Про секти

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Colly, 8 жов 2007.

1. консультант

консультант Дуже важлива персона

Відповідь: Про секти

Якщо дійсно свідомо повірила і прийняла Бога, відкривши своє серце і наповнивши його Любов"ю, а не "повірила" через страх перед Судом... .

Я спеціально взяв слово "повірила" в лапки тим самим наголосивши на цім слові на всяк випадок, тому що пан Мих написав все правильно але дехто нажаль може не придати цьому СЛОВУ належного значення.

• Подобається Подобається x 4
  2. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

наповнивши його Духом Святим

а от це вже з вірою не стикується; справжня віра - у визнанні Ісуса Христа Господом і той, хто відкрив для себе величезну благодать Божого спасіння і жертовний дар на хресті, не сумніватиметься чи не лякатиметься суду, останніх днів, випробовувань, а навпаки - чекатиме зустрічі зі Спасителем своїм!

• Подобається Подобається x 3
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Яка?Греко-католицька?Православна УП?Православна МП?Автокефальна?Римо-католицька?Протестантська?Баптистська?
    Чи там не тому Богу моляться?Але воюють,як знавіснілі!Ковпак,бачите,не так сказав.Той,не там кому поставив.Той не так молитву прочитав.То все від Бога?То так Ісус заповідав?

• Подобається Подобається x 2
  4. Оля

Оля Старожилка форуму

То Ви про покійного пастора Зінченка, що любив так людей закликати до молитви про уздоровлення? ;) І що в тому поганого? Людина ж уздоровлюється не через приймач, а через віру. Чому пророк сказав Неєманові сім разів навкруги озера обійти, щоби проказа зійшла? Хіба в обходженні було зцілення?

• Подобається Подобається x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Шукайте і Ви знайдете....

6. консультант

А якщо в людини параліч і нема кому подати приймач... ? Якщо перед початком молитви пропаде звук, то що поможе, чи на нерви зашкодить...?
    Для чого "підключати" людину до Бога через приймач. Чому просто в серці і з Любов"ю не звернутись до Нього...? Посередник в нас один - Ісус Христос, а не приймач... .

Я не знав, хто так робив... . Тепер знаю, що вже покійний пастор Зінченко. Я не збирався його судити, це моя особиста думка в загальному. Хай собі з Богом спочиває нині покійний пастор Зінченко !

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не думаю, що приймач є посередник, бо тоді і мікрофон у церкві є посередник.

8. Оля

Оля Старожилка форуму

Пане Консультанте, ну для чого Ви так? Так і у всьому можна знайти перешкоду. Ану священник ногу зламав, як до паралізованого хворого йшов, або його до іншого, помираючого прихожанина викликали...
    Ви ж добре зрозуміли, про що мова. Нічого не спасає людину, як тільки віра. Багато людей лежать хворі вдома, не мають можливості піти до церкви через хворобу, через відсутність церкви в їхній місцевості, як такої, через відсутність бажання йти до неї взагалі. І тут раптом з ввімкнутого цілий день "брехунця" ( як там хочете, але він мені завжди навіює ностальгію :sad:) звучить Слово Боже. І людину зачіпає до глибини душі! Навіть вона того не хоче, а воно само собою виходить. І людина кається у своїх гріхах після проповіді, довіряється невідомому проповіднику у уздоровленні. Хіба в цьому є щось поганого? Хіба той проповідник діє у своє ім"я? Він ж не може у кожен дім зайти особисто. А при допомозі цієї радіопередачі охоплює мільйони людей і після всього закликає людей знайти найближчу церкву і жити вже з Богом, якщо людина до цього часу жила без Бога. Хіба це не поміч у спасінні неспасенних людей?

Я чому так сказала, бо дійсно ще колись, в часи радянщини транслювалася передача з Канади "Дорога до Бога", яку вели Іван і Настя Зінчик. І саме завжди п. Зінчик закликав це робити. Може тепер і інші проповідники слідують його прикладу. Тепер транслюється по тому ж "брехунцеві" передачі вже з Києва за участю його доньки Ненсі Зінчик - моєї ровесниці. Я підтримую їхню передачу фінансово і тому спілкуюся з Ненсі листами.

9. Полковник

Полковник миється в бані

И что ИХ спасает, Оля?

10. Оля

Оля Старожилка форуму

Ніщо. А хто. Тільки Бог через Своє Слово. ;)

11. консультант

Сто процентів згоден. Я сам слухаю, особливо духовні пісні але без накладання рук на приймач.

12. Romko

Та вже знайшов...Але кажуть,жи то не християнин,а Ковпак.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви шукали церкву, а знайшли людину. Не шукайте авторитетів, шукайте Церкву і Бога.

14. Romko

Але та людина може своїм прикладом показати,як служити церкві,яким відданим своїй справі може бути священник.Не сумніваюсь,що таких багато,але мені вони ще не зустрічались...

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

м-да... приклад "хороший". церква його не забуде....

16. Romko

Як і нашого Блаженнійшого.От вже хто приклад...
    Ганьба!

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що Ви маєте на увазі?

18. Romko

Про відношення до людей.Про відношення до грошей.І т.п.
    Ну не сприймаю його як пастиря і все.Най би сидів в тій Гамериці.

19. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Ромку, те, що ви перечислили, це просто назви конфесій, які є в Україні, можна ще додати багато інших: строобрядників-попівців, старообрядників-безпопівців, обновленців, істинно православних, і т.д., але все це – просто юридичні назви релігійних громад. Я не знаю, які з них насправді належать до Церкви Христової, це знає хіба Бог, можливо що і всі. Але ,що не кажіть, а Церква – одна-єдина, як і установив це Ісус Христос, і Він про католиків, православних, баптистів, п”ятидесятників чи протестантів нічого не говорив, а просто :”І я кажу тобі, що Петро ти, і на скелі оцій побудую Я Церкву Свою, - і сили адові не переможуть її. І ключі дам тобі від Царства Небесного”
    А до свого церковного начальства треба відноситись з повагою, мабуть ваш Ковпак це не заперечує?:rolleyes:

20. Romko

От я й глибоко поважаю Церкву і вірю в Бога,але прошу не путати цей бюрократично-фарисейський апарат з вірою в Бога.І крапка.ІМХО
    А о.Ковпака шаную за його порядність і відданість своїй справі.

а де твій аватар? :)