Про національну гордість українців

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Одессит, 14 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. poetka

poetka Дуже важлива персона

То вбогість Вашої душі за Вас говорить.СОРОМ!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 2
  2. Neitiri

Neitiri Member

А я, пам"ятається, нікого не зневажала. Це називається наставляти. І, як на мене, це нікому ще не завадило!

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Самі ж собі суперечите.
    Вони ж тут "звєрствовал"і,нє?:)))
    що свідчить якраз про те,що я вже говорив...

4. Rusland

Rusland миється в бані

Да что вы говорите!!!Вы хоть немного свою историю знаете?
    Уверен что нет!
    Пойдите во Львовский архив-возле галицкого базара находится и почитайте записки и сичовых стрельцов и других "великих" украинцев.
    Тогда увидите что уже при Австро-Венгрии по украински практически не писали,а если и что попадалось то такой ужасный суржик,да еще и с латиницей!!!:)))Я уже молчу,что при Польше,вашу свободу и образование поляки и подавно ни за грош не ставили!!!:crazy:

• Подобається Подобається x 1
  5. poetka

Ну!!!!!!!!Це як на Вас...............
    Повірте я знаю деяких людей,яких Ви тут хочете НАСТАВЛЯТИ,їх саме життя навчило більше бачу,ніж Вас,вони ще й Вас і мене можуть навчити.............
    П.С.НАСТАВЛЯТИ МОЖЕ СВЯЩЕННИК!!!!!!!СВЯТЕ ПИСЬМО..........

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

В тому архіві я працював два роки.
    І,повірте,що і документів періду 39-го -41-го років..і пізніших,там теж немало...

• Подобається Подобається x 2
  7. Rusland

Rusland миється в бані

Romko читаю ваши посты и НЕ удивляюсь.
    Пословица есть у нас хорошая-заставь дурака богу молиться,так он лоб себе расшибет-это про вас и вашего бандеру!!!Мля идолопоклонники греко-католицкие-казаки ЁПТЬ!!!:))):))):)))

8. moskal

moskal Active Member

A это с вашим архивом был скандал о краже документов?:crazy::crazy::yahoo:

9. Rusland

Rusland миється в бані

Да вы что!!!
    А это что не ваша убогость-вилы со звездой:?:)))

10. poetka

А це тут дочого?

11. Neitiri

Neitiri Member

Я зрозуміла: з вами мені більше немає про що дискутувати----ви затята і вперта, абсолютно не готові до живого, змістовного обговорення!

12. Rusland

Rusland миється в бані

Здесь вы лукавите,документы там только до 1939г.
    К стати вы ничего не сказали про моё упоминание о писульках полуграмотных западенских украинцев.Что я мошт не правду сказал-раз вы там работали?:scratch_one-s_head:

13. Neitiri

Neitiri Member

Спрашивали Ромка.

14. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Дивно, що ви таким чином не зареагували на допис №984. Дуже дивно... З сусідніх компів пишете? ;)

15. poetka

Перечитайте для початку мою цитату,а потім судіть,кому я поставила запитання:)

---------- Додано в 18:40 ---------- Попередній допис був написаний в 18:39 ----------

Ви шось недочитали,а суєтесь.............

16. Danilo

Danilo Well-Known Member

У Галичині австрійський уряд також провів освітні реформи. Так, усі діючі гімназії-школи були реорганізовані у державні освітні установи. З 1784 р. в усіх навчальних закладах навчання запроваджувалося німецькою мовою. Через декілька років цісарський уряд дав згоду на відкриття українських шкіл. Але вони створені так і не були. Джерело Але ж люди Були освічені, писемні.

«Московітяне, власне кажучи, справжні варвари, недовірливі, брехливі, жорстокі, розпусні, обжерливі, користолюбиві, жебраки й боягузи. Вони до того ступеня грубі й неосвічені, що без помічі німців, яких у Москві велика сила, не могли б нічого доброго зробити» (Ляневіль, французький посол. Записки про Московію, 1689 р.).

Петро І у 1698 році так говорив у Синоді: «Священники у нас грамоте мало умеют... нам бы их в обучение послать в Киев, в школы». Відомо також, що з 21 ректора Московської Слов’яно-греко-латинської академії 18 були киянами, а з 20 засновників Російської академії наук 12 були вченими з України, 1 росіянин (М.Ломоносов), а всі інші – іноземці, серед них і знаменитий Л.Ейлер. За таку допомогу Петро І “віддячив” Україні суто по-російськи: у 1720 році заборонив друкувати книги українською мовою.

«Такої дикої, такої темної країни, як наша Московщина, вже давно немає в Європі» (В. І. Ленін).

---------- Додано в 19:19 ---------- Попередній допис був написаний в 19:06 ----------

Ось ці 7%, мені дуже нагадують одного форумлянина з Дальнього Сходу. Внього то така фішка, чи не кожен день про 7% торочить. Може клон, на підпитку?

• Подобається Подобається x 3
  17. Rusland

Rusland миється в бані

И что вы этим хотели сказать?
    То что что то кому то нагадує,это только догадки-идите перекреститесь мошт поможет!:)))
    Лишнее доказательство того,что как и я говорил,что не будь СССР,уже давно бы мовы вместе с нацией украинцев-НЕ существовало бы.:)

18. Danilo

Danilo Well-Known Member

Йди в баню хлопче, з таким брудом не варто теревеніти ні про що. Крапка.

• Подобається Подобається x 3
  19. Rusland

Rusland миється в бані

Испугал ежачка голой жопой-мне как то по барабану.
    ТОЧКА!!!:)))Жаль смайлика с фак-ю няма!!!:cry:

Я лучше как нибудь на своих исторических форумах посижу,там хоть с людьми можно поговорить,а не с балаболами!:tongue:

20. terrible

terrible Well-Known Member

Rusland??? із райберта??? кОмрад, двинутий на нагородах 3 райху? який у всіх своїх 12 постах взахлеб розпитував "скока ета стоит"???
    ну молодца! :haha:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)