Про прихід екскурсантів вакцинаторів

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем nata-k, 17 лип 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Відповідь: Ревакцинація молоді від кору. Кому потрібно?

Ось тут, і за посиланнями внизу статті сформульовано конкретні проблеми. Якщо Ви з чимось не згодні - заперечуйте. Посперечаємося. Бо поза тим мені сказати нічого, хіба в рамках дискусії. Даруйте, але ж не буду я кожному новому учасникові (а їх на ЛФ немало) тезово формулювати все, що було сказано досі.

• Подобається Подобається x 2
  2. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Відповідь: Вакцинація дітей: за і проти

Нато, а у вас по темі що?

3. Ука

Ну що Ви! Коток - то каталізатор.
    До речі, а звідки Ви знаєте про Котока? Я про нього довідалася лише тоді, коли перестала вірити офіційній медицині, і почала шукати альтернативу.

А джерела все ті ж - офіційні. Педіатри, імунологи, неврологи, алергологи, статистика МОЗУ. От лише я не дивлюся їм у рот, а перевіряю, піддаю сумніву. Так було не відразу, нажаль, вчилася на своїх помилках, а не на чужих, за що і плачу здоров'ям своїх дітей.

Наприклад, каже мені лікарка, що вона в житті не чула, щоб від вакцини проти гепатиту Б був дизбактеріоз і діарея. І в них жодного такого випадку не зареєстровано. При цьому прибігає щодругий день до моєї дитини, робить аналізи, призначає лікування, а в карточці не з'являється жодного запису! Вас би це не наштовхнуло на сумніви?

Або. В прямому ефірі радіо Ера пані Мухарська заявляє, що в Україні в календарі не використовують жодної вакцини, котра б містила мертиолят. А в мене перед очима вкладка до вакцини проти того ж гепатиту, на якому стоїть її власноручна віза. І в її складі саме мертиолят в якості консерванта. Що б ви на це сказали?

• Подобається Подобається x 7
  4. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

моя заслуга :)
    насправді - вірите - кожному хто приєднується до компанії переповідати попередні 96 серій, і так кожен раз.... воно десь дійсно ні до чого :)
    ==
    заодно - стосовно тої злощасної реакції манту кілька років тому - можете теж короткий коментар надати :) Офіційна версія МОЗ - лікарі лабухи, напартачили :)

• Подобається Подобається x 3
  5. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

А что Вы бы хотели услышать? Ука, в общем то уже главное сказала. Главное преступление в том, что в Украину, в обход всех законов Украины о регистрации лекарственных средств, завезли неизвестный и незарегистрированный иммунный препарат. Преступно начали его инъецировать. Сочетание обычной украинской коррупции и безалаберности, приведшей к тяжелейшим последствиям. От инъекции умер мальчик, сотни подростков и молодых взрослых получили осложнения. Подлецы и воры от Минздрава перепугались и начали врать направо и налево. Собранные анамнезы болезни позволяют говорить о том, что в ампулах находится либо очень реактогенная вакцина, либо совершенно неослабленные вирусы, вызывающие РЕАЛЬНЫЕ заболевания. Подорвана окончательно вера людей в вакцинацию, подорван авторитет Украины как вразумительного партнёра. За это возбуждён иск против правительства и МИнздрава, инициированно расследование в Медицинской комиссии Совета Европы, начинаем отслеживать цепочку воровства, кое что ещё делаем, в частности готовимся к созданию украинского Центра по контролю за лекарственными препаратами и здравоохранением по типу ЕС:кого...

6. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Согласен со всем, кроме вышеприведенной цитаты. Не думаю. Просто бардак, безответственность, доверчивость, плыли по течению и т.д.

Додано через 6 хвилин
    Пропоную перечитати Тітієвського. З першого допису по цій темі. Багато чого зрозумієте, ІМХО.

7. мацьопка

мацьопка Well-Known Member

Не смішно.
    Замість того щоб прикалуватись, краще би просто дали відповідь на моє запитання. Я ж реально не маю часу сидіти і вичитувати. (Хоч дуже цікаво).

8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Не прикольно писати, знаючи, що перечитувати не будуть...
    Та й не поясниш то "двома словами".

9. nata-k

nata-k Well-Known Member

Я з вами повністю погоджуюсь у тому, що цей випадок приклад нашої безалаберності, приклад як у нас все робиться безвідповідально і не професійно. І проблема тільки у цьому! Це дає грунт для бурхливих фантазій та всезагальної істерії. Нажаль, це чудова нагода для противників вакцінації зміцніти свої позиції. І це найсумніший наслідок :sad:.

Ну, нема щодо цього переконливих даних!

Ні, це лише емоції. Нема підстав для таких висновків.

Ось це чудова ідея! От тільки що б не вийшло як з тим дурним, який старанно богу молився ;). З ким співпрацювати думаєте? Професійними експертами хто буде?

10. levandivka

Мухарська, звичайно!
    Де ж більшу профі знайдеш..?

Додано через 2 хвилини
    Дійсно, "Божа роса". [​IMG]

11. nata-k

nata-k Well-Known Member

Я уже помітила Ваш невичерпний сарказм :). Однак розмова не жартівлива (мені хотілось би у це вірити).

Після чогось не значить внаслідок чогось Потрібно розглядати факти і адекватно оцінювати.

З.І. Одна жіночка вирішила вкна помити. Помила, та й померла через годинку. У 26 років і посеред повного здоровья. (тромбоз у неї виявився). Так що, робимо висновик, що вікна мити смертельна небезпека?:clapping:

12. Ука

А потім ще одна. І ще одна. І ще одна. Ну не може ж бути, що вікна мити - смертельно небезпечно. Тому і познаходили причини. У тої - тромбоз, в другої - тиск, в третьої - серце. І ніхто не додумався, що мили вони тим самим засобом, купленим на базарній ятці, і розлитим у сусідньому підвалі, котрий виявився смертельно токсичним...

Додано через 1 хвилину
    А загалом, знаємо, проходили... Навіть нічого заперечувати не хочеться. Саме цей аргумент тут обсмоктали з усіх сторін і багато разів.

• Подобається Подобається x 4
  13. nata-k

nata-k Well-Known Member

це Ви придумали :)
    Розумієте?

Додано через 7 хвилин
    Саме обсмоктали :sad:. А хотілось би обговорення. Розумного і вдумливого.

14. nata-k

nata-k Well-Known Member

Я не великий експерт у питаннях вакцінації і прикидатись ним не буду :). Однак моя освіта дозволяє мені адекватно оцінювати інформацію. І ще я маю щастя знати людей, які добре розбираються на вакцінації і можуть дати розгорнутий коментар. Що правда, знайома я з ними лише віртуально.
    Нащастя, Україною і пострадянським простором світ не закінчується. І є ще інший офіціоз. Чи знаєте ви щось про доказову медицину (ЕВМ)?

15. levandivka

Висновок багато простіший: 26 років - це скільки медоглядів? Скільки записів "здароф"?
    Більше того!
    Її ж всю жизню оздоровлювали/вакцинували, до самого тромбозу, навіть позапланово ревакцинували, гади. саме за день до тромбозу.

• Подобається Подобається x 1
  16. nata-k

nata-k Well-Known Member

ех-хех-хех.... Як би ж то життя було такою казкою... Я бачу про тромбози Ви мало знаєте. Розгортати тему варіантів прояву тромбозів буде офтопом. Може не тре? Повірите на слово? Так дійсно буває! І в історії тої жіночки вакцінації не було :)

17. levandivka

Ой, ні.
    Розкажете врешті щось, чи тілько питаннями?
    Зара, тільки попкорну прихоплю. Розказуйте... [​IMG]

• Подобається Подобається x 2
  18. levandivka

Вона що, з іншої планети? (с)

Дохтору?
    -Ніколи! За ними все тре перевіряти.

19. nata-k

nata-k Well-Known Member

Ну, що Ви, ій Богу :o Може ви вже тут без мене все знаєте.

Evidence-Based Medicine (ЕВМ) - медицина заснована на доказах, яка використовує лише науково обгрунтовані методи. У всьому розвинотому світі це основний принцип, основна концепція організації медичної практики.

Нажаль, на пострадянському просторі все не так.

20. nata-k

nata-k Well-Known Member

Може, я вас розчарую. Я - не лікар :) І ніколи не була

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)