Про рак. Причини виникнення, способи запобігання і лікування.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Оля, 18 жов 2007.

1. Оля

Оля Старожилка форуму

Відповідь: Про рак. Причини виникнення, способи запобігання і лікування.

Та знаю. А як же ж тоді ця заповідь, що і п.Консультант процитував?

Левит 17:14 ибо душа всякого тела есть кровь его, она душа его; потому Я сказал сынам Израилевым: не ешьте крови ни из какого тела, потому что душа всякого тела есть кровь его: всякий, кто будет есть ее, истребится.

Додано через 26 хвилин
    Ого! Всіх з форуму повикидало. Ледве зайшла і бачу, що я тут одна.

Тепер далі по темі.

Ще одне свідоцтво. Хто скептик - притримайте при собі коментарі... ;)

Спасение от рака - чеснок.

http://www.babushka.ua/receipts/item/?cat=10&sub=21&id=1873

Рак легких, желудка и других внутренних органов, оказывается, успешно можно лечить чесноком. Для этого ежедневно утром натощак надо съедать один зубчик чеснока. Порезать его мелкими кубиками, положить в столовую ложку с водой и проглотить, запив стаканом простой воды. Повторять процедуру до полного исчезновения болезни и, главное, верить в излечение.

Одному раковому больному врачи дали понять, что его дни сочтены и в дальнейшем стационарном лечении нет смысла. Идет он после этого вердикта по селу, опустив голову, а навстречу ему старушка-односельчанка. Видя такое состояние парня, она подробно расспросила его обо всем, а затем предложила ему попробовать полечиться чесноком. Парню терять было нечего, кроме собственной жизни, и он решил прислушаться к совету старушки. Наполнил чесноком карманы, ходил и грыз его как семечки. Так он и вылечился от рака.

А вот еще один случай чесночного исцеления.Он произошел в Англии. Одного больного раком англичанина врачи приговорили к смерти, отведя ему лишь 20-30 дней жизни. Больной решил в последний раз сходить в горы, так как давно увлекался альпинизмом. В горах решил заночевать в домике возле ущелья, но ночью сошла лавина и завалила домик. Из продуктов у парня были только чеснок и лук, которыми он и питался все это время, пока через 2 недели его не нашли спасатели. Он был изрядно похудевшим, но в больнице больше никаких заболеваний не обнаружили — рак исчез. А помогли парню в этом чеснок и лук.

Вот такие удивительные рецепты. Конечно же, прежде чем лечиться, обязательно обратитесь с молитвой к Богу. Делайте это с искренней верой, и Всевышний вам поможет.

2. консультант

консультант Дуже важлива персона

Не буду кривити душею, іноді їм. Зате знаю багато декілька священників православних, католиків, автокефалів, які дійсно не їдять кров"янку. Я вже не раз думав над цим питанням і особливо над питанням м"яса... . Думаю, що скорим часом щось вирішу остаточно.

Додано через 41 хвилину
    Все можливо.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

В кровянці точно душі нема.... яка то вже кров? так можна й до мяса мати застереження.

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Олю,та не захоплюйтесь тією "Бабушкою".Кому що встрілить,той то і напише...
    Моя теща полюбляє ту "Бабушку",вона,хоч і добра жінка,але далеко не світоч розуму...

• Подобається Подобається x 1
  5. Оля

Оля Старожилка форуму

Ромку, якби туди писала одна якась людина, то я би не захоплювалася. А так різні люди пишуть з пережитого. Та й не сприймаю я все підряд. Читаю, вибираю, що мені підходить і часом цим лікуюся і дітей лікую.

Хоч і не до теми, але приведу Вам тут пару прикладів, які мені допомогли. А поради ці я знайшла в "Бабушці".

Був роками у мене цистит. Як могла лікувала, нічо не допомагало. Раз знову десь промерзла - і він тут, як тут. Почала читати цілу підшивку цієї газети, що не підходило, проминала і от зупинилася на простій пораді когось з дописувачів. Налити ванну гарячої води, щоб попід груди доходило, всипати пару пачок солі і сісти прогрітися, поки вода не почне помало вистигати. Тоді скоренько вискочити, рушником великим обмотатися - і в ліжко, під перину. Зробила так раз і про цистит забула. Вже зо три роки він мене не турбує. А скільки ліків до того перепила.

Друге. Мали ми їхати з дітьми в Україну два роки тому. А малий ногу десь подер, я не придивилася, а на тому місці почав чиряк гнати. Нога вище коліна почервоніла, пашить вся. Зранку на літак, а він спати не може. Давай я знову підшивку листати. Різне познаходила, а зупинилася на одному. Змішати порівну домашню сметану і сік з домашньої кислої капусти. Змащувати місце з чиряком кожен раз, як та суміш просихатиме від температури. Так і зробила. Навіть сметани домашньої не мала, магазинною. Малого заставила то робити, а потім ще й компрес з того поставила наніч. Зранку встав - все стухло, чиряка вже й не видно, де пробивався. Взяли ми ту суміш зі собою в банку на дорогу. Але при висадці в аеропорту забули в машині. Хоча вже вона нам не знагодилася. Прилетіли в Україну, а від усього і слід пропав.

От таке, перевірене. А Ви кажете...;)

• Подобається Подобається x 2
  6. шахрай

шахрай Well-Known Member

Медицина має бути безкоштовною для бідних,страховою для середнього класу і платною для багатих.Така моя думка.
    Ракові клітини є у здоровою людини,а імунна система суворо контролює їх кілкість.При системних неполадках в організмі іде втрата контролю за їх кількістю.Але спочатку іде збій в біополі,як причина,а потім відображається цей патологічний процес на органічному рівні.Коли процес запущений-все торба,нічо не зробиш(останні стадії раку)

• Подобається Подобається x 3
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Моя знайома - інвалідом була, проходила в середині серпня комісію лікарів - все добре. А вкінці серпня виявилося, що у неї метастази. Два місяці і людини не стало. Було це минулого року.

8. консультант

От тобі і дипломовані... . А якби та жінка померла, проходячи лікування в знахаря - лікував би той знахар потім на зоні. Так, що ще раз кажу всюди є свої плюси і мінуси... .
    Моя родичка, в 48 років коли захворіла на рак, відмовилась від хіміотерапії. На Франківщині знайшла якогось "чудака" і той взявши з неї чималі гроші, дав 3 трилітрові слоїки настою з чистотілу і гарантував успіх. Через 2 тижні вона померла... .

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Згоден.
    Коли лікарі відмовилися від неї і виписали додому її, то приходив один чоловік, який руками відчуває болячки і після його сеансів, власне їй ставало значно легше, але не довго... Та все-таки хвороба зламала її.
    Вона була з 60-року.

10. консультант

Таких людей називають біоенергоінформотерапевтами. Вони вступають в контакт з хворим через периферичні нервові закінчення і перебуваючи з ним в енергообміні, по закону з"єднаних посудин" поповнюють \"годують"\ енергетичний потенціал хворого, ризикуючи при цьому захворіти самому.
    Це тимчасовий ефект, поки хворий знову не "зголодніє"... .

11. Оля

Оля Старожилка форуму

Чистотіл то ж страшний яд! :eek: Він допомагає від багатьох недугів, але то треба дуже потрошечки до нього звикати!

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Цікаво, не чув навіть такого....

13. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

І не слухайте!;)

14. User_Rostyk

User_Rostyk Member

Давайте по суті, про рак, а не про "біоенергетичну" бридню чи "лікарів-хабарників". Біоенергетикам місце на ток-шоу, а лікарі, між іншим, 9 років (6+ інтернатура) вчаться не для того, щоб отримувати 750 грн. зарплати. Поживіть на ці гроші - а потім розказуйте про людяність!
    А тепер до раку. Причини: паління, випромінювання (від сонячних променів, до Чорнобиля і мобільного телефона), хімічні канцерогени (додатки до ковбас, кока-кол і т.п.). Сприяють - стрес, інші супутні захворювання. Застерегтись можна - щороку оглянутись в лікаря, здати розгорнутий аналіз крові, зробити флюорограму, фіброгастроскопію і колоноскопію (огляд травної системи). Рак лікується. 1 стадія - 60-90% повністю видужує (залежно від форми при повноцінному лікуванні), 2 - 30-60%, 3 - мало (найчастіше 5-10:wacko:, 4 - продовжують життя на кілька місяців більшості хворих.

Звертайтесь до хороших лікарів, такі є, хоча їх і небагато.

15. lanka

lanka Well-Known Member

і хто ці хороші лікарі?

16. Степаныч

Поіменно?:crazy:

17. lanka

lanka Well-Known Member

Народ має знати своїх героїв

18. Оля

Оля Старожилка форуму

1. Степаныч. :)

• Подобається Подобається x 3
  19. Степаныч

Герої поряд з нами!:D

Дякую!:)

20. консультант

В інтернеті про це є багато, от наприклад одна із них:
    http://www.kholoshnya.kiev.ua/statti.html
    Вже давно цей напрямок вивчається в Українській асоціації народної медицини, підготовлено багато спеціалістів.

а де твій аватар? :)