Ви маєте на увазі зустрічне запитання про продаж духовної літератури? Це мала бути відповідь? А як я його можу коментувати? Один шахрай - це ще не секта. І чому ви не виклали оце відео? http://www.youtube.com/watch?v=dAnD3UxiDKA
В УБТ куди входить і УГКЦ Біблії видають у Білорусії з написом "не для продажу". Хоча в Україні їх продають. Або відривають обкладинки, приклеюють обкладинки з дешевого шкірзамінника і продають в 3 рази дорожче. ---------- Додано в 20:24 ---------- Попередній допис був написаний в 20:22 ---------- За цим шахарем стоїть мережа церков, власний духовний освітній заклад, супутниковий телеканал. Так що структура дуже серйозна і значна. Сектою не називаю з етичних міркувань. Мене більше цікавив коментар на друге відео про дівчину. яку забирають з релігійної громади.
Ну проо таке маленьке шахрайство і ухидленнявід сплати податків ТСН ще не говрить. Відвоікаютьувагу на Мунтяна. Згодний - громада в нього сумнівна. Але інші чім кращі в цьому плані? Хоча ТСН хїздить по всіх релігіях. Незрозуміло тільки для чого і кому це вигідно. ---------- Додано в 20:51 ---------- Попередній допис був написаний в 20:51 ---------- Я ж там БІблію купував. От і задумався, чого маю патити за те , що мав би отримати беплатно.
Так. Про його махінаціх теж тепер знаю. Відмінність між ним і РПЦ, що уряду США байдуже на релігію злочинця. В Росії ж злочини РПЦ покривають на найвищому рівні.
Не тому що віддлена від держдави, а тому, що держава їй дарувала таку привілегію. Але церква активно ере участь у бізнесі і у відмиванні коштів. Факти цього є ів Україні і в Росіії. Також церква зайнята торгівлею, і отримує прибуток. Аотже завдякиц еркві обдурюють державу, а церква мовчки наце згодна.
Церква це не Кирил і Володимир, і Держава це не Путін і не Янукович. Якщо це зрозуміти ваші слова втрачають зміст.
Мова йде про релігійну органіацію, яка порушує закон цілком безкарно, тільки тому, щовона традиційна.
Тобто ви пітримуете порушення правосавною церквою чинного законодавства? Ви відстоюєте порушення прав людини? Ось тому явважаю православну церкву небезпечную релігійною організацією.
Ваше право. Можете свої думки викладати в інет в параші, як лютер в параші викладав свої на папір. ---------- Додано в 21:24 ---------- Попередній допис був написаний в 21:23 ---------- чи накладав, так точніше