Про необхідність запровадження смертної кари

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем ABDURAKHMAN, 18 січ 2011.

1. Максим

Максим Well-Known Member

О, так, Китай чудовий приклад :crazy:

Зокрема, в аспекті смертної кари за несплату податків. Як там, шановний, Ви Україні всі свої доходи задекларували, до копійки? В магазині без чеку часом нічого не купили? ;) А так між іншим, в Китаї можуть стратити за злочин, який Ви навіть не скоїли, але мали намір скоїти.

В 2005 році в Китаї стратили 10000 людей. Це до питання, як ефективно смертна кара відлякує людей від порушення закону.

Ну і звичайно, Китай в сенсі законності і прав людини - на загал чудовий приклад для наслідування. :good:

А Ізраїль, в якому смертної кари не існує, Ви сюди яким боком приплели? :scratch_one-s_head:

О-о, шановний, то Ви пропонуєте смертну кару за які злочини? Так в Україні взагалі населення не залишиться... ;)

• Подобається Подобається x 1
  2. Hyligan

Hyligan Іронічний

За спогадами моєї бабулі.."за крадіжку німець руку відрубував...за Польщі і так злодіїв було небагато а при німцях взагалі красти перестали"

Але то не для України.....в нас руки рубали б тим хто з ферми мішок восипки вкрав
    А тим шо заводи крадуть то ше допомогу на розвиток бізнесу в час кризи дають....

3. Filosof

Filosof Well-Known Member

Потрібно запровадити смертну кару, бо люди нічого не бояться. Маніяки, зрадники Батьківщини, убивці - мають отримувати справедливу кару. Щоб іншим було неповадно.

4. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Почнемо з парламенту, кабміну і президента...

5. Radistka

Radistka Rändaj

На цю тему є фільм "Життя Девіда Гейла"

http://www.youtube.com/watch?v=b9zM9VaV2Tk&feature=related

" ... Еще раз хочется сказать в пустоту: то, что правда и даже высшая истина для одних, для других — самая горькая ложь."

6. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

За особливо важкі злочини здалося би. Ато нє просто піти ограбити когось то ше ж з собою треба утюга нести. Отак і живемо.

Але тільки за особливо тяжкі і тільки тоді коли вина точно доведена. Я б казав шо в таких випадках треба усьо багато раз провірити.

А можна і без смертної кари. Можна просто обі руки тойво.... чикнути і відпустити людину на всі 4 сторони. Най сама помирає.

Стосовно Європи..... теж мені приклад для подражанія. Чим більше на то все дивсюся (Європа, США) тим більше блювати хочеться. Величезна держава, а через те шо в нас не люди, а злочинці від гружчика до міністрів і президентів мусимо Європі єдно місце лизати. А так би мо порядок навели то і Європа би до нас прийшла проситися шоб ми їй газ не перекрили часом на зиму.

ЗІ. Так я не гуманіст. Я був гуманістом поки не побачив як школярі в інших школярів гроші вибивають гіпсом по писку. І тут гуманними способами ради не дасиш ніяк. Помагало тільки головою в стіну їх бити. А в особо тяжких випадках і то не поможе хіба з собою носити "сокирчину" (с)

• Подобається Подобається x 2
  7. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Розглянувши всі аргументи моїх опонентів та апеляції d0 свого суміння (виявилось, що воно ще є!) я змушений прийняти сторону противників смертної кари.
    А всі свої аргументи вважаю абсурдними.

8. Kats

Kats Романтик

Смертна кара? Хто сказав? Кого стратимо? На електричний стілець цього крикуна за ст. 15, ч.1 ст. 115 КК України, подивимося шо він там скаже... Я думаю поміняє точку зору...:) а, ну і ще... як юрист пропоную крім залишення покарань без смерної кари, виключити додатково з кримінального кодексу покарання у вигляді позбавлення волі за легкі та середньої тяжкості злочини і замінити їх високими грошовими штрафами... бо більше за гроші ми любимо ще більше грошей... от і буде порядок без додаткових витрат на утримання колоній, поповнення бюджету і оті дрібні бандюгани, що нематимуть грошенят в примусовоу порядку попрацюють на благо суспільства.. стільки засмічених вулиць... а ви тут смертна кара, смертна кара... а як би зачіпило вас чи родичів, а ше якби по судовій помилці, ви б тут інше кричали... тут логіка треба як боротися з злочинністю, а не примітивним способом "мені в морду то і я в морду"... з такими людьми смертної кари вводити нізя... ви ж невинних прикокошите... гуманізм... громадянське суспільство.. і тоді правова держава... а якшо смертна кара... то це свавілля... рай для уркаганів... ну во...

9. Максим

Максим Well-Known Member

Так само, як і той абсурд з утриманням підозрюваних навіть у ненасильницьких злочинах в слідчих ізоляторах весь час, поки йде слідство. Відгомін доби СССР коли за вбивство можна було дістати і менше 10 років, але за тисячу долярів або "розкрадання соціалістичного майна" - кулю в потилицю.

10. klide

klide Member

ну зате зменшити в рази можна...

11. sqim

sqim Well-Known Member

якби в нас були б такі закони як в Саудівський Аравії , в нас би не було ні одного злочина .

12. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

тоді людей би вішали на центральних площах просто для розваги, лише за те що вони гомосєки, або забивали жінок каменюками коли чоловік вирішив, що дружина зраджує

13. coolzak

coolzak Well-Known Member

В Україні треба не жорстокіше карати а знищити можливість відкупитися бо ті всі розмови не варті нічого доки правоохоронні органи і суди корумповані

14. knedelka

knedelka New Member

а як на рахунок кари Божої. Ми не можемо вирішувати жити чи не жити людині...Кожна людина приходить в світ виконати певну роль (навіть страшний злочинець і вбивця) - це зточки зору релігії. А якщо дивитись, як людина потерпіла навряд чи вистарчить сили сприймати якусь страшну подію як належне...
    Недавно в автоаварії загинув знайомий, в котрого весілля було за два тижні до трагедії, загинув через необережність іншого водія, котрий теж добряче травмувався .Уявіть в якому стані його дружина! Вбити готова винуватця! Але ж і його сім"я переживає нелегкий період!
    Важко щось казати, тому яб не змоглаб бути суддею- мені всіх шкода!

15. morze

morze Well-Known Member

Трамвайний маршрут №6 -мусить мати продовження в суді по найвищій мірі покарання!

16. tanna

tanna Дуже важлива персона

В общем - согласна. Но, боюсь, не в нашей стране. У нас на невиновного убийство повесят и расстрелять быстренько успеют.

17. Кохана

Кохана LuBimaya

угу, замість Чекатіло двох точно розстріляли... а скільки замучили?

18. Inga

Inga Дуже важлива персона

согласна, применительно к нашей судебной системе - смертная казнь не возможна

а с другой стороны - те менты-ублюдки, которых судят за изнасилование мужчины резиновой дубинкой разве не заслуживают того, чтобы их просто поставить к стенке

19. Кохана

Кохана LuBimaya

або як колись в мусульман. Хрєнак шаблюкою, і голова поскакала по сходах правосуддя...

20. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Энаете, как в зоне отнесутся к ментам, да еще насильникам? Зеки презирают насильников, а если это еще и менты...
    Тут будет как раз симметричный ответ. Их будут насиловать.... Ну и...(не буду вдаваться в подробности)

---------- Додано в 11:20 ---------- Попередній допис був написаний в 11:15 ----------

Я против смертной казни. Потому что это тоже убийство. И к тому же НЕ ТОЛЬКО у нас - а в любой стране, где есть смертная казнь есть случаи, когда казнят невиновных. При этом. Настоящий виновный ходит на свободе и еще убивает. А лица, совершившие судебную ошибку, то есть совершившие убийство, не понесут никакой уголовной ответственности.

Насчет педофилов не согласна. Как писала выше. Срок в зоне... и зэки такое с педофилами и насильниками устроят, что ...Вам жаль будет педофилов. :blush:

а де твій аватар? :)