Про секти

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Colly, 8 жов 2007.

1. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

ой, як цікаво!
    Є ступені? ЧИ теж аспірант?

---------- Додано в 15:35 ---------- Попередній допис був написаний в 15:33 ----------

Ще цікавіше!

---------- Додано в 15:37 ---------- Попередній допис був написаний в 15:35 ----------

трішки застаріла інформація. нема вже бруклінського центру :sorry:

• Подобається Подобається x 2
  2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Хотілося б побачити хто допустив підручник з такою кількістю ляпів, плагіатом і т .д. до студентів. Наведіть мені рецензію,яка визнає цей підручник нормальним. Видати можна усе, що завгодно, але треба звертати увагу на компетенцію автора і рецензентів.

Президент секти наділений необмеженою владою

У свідків Єгови немає президента, а є Керівна рада з 9-12 членів. Рішення приймаються колективно.

Секта має друковані органи: "Сторожова башта", "Насторожі", "Прокинься!".

Насторожі - вперше чую.

Назва журналу - Пробудись.

Якщо на 15 році незалежності України, автор не знайшов нічого ліпшого, ніж цитувати радянські видання, іне мвіг відурвати дупу, щоб перелзвонити у в Український філіал РОСЄ, то місце його підручнику у смітнику.

3. Ука

Сергію, то як там з Вашими науковими ступенями?

4. Сергій аспірант

Що по суті є неправдою. Хотілося б подивитись в очі автору, який це писав. Також не пригадаю. що би нам рекомендували його, коли я вчився. Визнані підручники - Колодний. Академічне Релігіезнавство. Чорній. Релігіезнавство, і ще кілька. Усі інші - туалетний папір.

5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Хі. А казав "покажіть хоч один підручник". Показали ж!

Сказав Сергій "аспірант" :)))

• Подобається Подобається x 3
  6. Сергій аспірант

І в яких вузах використовуеться цей підручник? Його використовують для підготовки професійних релігієзнавців?

---------- Додано в 15:52 ---------- Попередній допис був написаний в 15:51 ----------

Маю право так казати, по оцінювати підручники мене вчили. Якщо за шкільними підручниками є контроль(згадлайте історію про пілдручник з ОБЖ і вибачення Міносвіти), то з університетськими підручниками бардак повний.

7. Ука

Сергію, який у Вас науковий ступінь з релігієзнавства?

---------- Додано в 15:54 ---------- Попередній допис був написаний в 15:53 ----------

є різниця між вчили і навчили, правда?
    маєте папір про то?

8. Сергій аспірант

а я щось казав про ступінь? Я принаймі прослухав стандартний курс релігієзнавства, що зазаначено у моему дипломі.
    Дворкін не зміш надати документи які пітвержували його право викладати у світських вузах. За освітою він історик і немає жодного стосунку до релігіезнавтсва чи академічної науки.

9. yasam

yasam Well-Known Member

а ви маєте?

• Подобається Подобається x 1
  10. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

о_О

Жесть, мушу просвіщати єговіста, що його побратими-сектанти друкують.

Keep on the Watch (2004) - назву тої брошурки як перекладете?

Нате, просвіщайтеся:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Watch_Tower_Society_publications

11. Сергій аспірант

В мене диплом про вищу педадогічну освіту.
    Якщо я бачу у підручнику 5 ляпів в одному абзаці, то звісно йому довіряти не буду. Зрештою плагіат це спарва неетична.
    Ще раз кажу, мені аткого лайна перед читанням курсу не рекомендували.

12. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

І що з того, що прослухали?
    Не факт, що почули.

А курс правопису Ви не прослуховували? "зазаначено" - то від слова "заначка"?

13. yasam

yasam Well-Known Member

давай скан диплому, чи ти як Дворкін?

14. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

о_О

Ну, ви ж розумієте, що вам його видало те ж міністерство, котре видало вищезгаданий підручник... :)))

15. yasam

yasam Well-Known Member

я не впевнений що видало

16. Ука

таки точно гілка "Гумор".
    стандартний курс? Один чи два семестри? Пів пари в тиждень? І це робить Вас релігієзнавцем?
    Тоді я психолог, філософ і філолог. Не кажучи про фізика, математика, програміста і історика.

Ну і передбачаючи Ваше питання: Так, Ви назвали себе релігієзнавцем.
    І навіть не в контексті цього підручника, яким би він не був.

Сергію, якщо Ви в дискусії вдаєтеся до формалізму, будьте готові отримати тією ж монетою :dntknw:

---------- Додано в 16:14 ---------- Попередній допис був написаний в 16:13 ----------

упс... оп'ять баня :sad:

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А як пансьтво сприймаэ крішнаітів?

18. Ука

особисто я - ніяк.
    Толком нічого про них не знаю, вони мене не рухають, я їх :)

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

а на острові Фіджі в першому столітті з чим воно асоціювалось?:haha:

20. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Ось:
    "Споконвіку було Слово, а Слово в Бога було, і Бог було Слово... І Слово сталося тілом, і перебувало між нами, повне благодаті та правди, і ми бачили славу Його, славу як Однородженого від Отця." (Ін 1:1-14)
    Це є вихідним положенням нашого вчення. НАШОГО! Хто бере за основу щось інше, нам глибоко паралельний, хай нас не чипає і не буде очипаний навзаєм.
    Правильно. Православними є ті християнські Церкви, що визнають усі перші сім Вселенських соборів без винятку, але на цьому зупинились.
    А натяк що дохалкедонські Церкви не є християнськими - від повного незнання що до чого.
    Ось що кажуть історичні розвідки. Римляни використовували звичайний хрест, бо несення горизонтальної його частини на місце страти було важливой частиной приниження того, кого карають. Вертикальна частина встановлювалась заздалегідь.
    Інші види страти використовували інші народи. Можливо, саме тому Бог так підгадав час втілення Бога Сина, бо саме так виглядав старозавітний мідний змій, що його встановив був Мойсей у пустелі, а потому цю реліквію ще довго зберігали левити.

---------- Додано в 09:38 ---------- Попередній допис був написаний в 09:30 ----------

О, йес - замаскувались ;)
    "Watch Tower Bible and Tract Society of Pennsylvania." - з офіційного сайту.
    Ось Вікіпедія:
    "Всесвітній центр Свідків Єгови і «Товариства Вартової башти, Біблії й буклетів» розташований у Нью-Йорку в окрузі Бруклін. Хоча в найближчі роки організація планує перенести всесвітній центр на північ від Нью-Йорка в місцевість біля лісу на березі озера Стерлінг Форест неподалік від містечка Ворвік."
    http://uk.wikipedia.org/wiki/%D1%E2%B3%E4%EA%E8_%AA%E3%EE%E2%E8

а де твій аватар? :)