Про прихід екскурсантів вакцинаторів

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем nata-k, 17 лип 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Відповідь: Вакцинація дітей: за і проти

Так отож, якщо людина має, що сказати - нехай говорить, але по темі, свої судження, обгрунтування, а не одразу з наєздами.
    А нема що казати по темі (як у мене, наприклад), сиди, читай, аналізуй...

• Подобається Подобається x 1
  2. Loyal

Loyal Well-Known Member

Ну от! Подзвонили з поліклініки, що є вже БЦЖ. За все решта мене не рухають, бо чули купу протестів... А от за БЦЖ я таки не впевнена... Згадую біографію Л.Українки і чомусь страшно

3. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Відповідь: Ревакцинація молоді від кору. Кому потрібно?

ще раз вас застерігаю - тут працюють інші принципи :)
    уникайте "персональщини" і обговорюйте (висовуйте) лише ті твердження, де у вас є "залізобетонна" аргументація :)
    ==
    В цій гілці підібралися дописувачі, що слово "лікар" вживають в основному як лайку :) Мождиво, у них на це є досить вагомі особисті підстави - але людям властиво узагальнювати :)
    ==
    тому для проведення "полеміки" (що я її розглядаю як перепалку) слід бути максимально обережною, і не забувати, що будь-яке ваше твердження може бути перекручене і через три сторінки - використане проти вас :)
    Наприклад,

4. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Степаныч, обязательно приглашу Вас вступить в Общество, как только закончится его регистрация в Украине. Надеюсь - в течение месяца...

5. nata-k

nata-k Well-Known Member

ОК.
    Так ви маете рацію, 100% стверджувати щось не можливо. Це в принципі, в науці і в медицині не можливо. Однак на процентів на 99 я впевнена. І аналіз висновку комісії говорить про те, що або в комісії були люди,які погано розуміються на своїй професії (не думаю, що це так), або про те, що той хто формулював офіційний варіант відповіді погано розбираеться на медицині (це більш реально).

Заголом, я хочу підкреслити, що я не захищаю "офіційну медицину". І те, що організація цієї кампанія проходила не професійно - я теж це кажу. І тепер нам говорять не професійні висновки. Чому? Тому що, нажаль, у нас неписані правила важливіші за писані.

Це читали? http://news2000.org.ua/print?a=/b/58636
    Корр. еженедельника «Держава» Роман Барашов под портретом министра по делам спорта В. Коржа заявил нечто, мало напоминающее патологоанатомический диагноз (в скобках мои комментарии): «Мы (Кто это?) утверждаем, что кроме вакцинации, представляющей собой, по сути, инфицирование ослабленным живым вирусом кори, других причин, которые могли бы привести к смерти молодого человека, не установлено (А ещё чего не установлено, кроме…?). Предварительные данные патологоанатомических и физиологических исследований говорят о том, что в организме подростка не выявлено никаких иных патогенных вирусов и бактерий, которые могли бы вызвать острое фатальное инфекционное заболевание (Не выявлено может быть, что угодно Что проверяли?).Превалирующим синдромом в развитии болезни оказалась тромбоцитопения и ее крайняя форма — тромбоцитопеническая пурпура (Пурпура вовсе не «крайняя форма», а характеристика сыпи!!!), т. е. полное отсутствие свертываемости крови (Типичная обывательская формулировка, не достойно профессионала). Это характерный синдром при заболевании острой корью и побочный эффект при введении коревой вакцины (Не характерный, а редкий для кори и редчайший для вакцинации). Поэтому члены комиссии и медицинские эксперты считают, что самой вероятной причиной смерти является именно вакцинация (Абсолютно необоснованное пока предположение и явно несовпадающее с решением другой экспертной комиссии)».

Смерть Антона Тищенко через 12 часов после прививки – событие столь серьёзное, что обсуждать его по журналистским пересудам в политиканском соусе некорректно. Прошло 2 месяца, но профессионального экспертного заключения всё нет. У погибшего была сыпь, но не тромбопеническая пурпура. Как бы низко не упало содержание тромбоцитов, тромбопения, развившаяся за 12 часов, никак не может быть непосредственной патогенетической причиной смерти (С) skeptic.

6. Booker

Booker миється в бані

Скажіть, шановний, а Ви - лікар?
    Бо дуже цікаво знати, ЯК Ви зможете хоча б щось перевірити? Ну окрім того, були Ви на прийомі чи ні.

• Подобається Подобається x 2
  7. nata-k

nata-k Well-Known Member

Це чудово. А де можна детальнише про це дізнатись?

8. Booker

Booker миється в бані

Наверное, существует. Стесняюсь спросить, а откуда Вы знаете истинные цифры и показатели? "Воры и т.п. в Минздраве" её скрывают, конечно, а Вы (я уверен) знаете всё исключительно из первых рук и всё достоверно. Источником правды не поделитесь?

9. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А Чехова пам'ятаєте? В Газеті є стаття.
    Я про Маяковського - боюся згадувати. :)
    Пушкін, лєрмонтов, Єсєнін...

Не впевнені - читайте! :)

10. Alexey Titievsk

Опрос родителей детей и инъецированных в Краматорске. Сравнение их жалоб с данными медицинских карт. Заключение следователя. Заключение вскрытия Антона Тищенко. Данные комиссии по расследованию Рады. Данные руководства Академии медицинских наук. То, что легло в основу судебных исков.

11. nata-k

nata-k Well-Known Member

Так я розповідаю не те, що я сама придумала. І навіть не те, що придумала якась інша людина :). Першоджерело англомовне, переважно. Ну, так вже є, що мова міжнародної науки та медицини англійська. А вам дала лінк, де цей весь досвід світовий розкладено по поличким більш зрозумілою мовою. крім того, завжди можна перепитати, якщо щось не зрозуміло :)

У мене є дитина.

12. Booker

Booker миється в бані

Ага. И как конкретно данная вакцина (вполне допускаю, что она "какая-то не такая") влияет на вакцинацию как систему? Вы же не думаете, что если в городах периодически случаются автоаварии, то нужно запретить машины как таковые?
    Кстати, в данных вскрытия написано, что изменения в органах - это ПРЯМОЕ следствие вакцинации?

13. Alexey Titievsk

Вы уже узнали )) Как только он будет оформлен юридически, детали Вы узнаете из печати.

И, прошу Вас, Ваши замечания по тексту Коржа частично правильны, частично - хаотичны. Корж - не медик, он председатель временной Комиссии Рады, которая вынесла решение о том, что вакцинация была проведена незаконно. Всё. Дальше будет решать суд. Профессиональное заключение о причинах смерти Антона Тищенко было вынесено патологоанатомом сразу на вскрытии, указанно следователем и подтверждено во второй его части результатами судебно-медицинской экспертизы в Донецке.

Додано через 9 хвилин
    Всё узнаете в своё время.. Влияет прямо.. Представьте себе, что кто-то за взятки (или по любой другой причине) отменил, например, технический контоль за, например, качеством производства и выпуском машин Скорой помощи или пожарных машин. Понятно, что качество этих машин упадёт настолько, а аварийность настолько возрастёт, что люди откажутся от их использования и предпочтут вернуться к лошадям, как тягловой силе.. От машин всё равно толку никакого. Так же и в медицине, и особенно, в отрасли вакцинации. Современная медицина и современное обшество немыслимы без вакцинаций как средства борьбы против опаснейших инфекционных заболеваний. Однако всё должно проходить под жесточайшим и правдивым контролем, именно потому, что всё связанно со здоровьем людей.. Несколько властных воров и дилетантов способны подорвать доверие ко всей системе, а люди, в заботе о своём здоровье и здоровье своих детей, начнут искать (и "находить"!) "выход" в советах других жуликов..

14. Booker

Booker миється в бані

Мені дуже подобається також "світовий досвід" лікування сечею. Спробувати не бажаєте? Адептів теж досить.

• Подобається Подобається x 3
  15. мацьопка

мацьопка Well-Known Member

Що знала, то довідалась.

16. nata-k

nata-k Well-Known Member

Почитайте цю тему http://forums.rusmedserv.com/showthread.php?t=19080
    Чим більше у людини інформації, тим легше приймати рішення.

Додано через 2 хвилини
    Запитайте тут http://forums.rusmedserv.com/forumdisplay.php?f=131. Вам точно дадуть відповідь. Тільки вкажіть ще вік дитини, коли почався насмарк, чи є температура і яке щеплення?

17. Booker

Booker миється в бані

Ну так это ж ключевая фраза. Надеюсь, Вы не будете против, если я буду ей пользоваться как цитатой, когда очередные противники прививок будут говорить, что надо отказаться "от всего"?
    И насчёт контроля согласен. Только, надеюсь, Вы помните и понимаете, во что в нашей стране обычно выливается разного рода контроль. Даю 101 %, что контролировать будут рядового врача-исполнителя, высокопоставленные же товарищи будут только посмеиваться.

18. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Ну а вам дадуть лінк, де написано усе навпаки, і також авторитетними людьми, і що. так і будете обмінюватися лінками?

Ваша позиція наразі зрозуміла. Вакцинація - панацея людства. Ок, ви її констатували. Чим доводити будете? питаєте Тітієвського, звідки він бере дані, а ви звідки їх берете?
    Живемо у світі, де , коли тобі кажуть що щось зелене, це треба 10 разів перевірити, а тим більше, коли воно стосується здоровя.
    Де у вам 100% дані про 100% дієвість і користь від вакцин.
    Звідки у вас дані, що вакйину, якою щеплять дітей у нашій країні 100% якісна?
    А чи є інформація про огляд, що проводять дітям перед вакцинацією? (А це велика частина обговорювань даної гілки, і вдіграє ВЕЛИКУ РОЛЬ).
    А чи є у вас інформація про поствакцинальні ускладнення?

Повторюю, наразі дописи виглядають тільки як наїзд на людей, що виступають проти вакцинації, або ті що радять ставитись до неї з обережністю.
    А дана гілка більше потрібна людям, які не визначилися, які не знають, що робити. З одного боку і офіційним лікарям і висновкам довіряти не можуть, а з іншого боку і своє рішення важко прийняти.

От обгрунтуйте таким як я (співчуваючим біля телевізора)....

інформацію в студію!

• Подобається Подобається x 7
  19. Booker

Booker миється в бані

Так, так і будемо. Бо авторітети у нас різні. Ви чомусь бажаєте 100% гарантій чогось. А у медицині так не буває. Ніколи. І жоден лікар ніколи не дасть Вам такої гарантії.
    Цікаво, а от Коток і його компанія можуть дати Вам 100% гарантії, що Ви не захворієте?
    Ви бажаєте інформації, хоча немедик у більшості просто не може ії вірно обробити. Не пробували попрохати фізика роз'яснити Вам якусь складну теорію у термінах непрофесіонала? Да він і старатися не буде.

20. Alexey Titievsk

Понимаете, в Украине сейчас настолько всё запутанно тотальной ложью, что я, пожалуй, на данном этапе и не смогу дать Вам однозначный ответ, надо ли СЕГОДНЯ пользоваться этой фразой. В стране понятие "контроль за качеством лекарственных средств" подменено понятием "кто кого лучше знает в Минздраве и Кабмине = кто кому больше дал/взял взяток". На данном этапе я не могу сказать мамам - "обязательно прививайте своих детей", так как я не знаю, ЧЕМ их будут прививать! Каменный век на дворе. Сначала наведём порядок в Фармакокомитете, потом сможем вернуться к азам современной медицины.

"Выскопоставленные" товарищи больше не смогут "посмеиваться". Кончается их время. Тут я Вам, пожалуй, даже смогу дать гарантию.

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)