Вгадали. Саме там. ---------- Додано в 16:40 ---------- Попередній допис був написаний в 16:38 ---------- Ви мене з кимось сплутали, пане Про монгольське іго у зв"язку з національністю українців я не писала. Хіба що про себе особисто. То ж н е треба повністю довіряти пам"яті, може підвести. ))) В росіян ще більше підстав для сумнівів, російський націоналізм мене турбує не менше. Тим більше, в українському місті. А про сімейні цінності теж можна. Наприклад, як називати СВОЮ дитину. Але тема давня, не хочеться ворушити.
Ви не писали, але в мене великий досвід спілкування на ці теми, і я знаю шо за чим іде вже до автоматизму.
Ви помилково вписали Луну не в ту шеренгу. Точніше, взагалі помилково вписали її в шеренгу. Вона ніби строєм не ходить
Ну хіба це серйозно, пане?))) ---------- Додано в 17:06 ---------- Попередній допис був написаний в 17:04 ---------- Нічого. Ми майже не спілкувались на тему Політики на ЛФ, до речі, я дійсно розмірковую як дилетант, в моєму житті інше призначення Подібні переноси мене не дивують і не бентежать - то дурниці.
Даруйте, але і Ви дилетант) Бо судження про співрозмовника з висоти "знаем мы таких" - непрофесійні. Але ж дилетантське питання про впевненість у походженні так і залишилось...з відповіддю Бамбука про Адама та Єву) Можу вважати пана євреєм?
Луна, не так страшні висловлювання Тягнибока (поки що це просто балабол), як реальна концентрація розграбованих ресурсів та інформаційного простору в руках деяких шустренький євреїв. Але тут я не можу визначити, хто більше наніс шкоди Україні - хахол Кучма чи його зять ашкеназі. Я, для прикладу, позбавивив би Пінчука, Коломойського та хахла Хорошковського права на власність в ЗМІ, бо вони реально роблять з нашого інформаційного простору болото культури сусідньої не зовсім цивілізованої та не зовсім дружньої нам держави, що до цих пір не дає можливості українцям реанімувати свою європейську культуру. Однією з ознак нацизму є корпоративність націй. Так по цій ознаці українці зовсім не консолідовані навіть на базі звичайного патріотизму по зрівнянню з "єдинобогообраними" та "народом-пабєдітєлєм". І лиш подальше паразитичне закріплення цих двох консолідованих гуртів на тілі України може визвати в українців захисну агресивну реакцію в таких масштабах, які Тягнибокам і не снилися. Тягнибок хоч якось думає, а взбунтувавшийся постколоніальний дебіл буде громити все підряд.
Це болото не зникне, поки українці не розучаться розуміти російську мову. Саме завдяки цьому фактору рашен-калча так легко сприймається тут як "своя". І телепрограми, і російські "зірки", і все інше. Звісно, жоден українець не буде цілий день дивитися якийсь французький канал, він же не розуміє французької мови.
Треба писати "юдеї", а не "іудеї". Запам'ятаймо! ---------- Додано в 00:01 ---------- Попередній допис був написаний в 00:00 ---------- Оскільки висловлювання давні, а я молодий, міг не почути їх тоді, скажіть, будь ласка, які слова він говорив про євреїв. Коли мені було 14 років, я чув по телику ролик, в якому він сказав слово "жидва". ---------- Додано в 00:06 ---------- Попередній допис був написаний в 00:01 ---------- та й в науці такого валом. от гомосексуалізм — мені не подобається. А ще більше — гомофобія. але що ж, це нормальний людський ідіотизм, який притаманний всім людям. а пан Прокіп не хоче бути людиною. бо всі люди це бидло. а йому совість не позволяє бути бидлом. ---------- Додано в 00:07 ---------- Попередній допис був написаний в 00:06 ---------- Чорд! Бачив, бачив ролик. Не чув.
Вірно) Та іудеї звичніше) ... [воїни УПА] не боялися, як i ми зараз не маємо боятися, вони взяли автомат на шию i пiшли в тiї лiси, вони готувалися i боролися з москалями, боролися з нiмцями, боролися з жидвою i з iншою нечистю, яка хотiла забрати в нас нашу Українську державу... Треба вiддати Україну нарештi українцям. Отi молодi люди i ви, сивочолi, оце є та суміш, якої найбiльше боїться москальсько-жидiвська мафія, яка сьогоднi керує в Українi
- а шо не так? Риторика? Подбор слов? Идея-то выражена та самая, ради которой за "Свободу" и голосуют...
Таке міг написати лиш остолоп з бидла, яке чекає, що хтось віддасть йому рідну землю. А середня вікова частина чомусь записана в нікчеми. В цьому тексті дійсно більше гонору ніж розуму. ---------- Додано в 18:37 ---------- Попередній допис був написаний в 18:33 ---------- Ось приклад сучасної тупості українця. Він аплодує не діям чи словам, а людині, яка їх творить. Коли Янукович говорить дурню, він кричить "ганьба", коли ту ж дурню каже Кендзьор, то він волає "слава".
Ставлення тих євреїв до Тягнибока не треба брати до уваги. Бо їм все одно не вгодиш. В силу свого русифікованого радянського виховання, життя в срср, коли вони були трохи заспокоєні радянським інтернаціоналізмом (хоча все одно вважали, що їх утискають) і історичних подій другої світової війни, вони будуть на будь-якого українського націоналіста тикати пальцем та кричати "нацисти! нацисти!", хоч їх цукерками закидай і в вічній любові до них зізнайся.