ТРАДИЦІЙНИХ ЦЕРКОВ ви молодець))))) традиції придумують люди, а це не по Біблії, а все що не по біблії - це не по вірі, а все що не по вірі -це ГРІХ, а плата за ГРІХ -СМЕРТЬ, а дар Божий - життя вічне... у Господа нема традицій. а ви ніколи не задумувались, що у традиційних церков, багато чого не по писанню?
добре з цим ознайомлений, Але все ж терміну секта уникаю, оскільки сьогодні він містить образливий і негативний зміст.
Проспект Шевченка. напроти Філармонії, двері через дорогу, Другий поверх актовий зал в кінці коридору, не пригадаю номер будинку.)))))) скажу згодом))) по памяті хожу))))). скажу згодом обовязково.
У Господа традицій нема... А приписи є? І що ж тоді з вибраним народом? Поголовні грішники? Як так довго будете ходити, то це вже буде традиція.
“Ибо все мы много согрешаем. Кто не согрешает в слове, тот человек совершенный, могущий обуздать и все тело” (Иакова 3:2). "Нет праведного ни одного" (Рим.3:10). але це не повід до оправдання, і до того щоб спокійно грішити. і робити неправду... НІ. Они знают праведный [суд] Божий, что делающие такие [дела] достойны смерти; однако не только [их] делают, но и делающих одобряют. " (Римлянам 1:32) писати довго розповісти було б простіше))) я попрацюю над цим .. розберусь над цим терміном серйозніше....
я незнаю що до інших зібрань.... і незнаю що до інших людей, як вони ходять, але бачу що приходять з охотою слава Богу. а с какой целью винтересуетесь??? а???
Ніяк))) а якщо до почитати послання апостола Павла до Римлян??? щоб не виникало таких веселих питань.))
Шановний Нецікавий,ви перепрошую,Неуважний,тобто неуважно прочитали мій допис. Багато честі для отого паньства.Хай їхню діяльність і догматику досліджують уповноважені державні інституції. Або ви у вашому межконфесійному "Стрітенні"от вам і заняття. (я думаю де-які конфесії не підтримали таку неоднозначну назву,а ви кажете-межконфесійна)
я просто роблю висновок, якщо людина про щось говорить , вона знає про що вона говорить, ( а не десь там колись хтось сказав, що це так а не інакше.) Мені здається що ви шановний судите....... а Судья Один обгрунтуйте чим неоднозначну назву? дайте просте або навіть складне обгрунтування вашої думки, якщо можна. суперхристияни також помиляються.
У християн є свято "Стрітення", і навіть хор "Стрітення": http://www.ucu.edu.ua/stritennia/ukr Не знаю як хор, а свято мабуть тре міняти на "Здибанка". Хоча нє... там корінь також неважний....