Про секти

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Colly, 8 жов 2007.

1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Читайте вище-)).

Доречі відео.якось можете прокоментувати? Вони ж ніби теми стосуються.

2. yasam

yasam Well-Known Member

Якраз все навпаки. Бачу чукча пісатель.

3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ви маєте на увазі зустрічне запитання про продаж духовної літератури? Це мала бути відповідь?
    А як я його можу коментувати? Один шахрай - це ще не секта. І чому ви не виклали оце відео?

http://www.youtube.com/watch?v=dAnD3UxiDKA

4. Сергій аспірант

В УБТ куди входить і УГКЦ Біблії видають у Білорусії з написом "не для продажу". Хоча в Україні їх продають.
    Або відривають обкладинки, приклеюють обкладинки з дешевого шкірзамінника і продають в 3 рази дорожче.

---------- Додано в 20:24 ---------- Попередній допис був написаний в 20:22 ----------

За цим шахарем стоїть мережа церков, власний духовний освітній заклад, супутниковий телеканал. Так що структура дуже серйозна і значна. Сектою не називаю з етичних міркувань.

Мене більше цікавив коментар на друге відео про дівчину. яку забирають з релігійної громади.

• Подобається Подобається x 1
  5. yasam

yasam Well-Known Member

Я перепрошую, але яке ваше собаче діло.

• Подобається Подобається x 1
  6. Сергій аспірант

Ну проо таке маленьке шахрайство і ухидленнявід сплати податків ТСН ще не говрить. Відвоікаютьувагу на Мунтяна. Згодний - громада в нього сумнівна. Але інші чім кращі в цьому плані? Хоча ТСН хїздить по всіх релігіях. Незрозуміло тільки для чого і кому це вигідно.

---------- Додано в 20:51 ---------- Попередній допис був написаний в 20:51 ----------

Я ж там БІблію купував. От і задумався, чого маю патити за те , що мав би отримати беплатно.

7. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Ви про мене?
    А що, вже потрібно "відповідати" за запитання?
    На які навіть не було відповіді?

8. Сергій аспірант

На якій підставі ви називаете релігійну організацію пірамідою?

9. yasam

yasam Well-Known Member

Одвічне прагнення совка до халяви не перестає мене дивувати.

10. Сергій аспірант

Просто не люблю лицемірства. До речі ухилення від сплатти податків, це найпоширеніший злочин РПЦ.

11. yasam

yasam Well-Known Member

Кента Ховінда знаєте?

12. Сергій аспірант

Так. Про його махінаціх теж тепер знаю.
    Відмінність між ним і РПЦ, що уряду США байдуже на релігію злочинця. В Росії ж злочини РПЦ покривають на найвищому рівні.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

церква відділена від держави і податків не платить.

14. Сергій аспірант

Не тому що віддлена від держдави, а тому, що держава їй дарувала таку привілегію.

Але церква активно ере участь у бізнесі і у відмиванні коштів. Факти цього є ів Україні і в Росіії.
    Також церква зайнята торгівлею, і отримує прибуток. Аотже завдякиц еркві обдурюють державу, а церква мовчки наце згодна.

15. yasam

yasam Well-Known Member

Церква це не Кирил і Володимир, і Держава це не Путін і не Янукович. Якщо це зрозуміти ваші слова втрачають зміст.

16. Сергій аспірант

Мова йде про релігійну органіацію, яка порушує закон цілком безкарно, тільки тому, щовона традиційна.

17. yasam

yasam Well-Known Member

І слава Богу, що це дозволено традиційним церквам, а не сектантам свідкам.

18. Сергій аспірант

Тобто ви пітримуете порушення правосавною церквою чинного законодавства? Ви відстоюєте порушення прав людини?
    Ось тому явважаю православну церкву небезпечную релігійною організацією.

19. yasam

yasam Well-Known Member

Ваше право. Можете свої думки викладати в інет в параші, як лютер в параші викладав свої на папір.

---------- Додано в 21:24 ---------- Попередній допис був написаний в 21:23 ----------

чи накладав, так точніше

20. Сергій аспірант

В Россії. вас би затаке притягнули би здо відповідальності - лютерани-)))).

а де твій аватар? :)