Про прихід екскурсантів вакцинаторів

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем nata-k, 17 лип 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. nata-k

nata-k Well-Known Member

Відповідь: Вакцинація дітей: за і проти

Ви це мене питаете ?:) Я ділюсь виключно своїм досвідом прийняття рішення, за всіх не розписуюсь

2. Ksani

Ksani Well-Known Member

Відповідь: Ревакцинація молоді від кору. Кому потрібно?

afterstep. говоріть бдлск тільки за себе, ок?

• Подобається Подобається x 3
  3. nata-k

nata-k Well-Known Member

что ж, жаль :sad:. Но может быть, если Вы не можете предоставить на обозрение доказательство, не стоит делать эмоциональные заявления? Я просто спрашиваю :).
    Спасибо! Буду очень рада!

4. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

И опять Вы правы, но поймите, что я хочу сказать. У нас слишком терпеливое население, которое дышит тем, что есть, ест то что есть, простите за каламбур, и прививается тем, что колят. В страну ввезена (а думаю, что и раньше это было, только не так массово) жидкость, которую ОРГАНЫ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ (!) официальные структуры, которые обязаны заботиться об ОХРАНЕ ЗДОРОВЬЯ населения, за взятки (!!) объявили вакциной и которую начали НАСИЛЬНО вкалывать молодёжи. В любой западной стране эти деятели сидели бы уже в тюрьме! (И у нас будут наказанны, только больше времени возьмёт). А Вы СЕЙЧАС говорите про теоретическую полезность вакцин.. Вакцинация необходима, безусловно. Но качественными вакцинами, проверенными вакцинами, а не чёрти чем. Где Вы эту качественность сейчас возьмёте и, что более важно, как родители будут уверенны в том, что их детей ВАКЦИНИРУЮТ, а не КАЗНЯТ? Не хотите обсудить этот аспект проблемы?

5. Ksani

Ksani Well-Known Member

Скажіть, а оце жирним виділене - і після цитати - чей коментар?

6. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Коли купуємо техніку, найкраще радитися з майстрами, котрі її ремонтують. Отак і зі щепленнями. Перш ніж робити, ліпше порадитися з тими, хто має справу з наслідками. В мому досвіді першим кроком до антипрививочного світогляду був один дуже шанований у Львові дитячий невролог - здипломом, практикою і т.д. і т.п., котрий якраз і розсьорбує зачасту наслідки щеплень у немовлят.
    поправлю - Манту (туберкулін)
    Booker, цією фразою Ви розписалися у своїй некомпетентності в питанні щеплень, так що йдіть вчити теорію, що таке щеплення від дифтерії, і як воно впливає на циркуляцію цього збудника. (Відповідь - ніяк, а чому - є навіть у цій гілці, всі постійні відвідувачі це вже, мабуть, знають). До речі, пані Мухарська в прямому ефірі Ери несла цю саму туфту, і навіть не червоніла :)

Додано через 1 хвилину
    Олексію, і Ви туди ж? Ви, хоч і психіатр, але такі ази мали б знати. фуууу

• Подобається Подобається x 5
  7. Alexey Titievsk

Относясь с огромным уважением к Вам, доказательства предоставляются суду, что мы и сделали, а не собеседнице по форуму. Суды теперь будут решать степень весомости доказательств. Что же касается нашей беседы..

Убийство всегда вызывает эмоции. Антона Тищенко, здорового, почти 2-метрового 17-летнего парня убили инъецированием иммунной жидкости. Разговор с его родителями и бабушкой был очень тяжёлым и, как Вы говорите, эмоциональным. На вскрытии тела Антона диагноз патологоанатомический, основной: отёк мозга, ДВС-синдром, идеопатическая тромбоцитопеническая пурпура, сопутствующий: состояние после профилактической прививки против кори и краснухи.. В его классе почти все дети попали в больницу после инъекций, почти все с тромбоцитопенией.. "Вакцина" была ввезена и применена в Украине без регистрации и тестирования. Что Вы ешё хотите видеть? Фотокопии документов историй болезни Краматорских детей? вскрытия Антона? заключения следователя? серий ввезённой "вакцины"? "инструкции" к применению с коротеньким списком возможных осложнениий? заключение о неработающем холодовом индикаторе? письма Бережного к Хартли?

• Подобається Подобається x 5
  8. Booker

Booker миється в бані

Давайте определимся. Мне кажется, что лично с Вами недопонимания у нас быть не должно.
    Абсолютно согласен с мнением по поводу подозрений в некачественности некоторых завозимых вакцин и т.п. Надеюсь, что Вам удастся выяснить, кто в этом виноват (хотя честное слово, не верю, что удастся наказать ДЕЙСТВИТЕЛЬНО виновных).
    Потому не думаю, что Вы - мой оппонент. Мои оппоненты - люди, думающие, что прививки - зло как таковое (независимо от их качества).

Додано через 9 хвилин
    Мабуть, вони "знають" це від Вас...
    Тому спеціально для них - ця привівка не гарантує 100% незахворюваності. Але. Якщо навіть у випадку захворювання токсичною формою дифтерії (найтяжчою) привіта дитина отримує сиворотку (у перші 2-3 дні), то вона одужує. Непривіта - гине. При чому без участі журналістів і розголосу на всю країну. Статистика чуть нижче у відповіді Вашому однодумцю.

9. Alexey Titievsk

Уляна, я ж не только психиатр, я ж ещё и врач внутрених болезней, в людях всегда вижу только людей, а не оппонентов....))) Насчёт того, была ли это Манту, или полноценная прививка БЦЖ я, сейчас, честно говоря, не помню... Если есть информация - сбросьте, пожалуйста.

Додано через 2 хвилини
    Естественно, я не оппонент Вам в смысле того, что вакцинация - жизненно важна в борьбе против тяжёлых инфекционных заболеваний.. Просто эта информация сейчас бесполезна в Украине в рамках того, что творит Минздрав.

10. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Уко!
    Ви психіатра з "Кавказької полонянки" забули?
    -Гдє у нас прокурор?
    -Там, гдє і наполєон, в 6-й палатє.

Додано через 1 хвилину
    ТАК про це ще на початку гілки говорилося... :)
    Ще й шкідлива, бо вводить в оману.

• Подобається Подобається x 1
  11. Ука

Йдеться не про те. А про те, що відмова від щеплень не могла вплинути на епідемію, тому що цей анатоксин жодним чином не впливає на циркуляцію збудника, а лише на перебіг захворювання. Тому Ваше твердження
    є цілковитою нісенітницею і дуже яскравим (і типовим) прикладом вакцинаторської міфотворчості.

Додано через 1 хвилину
    Увага до всіх, хто зголошувався на БІ-2, чи хоче це зробити! Прошу в окрему гілку!

12. syavych

syavych копач

Підкинув б я Вам пару тисяч "одиничних" випадків ускладнень по Львовській обл., але, на жаль, не можу розголошувати мед.дані пацієнтів.:ninja:

13. Ука

маю деякі сумніви... але дуже хочеться Вам вірити.

Додано через 1 хвилину
    хтіли би сь те. а "сіра маса" най далі вірить в корисність каки? минулися ті часи...

14. Booker

Booker миється в бані

Він різний у різних захворювань. Узагальнити неможна навіть приблизно. Взагалі, якщо Вам цікаво, я можу викласти ссилки на Пабмед - це медицинська Мекка, при чому міжнародна. Але там англіською мовою.
    Це проста статистика. Так вот. Цифри по одному лише випадку эпідемії дифтерії(Іркутська область):
    Померлі діти - 43.
    З них : зовсім не привиті - 35 (трохи більше 80:wacko:;
    привіті - 7 (о них нижче);
    нез'ясовано - 1.
    По привитих - 2 - виявлена фальсифікація документів (записано, що привиті, але матері стверджують, що ні);
    4 - привиті 1-2 привівками (що недостатньо), при чому з останньої пройшло більше 5 років%
    1 - привіта правильно, але останній раз - в 1,5 річному віці (14-літня на момент захворювання), до того ж замість дифтерії у місцевій лікарні почали лікувати "абсцес у горлі", після розтину якого дівчина загинула від шоку.
    Але вот такі факти чомусь журналістів і "правдолюбців" не цікавлять.

15. Ksani

Ksani Well-Known Member

А де ж джерело? Період?

16. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Дані за який рік, період, і прямий лінк можна?

17. Ука

а знаєте чому? саме тому що щеплена. а значить - не може захворіти.
    Точно так само у щеплених замість кашлюка лікують бронхіти, замість краснухи - алергію і т.д. і т.п. І доки згори не прийде дозвіл ставити діагноз, ніхто його не поставить.

18. Booker

Booker миється в бані

Ні, це є твердженням того, що антипривівочники грають словами. Діло не в циркуляції збудника, а в результатах епідемії. А результат - ось він - померлі. ПОМЕРЛІ - перебіг захворювання. Вам їх не шкода?

19. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Де грають!?
    У кокому місці?

До статистики.
    Зведіть, зробіть ласку ті відсотки до 1-го показника - РЕАЛЬНА НЕБЕЗПЕКА ЗАХВОРІТИ (і померти), щоб можна було співставити з небезпекою смерті\каліцтва від вакцинації.

20. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

якщо б було неважко - звідти "вирізати" - ймовірність захворіти нещепленому і щепленому, по основним "спірним" видам щеплень.
    Манту - то окрема розмова :)
    ==
    А також - коротку класифікацію - які щеплення впливають на ймовірність зараження, які - лише на перебіг хвороби, і які - незрозуміло навіщо потрібні (конкретно - Манту)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)