Про прихід екскурсантів вакцинаторів

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем nata-k, 17 лип 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Відповідь: Ревакцинація молоді від кору. Кому потрібно?

Заблуждаться можно в представлениях, а я ежедневно РАБОТАЮ в той системе, о которой говорю и которую мы начинаем создавать в Украине.

2. nata-k

nata-k Well-Known Member

Відповідь: Вакцинація дітей: за і проти

Рекламу не дивлюсь, бо майже не дивлюсь телевізор :). А от реклама медичних препаратів - то зло!
    Ні.
    Думку консультатнта вислухаю.

Щоб була розмова, давайте по обному питанню розбирати :). По черзі.

3. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

А хто вам сказав, по чому я перевіряю?

А світовий досвід - таке розпливчасте поняття, що, фактично, нічого не означає....Те сам, що і "суспільство".

А ви знаєте? Як знаєте, то розкажіть. А то вче пишете, що знаєте, знаєте, а інформації - 0.
    Стосовно англійської - повірте, мені, я її знаю, і не трошки. І навіть не уявляєте, на якому рівні нею володіє Ука

• Подобається Подобається x 4
  4. Loyal

Loyal Well-Known Member

Ну ви вже "переборщуєте"! Вас ніхто за руку не веде! І вести не буде!
    Для мене диплом, світові рекомендації і відповідне стажування таки має вагу. А ще більше мають кваліфіковані(!!!) пояснення і обґрунтування.
    Як щось, не дай Боже, стається з дитиною, то це завжди!!! буде на совісті батьків. Чи в разі нероблення щеплень (можете таки попасти хай навіть до тих 5%, але вони є!), чи в разі відмови від них (свій же підпис ставите, що попереджені про всі можливі наслідки).
    Тому я за конструктивізм. Я хочу бути, принаймні в межах своїх можливостей, бути обізнаною. Оскільки в мене дипломи далеко не про мед освіту, то хочу почути якісь обґрунтування/спростування потреби робити щеплення. Бо моя дільнича педіатр наголосила тільки, що то страшні хвороби і своїй онучці (їй 1 рочок) робила все...
    Оце для мене дійсно не аргумент, оскільки ніякого конкретного резону не почула...

• Подобається Подобається x 3
  5. nata-k

nata-k Well-Known Member

Дякую :)

6. Booker

Booker миється в бані

Я вже спробував вияснити, що шановних цікавить, на що відповіли, що допомоги не просили.

7. nata-k

nata-k Well-Known Member

Так это замечательно :)

8. zirka

zirka Well-Known Member

Якщо конкретно і по черзі - запитую: якщо всі проходять щеплення БЦЖ і щорічно проводять пробу Манту, чому зараз в Україні вже кілька років епідемія туберкульозу?

9. Chortenia

Не розумію, чого ви мені опонуєте, якщо думки наші не співпадають
    Я не хочу, щоб мене хтось вів - а медицина, і в тому числі двоє нових дописувачів, саме "веде", "тому що так правильно" і "тому що так треба". А я просто хочу отримувати інфу з різних джерел, і саме тому ,як ви сказали, що уся відповідальність лежатиме виключно на мені.!!!!
    Так що усіма руками за!!!!

10. Booker

Booker миється в бані

Тоді що для Вас аргумент?
    На самому ділі не треба знову "велосипед изобретать". Є світова система того, як наукові досліди визнаються. Зветься це доказовою медициною. В якої є абсолютно чіткі і ясні аргументи. І вони існують незалежно від того, визнаєте це Ви особисто, чи ні.

11. nata-k

nata-k Well-Known Member

Ви помиляєтесь. Це дуже конкретна річ. Але пояснювати це краще на конкретних прикладах.
    До речі, їх розглянуто тут у великій кількості http://forums.rusmedserv.com/forumdisplay.php?f=131. Якщо вас не цікавить чийсь коментар, то не читайте коментар, а читайте першоджерела (на них є лінки)

12. zirka

zirka Well-Known Member

Наступне питання: чим саме (якою якістю) проводять щеплення? Хто це перевіряє?

13. Chortenia

На здоров'я

14. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Звичайно.
    Ви перший на Форумі допис бачили?
    Це вже від кількості порушень залежить.

Кажете, десант?

• Подобається Подобається x 2
  15. Chortenia

Так власне і відбиваються тільки тому, що почали з наїздів...

Додано через 3 хвилини
    Ех, так власне, що система, а в мене це слово ніяких хороших асоціацій не викликає....

Додано через 4 хвилини
    Ех, так власне, що система, а в мене це слово ніяких хороших асоціацій не викликає....

16. zirka

zirka Well-Known Member

Світовий досвід - це добре. Але пропоную розглянути сьогодення і в Україні. Мені здається зара в Україні медицини не має. То як можна довіряти лікарям в такому питанні як щеплення, якщо лікарі не можуть встановити в дитини запалення легенів, або пояснити молодій мамі що температура в дитини від стоматиту, а не пропонувати відразу лягати в лікарню і колоти антибіотики

• Подобається Подобається x 7
  17. Booker

Booker миється в бані

Розумієте, є такі отраслі науки, де "ведення" - це благо. Ну от, наприклад, що з того, що Ви будете намагатися здобувати "інфу з різних джерел" по питанню керування літаком? Та ще й підказувати пілоту, як краще? Він просто розсміється Вам у обличчя і буде робити так, "як треба". У медицині ж кожен чомусь вважає себе знавцем.
    От лікарю я не вірю, проте дуже просто вірю у тому ж питанні інженеру чи продавцю.

18. Loyal

Loyal Well-Known Member

Фсьо - я здаюсь!
    Тре стрілятись - іти пішки в "цивілізацію" (читай Євросоюз, Гамерика...)- жити в печері - створювати анархію Що робити????
    Чи може таки спільними зусиллями якось ту "полову" вичісувати?
    Я хочу вияснити що дійсно потрібно (чи такі щеплення загалом є?) в якому віці і чому? Щоб не знущатись над дитиною "бо треба", бо комусь треба спихнути вакцину.

19. nata-k

nata-k Well-Known Member

Народ, який наїзд? Навіть не думала.....
    Освіта робить світоглядний відбиток на людині. Це факт :). Із програмістом треба говорити одною мовою, із лікарем іншою, із вчителем ще іншою. Ні? :)

А воно може мати цілком позитивні значення. Адже ви хочете розглянути всі можливі варіанти.

20. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

раджу змінити стиль спілкування :)
    врахуйте, що в цій гілці дописують в основному ті, хо "на власній шкурі" зустрілися з "видатними представниками медицини". Ну, з тими, що "корову продам, але донька медінститут закінчить" - от з такими доньками. І в них дійсно є вагомі підстави нарікати на лікарські помилки :)

• Подобається Подобається x 9
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)