Про національну гордість українців

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Одессит, 14 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Про "Колобок" не забудьте!:)))

2. poetka

poetka Дуже важлива персона

Хлопці!!!!!!!!!!!!А шо то воно таке було? Попукало-попукало..............

3. Gron

Gron тафгай

Браво німцям(прусакам, курляндцям, та прочим шведам), а ще Де Рібасу, де Рішельє, Маразлі, тільки до чого тут рускіє?

4. Мікі

Мікі Well-Known Member

шо-шо... колоніст...

5. Rusland

Rusland миється в бані

Да не пи...ди,на райборте я под другим ником и захожу туда раз в пол года,что это такой крутой форум?Сижу на Лейбштандарте,заходи пообщаемся во флуде,меня там все знают-посмотрим на вас мля героев.К стати из львовских я там один нормально зависаю,так что найдешь при желании,остальные львовские и тебе подобные сидят как мышки,так что давай заходи туда,а я потом ссылочку сюда кину каким ты героем там станешь,буквально через несколько постов!!!:crazy:
    Предупреждаю-будешь там чет не в попад тереть улетишь в бан!:tongue:

---------- Додано в 20:37 ---------- Попередній допис був написаний в 20:33 ----------

Не забыл-для тя припас!

---------- Додано в 20:39 ---------- Попередній допис був написаний в 20:37 ----------

Че нанюхалась?Ни че страшного тебе не привыкать!!!:haha:

• Подобається Подобається x 1
  6. Nina

Nina Well-Known Member

У вас судьба не лучше:blush:

7. poetka

poetka Дуже важлива персона

По собі судиш:good:
    Я від таких,як ти подалі тримаюсь,бо смердить.................
    А хтось здається на історичні форуми зібрався,чого вернулися ВАС ТАМ ЗАБАНЯЧИЛИ:)

• Подобається Подобається x 1
  8. terrible

terrible Well-Known Member

лебштандарт? :) навіть не історичний форум, а всього-навсього форум коллекціонерів? так до чого горді заяви про історію? та ще і завсегдатай підфоруму "Разговоры обо всём (ФЛУД)"? :))) нічо не скажеш, вичерпна і достойна характеристика товаріща :)
    головне, пишатись є чим :haha:

---------- Додано в 20:51 ---------- Попередній допис був написаний в 20:47 ----------

які історичні форуми? лейбштандарт? там запаришся, доки серед бариг хоч одного паганенького історика знайдеш :)))

• Подобається Подобається x 2
  9. syavych

syavych копач

закрито...

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)