Не можу не погодитись) В богемному середовищі діти рано здобувають те, що їм по віку не потрібно. А велика швидкість - коротке життя.
Як мило чоловік з Києва на ім'я марі маріанна зареєструвався на Львівському форумі, щоб запитати, де їй купувати взуття
Який дружини знаходять під ліжком,це не стиль, це спеціально розроблений ЦРУ продукт для викриття неблагонадійних чоловіків. Ще там є камери,мікрофони і отрута.
Зараз такий час, що можна поєднувати спортивний стиль и Casual не вагаучись. Бачите Кардашьян, та носить спортівки адидас з лабутенами на ооотаких підборах. Спробуй у такому вийти прогулятись у Львові. Вже мовчу за Хмельницький
Зараз, коли в мене є діти, то найчастіше я одягаюся в спортивному стилі, щоб було зручно і швидко. А от коли свято, то я обов'язково вдягаю сукню. Хочеться бути справжньою красунею. Доречі, через брак часу стала одяг замовляти через інтернет магазин Світстиль. Гарний магазин, в якому я можу собі придбати, як спортивні речі, так і сукні, і навіть верхній одяг.
От і мені подобається, що зараз немає чітких рамок у стилі - спорт, кежуал, і навіть трохи класики - усе можна поєднувати між собою. І погодьтесь, что це значно полегшує підбирати і компанувати між собою елементи гардеробу. Я от собі курточку дуже стильну замовила на ostriv.ua/zhenschinam/verhnyaya-odezhda/zhenskie-kurtki/ . Знаю, що в ній спокійно і з дитиною зможу гуляти, і ходити на роботу.