. Тим більше, в українському місті.

А про сімейні цінності теж можна. Наприклад, як називати СВОЮ дитину.
    Але тема давня, не хочеться ворушити.

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви не писали, але в мене великий досвід спілкування на ці теми, і я знаю шо за чим іде вже до автоматизму.

3. Bambook

Bambook Persona non grata

Ви помилково вписали Луну не в ту шеренгу. Точніше, взагалі помилково вписали її в шеренгу.
    Вона ніби строєм не ходить :)

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я по факту.

5. Bambook

Bambook Persona non grata

Та ні, ви не по факту, ви екстраполюєте ;)

6. Luna

:)))
    Ну хіба це серйозно, пане?)))

---------- Додано в 17:06 ---------- Попередній допис був написаний в 17:04 ----------

Нічого. Ми майже не спілкувались на тему Політики на ЛФ, до речі, я дійсно розмірковую як дилетант, в моєму житті інше призначення:give_rose:
    Подібні переноси мене не дивують і не бентежать - то дурниці.

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Цілком.

Ну і я про те ж.

8. Luna

Даруйте, але і Ви дилетант) Бо судження про співрозмовника з висоти "знаем мы таких" - непрофесійні.
    Але ж дилетантське питання про впевненість у походженні так і залишилось...з відповіддю Бамбука про Адама та Єву) Можу вважати пана євреєм?

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Луна, не так страшні висловлювання Тягнибока (поки що це просто балабол), як реальна концентрація розграбованих ресурсів та інформаційного простору в руках деяких шустренький євреїв. Але тут я не можу визначити, хто більше наніс шкоди Україні - хахол Кучма чи його зять ашкеназі. Я, для прикладу, позбавивив би Пінчука, Коломойського та хахла Хорошковського права на власність в ЗМІ, бо вони реально роблять з нашого інформаційного простору болото культури сусідньої не зовсім цивілізованої та не зовсім дружньої нам держави, що до цих пір не дає можливості українцям реанімувати свою європейську культуру.
    Однією з ознак нацизму є корпоративність націй. Так по цій ознаці українці зовсім не консолідовані навіть на базі звичайного патріотизму по зрівнянню з "єдинобогообраними" та "народом-пабєдітєлєм". І лиш подальше паразитичне закріплення цих двох консолідованих гуртів на тілі України може визвати в українців захисну агресивну реакцію в таких масштабах, які Тягнибокам і не снилися. Тягнибок хоч якось думає, а взбунтувавшийся постколоніальний дебіл буде громити все підряд.

10. Luna

А кому воно треба - хоч якось?
    Чи це з двох зол..?

11. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Це болото не зникне, поки українці не розучаться розуміти російську мову. Саме завдяки цьому фактору рашен-калча так легко сприймається тут як "своя". І телепрограми, і російські "зірки", і все інше. Звісно, жоден українець не буде цілий день дивитися якийсь французький канал, він же не розуміє французької мови.

12. Saszko

Saszko Well-Known Member

Треба писати "юдеї", а не "іудеї". Запам'ятаймо!

---------- Додано в 00:01 ---------- Попередній допис був написаний в 00:00 ----------

Оскільки висловлювання давні, а я молодий, міг не почути їх тоді, скажіть, будь ласка, які слова він говорив про євреїв.
    Коли мені було 14 років, я чув по телику ролик, в якому він сказав слово "жидва".

---------- Додано в 00:06 ---------- Попередній допис був написаний в 00:01 ----------

та й в науці такого валом.
    от гомосексуалізм — мені не подобається. А ще більше — гомофобія.
    але що ж, це нормальний людський ідіотизм, який притаманний всім людям.
    а пан Прокіп не хоче бути людиною.
    бо всі люди це бидло.
    а йому совість не позволяє бути бидлом.

---------- Додано в 00:07 ---------- Попередній допис був написаний в 00:06 ----------

Чорд! Бачив, бачив ролик. Не чув.

13. Luna

Вірно) Та іудеї звичніше)

... [воїни УПА] не боялися, як i ми зараз не маємо боятися, вони взяли автомат на шию i пiшли в тiї лiси, вони готувалися i боролися з москалями, боролися з нiмцями, боролися з жидвою i з iншою нечистю, яка хотiла забрати в нас нашу Українську державу... Треба вiддати Україну нарештi українцям. Отi молодi люди i ви, сивочолi, оце є та суміш, якої найбiльше боїться москальсько-жидiвська мафія, яка сьогоднi керує в Українi

14. - а шо не так? Риторика? Подбор слов? Идея-то выражена та самая, ради которой за "Свободу" и голосуют...

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я думав це ви кажете, вже хотів заплюсувати.

16. Luna

Идея не так)
    На мой взгляд, конечно.

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Таке міг написати лиш остолоп з бидла, яке чекає, що хтось віддасть йому рідну землю.

А середня вікова частина чомусь записана в нікчеми.
    В цьому тексті дійсно більше гонору ніж розуму.

---------- Додано в 18:37 ---------- Попередній допис був написаний в 18:33 ----------

Ось приклад сучасної тупості українця. Він аплодує не діям чи словам, а людині, яка їх творить.
    Коли Янукович говорить дурню, він кричить "ганьба", коли ту ж дурню каже Кендзьор, то він волає "слава".

18. Luna

Ммм...и правда

19. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Ставлення тих євреїв до Тягнибока не треба брати до уваги. Бо їм все одно не вгодиш. В силу свого русифікованого радянського виховання, життя в срср, коли вони були трохи заспокоєні радянським інтернаціоналізмом (хоча все одно вважали, що їх утискають) і історичних подій другої світової війни, вони будуть на будь-якого українського націоналіста тикати пальцем та кричати "нацисти! нацисти!", хоч їх цукерками закидай і в вічній любові до них зізнайся.

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Капець, жидки брали безпосередню участь в створенні СРСР!

а де твій аватар? :)