Про прихід екскурсантів вакцинаторів

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем nata-k, 17 лип 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Booker

Booker миється в бані

Відповідь: Вакцинація дітей: за і проти

Лінку нема, бо це паперові дані з конкретними прізвищами.

2. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Розпаралелюємо дві речі.
    1. Перша - кинута Вами голослівна фраза про те, що хвиля відмов викликала епідемію дифтерії. Для багатьох це дуже серйозний аргумент у питанні робити чи не робити щеплення. І тому його неправдивість потрібно наголосити, щоб не вводити читачів в оману. Отже, це твердження є брехнею!

2. Про смерть нещеплених. До повноти катрини бракує одного стовпчика статистичних даних - з якої причини не були щепленими ці люди? Ви маєте такі дані? Який відсоток з них не був щеплений через відмови, а який - за мед.відводом? Для тих, хто не зрозумів, до чого я - пояснюю: нещеплені за медвідводом - це діти, котрі мають важкі патології. У разі епідемії їхній ризик захворіти і померти є набагато вищим, аніж у здорових дітей (більшість із них в нашій державі є щепленими принаймні на папері). Надайте мені ці дані, тоді поговоримо.

Разом з тим цікаво би було побачити відсоткову розкладку по тих, хто захворів і вилікувався: щеплені/нещеплені за медвідводом/нещеплені за відмовою.

Отоді буде предметна розмова.

А так,
    це саме ті емоції, проти котрих так була проти nata-k

• Подобається Подобається x 7
  3. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Відповідь: Ревакцинація молоді від кору. Кому потрібно?

Этой, Уляна, да. Её уже даже вывезли из многих районов (где она даже хранилась, зараза, при плюс 16). Холодильнички то того... старенькие.. Чиновники сейчас больше спасением своей шкуры заняты..

Но.. А чем Вам так нравится Коток? Вы - приверженец гомеопатии?

4. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Ая-яй, як негарно получаєцца........ можна подумати Гугльом ніхто користуватись не вміє....
    http://www.rusmedserv.com/forums/showthread.php?t=41592

і далі по тексту, кому цікаво прочитають.
    Дані за 93-95 рр., а аж зараз народ дифтерії злякався і масово почав щепитись, це при тому що з 1998 року, якщо не помиляюсь в Росії можна відмовлятись від щеплень без наслідків типу - "не пущать в садочок/школу"

І хто тут словами грає ;)

• Подобається Подобається x 8
  5. Ksani

Ksani Well-Known Member

ой, а звідки вони у Вас ?

6. Booker

Booker миється в бані

А що Вас так засмутило? Так, це і є ті самі дані. І лінку на "прямі" цифри такі нема, бо вони дійсно на папері. Звідкіля я їх узяв? Робота в мене така, і з лікарями з Росії я спілкуюся не рідко. Це по сабжу. (До Вашої уваги і справедливості так же скажу, що і в нас відмовитись від привівок для дитини можна. Складно, але можна.)
    Далі. А те, що там далі писано, Ви уважно прочитали? Чи Вам показати інші вітки з дуже конкретними доказами брехні як раз антипрививочників? Поки що я не робив цього спеціально, бо хтось недавно виражав незадовільність тим, що опоненти закидують друг друга лінками.

7. Ука

Відповідь: Ревакцинація молоді від кору. Кому потрібно?

спеціально гомеопатії - ні, але приймаю. А от закону Герінга - так. А офіційна медицина - це суцільний антигерінг. І називається в них це - "нормальний перебіг патології" :sad:. До речі ті лікарі, котрих я знаю, пішли з офіційної в гомеопатію, трави тощо - саме з причини оцього антигерінга.

8. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

хех, дуже шкода, що ви так емоційно вимагаєте бану :)
    спробуйте ще раз - без персональщини?

9. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Дійсно!
    несіть сюди тезу. Тут поговоримо.

10. Ука

Льолік браво, дякую! А от словам пана Маца (він же скептик з русмедсерву) без посилань на джерела - не вірю! До речі, Мац - навіть не лікар. Біотехнолог, що займається розробкою вакцин для Солвей-фарма. Це так, для інформації.

• Подобається Подобається x 2
  11. Ksani

Ksani Well-Known Member

та про що тут вже говорити...всьо стало ясно.

12. Ука

щоб ще ясніше було. Вже другий тиждень на багатьох мамських і регіональних форумах, де побутує думка проти щеплень, почали реєструватися нові учасники, котрі активно зафлуджують відповідні гілки, закидаючи їх посиланнями на русмедсерв і типовими міфами типу звязку відмов від щеплень і епідемії дифтерії. А в цей час у Києві готують черговий круглий стіл в МОЗі на тему того, як реабілітувати КаКу і що робити з антипрививочниками, котрим фактично какою самі ж і розв'язали руки.

• Подобається Подобається x 6
  13. Booker

Booker миється в бані

Персональщини начебто й нема. Странно, і емоцій в мене практично нема.
    Да навіть і без емоцій я практично впевнений, що протягнути на цьому форумі довго мені не вдасться. Сенсу не бачу, бо принципи модерування вже ясні.
    Назбирати лінків я можу ну дуже багато, на декілька сторінок (у крайньому випадку однодумці допоможуть), але вести завідомо нерівну гру нема ну ніякого бажання. Тим паче повторювати те, що сказано вже не раз і не два.
    Підстроюватись під бачення адмінів теж не збираюсь, бо бред звик звати бредом. Так що видно буде.

14. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Бригада!? [​IMG]

ТАК гілку розділити не складно.

15. afterstep

чорт - даремно ви так.
    ви себе поводите, як той українець:
    - Іване, дай йому сала!
    - Та він його не їстиме!
    - Та чого ж не їстиме?
    - Та бо я йому не дам!

І отакими закидами -
    можливо й прийнято користуватися в юриспунденції - але реально-то ж ви навіть не дали людям ні фактажу, ні доказової бази навести?
    ==
    Якщо громадська думка схиляється до того, що Земля плоска - то інакодумців тьаки задля громадського спокою - бажано на вогнище? (або в бан без права повернення - при спробі зареєструватися знову - бан за клон)?

• Подобається Подобається x 3
  16. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Наразі ви демонструєте власні ....не корректні методи ведення дискусії.
    І які це "інші докази брехні?", що, ви вже якісь подали? наразі продемонстрували власне вміння маніпулювати фактами....

Те що ви маніпулюєте даними, свідомо.

17. Ksani

Ksani Well-Known Member

afterstep. припиніть нарешті мене цитувати :)
    якщо Ви не побачили "фактажу" (перекрученого) - це Ваші проблеми.

• Подобається Подобається x 1
  18. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Та якби хотіли - давно б дали, а то все демагогія

Додано через 50 секунд
    Ксані, якщо вас цитують. значить ви авторетет ;)

• Подобається Подобається x 4
  19. afterstep

не можу :)
    дійсно шкода, що ці двоє "пішли на поводу" і влізли в типову перепалку :)
    якщо б зо 5-7 сторінок протрималися - або хоча б дали вам як слід об себе ноги повитирати і почали спочатку - було б шо почитати, було б шо цитувати :sad:
    ==
    А так....

Оголошення.
    Продається нервова система, в хорошому стані. Заводиться з-пів оберта!

20. Ука

ні, Афтере. погодьтеся, таки не вони пішли на поводу, а ми не повелися. Подивіться початок дискусії, до чого нас провокували і навіщо. Хоча, тут я з Вами троха згодна, забанили заскоро.

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)