А мне к весне наоборот захотелось перемен: полностью сменить имидж, купить новые туфли, сумку. А еще появилась идея попробовать оттеночные линзы для глаз luxoptica.ua/contact-lenses-and-solutions/filter/tip_linz-is-tsvetnye/apply/ , как думаете, это хорошая идея? Свой цвет у меня довольно тусклый, с линзами глаза приобретут яркий цвет, даже немного другой оттенок.
Ось думаю, як оздоровити і омолодити шкіру перед літом. Поки роблю різні маски в домашніх умовах, і хочу також зробити хімічний пілінг, про який тут прочитала. Якщо хтось вже пробував, напишіть будь-ласка наскільки ця косметична процедура ефективна, і про свої способи омолодження.
Фото дружини в студію. Інакше сенсу немає ходити за тим посиланням, не знаючи якої вона статури, кольору, віку.
А воно Вам треба? Зараз виставить якесь чудо з бородою і наколками перстнів на пальцях і скаже :- Знайомтесь ,це моя дружина,бррррр
Цілком можлива розмова - А та дочка Моніки Беллуччі така нівроку... Скільки їй років? - Вона з 2005 року, порахуй - От і я кажу, що пора...
Офіс та цей дрес-код мене доконають. Намагаюся якось різноманітнити то всьо, але ж ничого не виходить: яскравого не можна, плаття легенькі не можна, штані теж. Ось у ту середу була неприємна розмова з директоркою - помітила у мене годинника на руці, які мені коханий подарував. Мовляв не можна такі дорогі речі носити на роботу у нашому державному закладі, а то репліка була, то показала їй цю статтю з цього приводу та вона вибачилась. Хіба не видно що вони не оригінальні?