Діючий свідок - це цікавий варіант Так можливий ширший список варіантів, наприклад такий ярличок як Фанатик
Документальний фільм "Сектанты - ловцы душ" http://www.megashara.com/movies/324031/lovtsy_dush_sektanty.html Контроль над свідомістю людини приводить до втрати здатності критично мислити
Шановний пане Netiky ваші припущення щодо мене абсолютно неправдиві. Я справді володію великим обємом інформаціїї про свідків бо спілкуюсь з ними більше 12 років, проте я не є свідком Єгови хоч збираюсь ним стати. Сподіваюсь надалі ви будете утримуватись від образливих і неправдивих припущень які не можете довести.
Ви просто відповли на моє питання, дякую. Бажаю нарешті визначитись а то армагедец не переживете Все що пишу тут можу довести, хоча з сектанства це не виведе, оскільки це глибокі психічні процеси.
Залякування близьким армагедоном - стратегія СЄ, я просто про неї нагадав. Вам 12 років назад СЄ казали, що армагедон майже завтра?? Не беріть близько до серця, якщо для Вас це можливо. Тут образ небуло, Ви так реагуєте, мусите з собою розібратись.
Тут відверте питання - Ви образились?? Мої спостереження і висновки, щоб не догадуватись я спитав, тема закрита - Ви образились??
Зрозумів Вас. Тільки от про Миха чи Аксакала чи Лілію ви навряд чи написали що вони сидять тут на замовлення УГКЦ
УГКЦ, правослані - не "бігають" за людьми, духовно спрагла людина приходить сама, тому про них я такого подумати не зміг. СЄ залучають прихожан завжди через прямий маркетинг, тобто пхають гору Магамету. Знаючи, що люди самі не приходять до СЄ а тільки по ініціативі агітатора, я припустив, що Ваше перебування на форумі - це робота по залученню прихильників + іміджева реклама.
Не знаю з яких часів проповідь називають маркетингом. Невже апостоли та учні Христа теж займались маркетингом а не проповіддю. До речі Папа Римський на Днях Молоді В Сіднеї закликав католиків більше говорити про свою віру та проповідувати її іншим Часто приходять люди яким просто цікаво шо це за громада.
Я собі неуявляю Ісуса Христа, з журналом Пробудись, який пропонує мені його прочитати і прийти на зібрання СЄ. Тему проповіді і пропаганди ми вже обговорювали.
Був я коли один свідок читав абзац з статті вартової башти, інший задавав питання, яке було під абзацом а з залу, інший свідок, переказував те що читалось 1хв назад зі сцени, тобто той самий абзац і так цілу годину це був абзац
Давайте, щоб я ненароком неображав ваших релігійних почуттів, Ви обговорите цю тему з кимось іншим. Якщо Вам не соромно, відкрийте тему обговорення вартової башти, поабзацно і вникайте в зміст.