Про національну гордість українців

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Одессит, 14 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. poetka

poetka Дуже важлива персона

Вибачте!!!!!!!!!!!!Якщо ви не прочитали?То я в тому не винна.
    про заробітчан,є інша гілка.............
    А Ви особисто,щось скажіть про гордість українців,якщо ви українкою..................
    А не принижуйте людей,які гнуть спину на чужині.......дякуйте Богу,що у Вас все добре у матеріальному відношенні і Ви не вимушені годувати дітей,лікувати і т.д.
    А щодо наших людей ,більшість із задоволенням працювали б в Україні,якщо б і платили достойно............
    Ви багато не говоріть,а подумайте,що ви особисто зробили для України,а тоді розписуйтесь за всіх решта.

• Подобається Подобається x 2
  2. moskal

moskal Active Member

Так вы ведь уже попросчались.,а добрий день где ?

3. poetka

То я не з Вами прощалась.
    З вами можемо поговорити про Вашу особисту гордість,як львів"янина.

4. Rusland

Rusland миється в бані

Те че бандерлога,слабо было на мои вопросы ответить?
    Без роду и племени это такие как ты-помесь поляков турков,и мова ваша быдляцкая,файна кобита гроши чимось заробляла!!!:crazy:
    Всю жизнь вы под кем то были ибо не способны вы не на государственность ни на что.
    Хорошо ваш Франко сказал-плытки галычане нэ спроможни до дэржавности навить на власныму смитныку истории!:)))
    К стати насчет совка-вам западенцам нужно за СССР молиться и огромное спасибо сказать,иначе вы уже давно вымерли бы как мамонты.
    Случаем не знаете сколько вас русофобов было до 1939г во Львове?
    Отвечу за вас,а то вы в истории скорее всего нулевой.Так вот вас было тут всего 7% на должностях дворников и других убогих,остальные это поляки и евреи,так что вам совку надо было еще и жопу лизать.:crazy:

• Подобається Подобається x 1
  5. poetka

Rusland Вам самому не соромно за свої слова?А ще й у Львові живете.засмічуєте місто.

6. Rusland

Rusland миється в бані

А что мне то должно быть стыдно?
    Мой дед воевал с фашизмом,в 1945г остался жить во Львове,вас освободили от польского рабства, понастроили вам здесь целые районы-сыхов ряснэ,а сейчас всякие русофобы мне будут заявлять типо Львов ихний а я типо могу отправляться на свою историческую родину.
    Так кому должно быть стыдно?
    Или может вы покажете где я не правду что то сказал?:scratch_one-s_head:

7. Neitiri

Neitiri Member

Люди принижують себе самі, своїми вчинками, і мені їх щиро жаль:sad:! А я, особисто, вивчилася, володію вільно трьома мовами, і тому пречудово почуваюся на Україні - І МЕНІ НЕ ПОТРІБНО БУТИ ЗАРОБІТЧАНКОЮ, чого і Вам бажаю! "Учиться, учиться и еще раз учиться!" і все буде ок. з національною гідністю. Тоді ніхто не буде зневажати українську націю, іншого шляху немає!

8. Мікі

Мікі Well-Known Member

Ще б на років 30-40 продовжив своє існування СРСР і тоді б отаких русланчиків у Львові було б стільки ж, скільки їх зараз у нас, в Донецьку.

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Дивні речі...
    Підкажіть хтось, мо хто знає, скільки Львів (міська влада того часу) позичив в 16-му сторіччі у ієзуітів грошей... І чи віддав?... А ще, хто заплатив Б.Хмельницькому за Львів в 17-му сторіччі... І потім, відповівши, можна започаткувати гілку "А чи такий вже Львів український?"

10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

В обмін на совєтсько-енкаведешне ?
    Скльки разів можно повторювати: "освободители" - "освобождают" і уходять з території (під оплески вдячних мешканців). А коли лишаються - то це як назвати?

11. Rusland

Rusland миється в бані

Вам про это нужно было в Донецке сказать-думаю бошку вам быстренько бы открутили,хотя я сомневаюсь что вы с Донецка!
    уверен,что если бы не было СССР,то ни вашей мовы ни вас самих, как нации уже не существовало бы!:tongue:

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Через совдепу.який ніде не пішов.
    Який продовжує керувати.
    Мерзотна совкова система ще не здохла остаточно.
    Вона залишається у майже всіх сферах нашого життя.
    В управлінні,в політиці,в побуті,в медицині.
    наша медицина вся совкова,прогнила до краю.
    Ми відстали на років 50.
    У всіх галузях.
    В наших клініках обладнання 30-ти річної давнини.Методики лікування теж.
    А,основне.ставлення до людей - совкове..
    я це відчув на власній шкірі.
    Тому.всіх,хто захищає оту мразь,що з 44-го року окупувала мою землю я не вважаю нормальними людьми.
    одне слово - СОВКИ.Недолюдки.

Судячи по ненависті,яким бризкає кожен допис,дід ваш був не простим солдатом...
    А зрештою..
    ваш любимий совок здох...
    Бандера і Шухевич - герої України.
    Отими вашими пропагандистьськими 60-ти річної давності агітками і міфами можете скористатись по прямому призначенню...
    А совкам тільки і залишається безсило тявкати...

• Подобається Подобається x 5
  13. Neitiri

Neitiri Member

Відкрию Вам велику таємницю---всі Ваші хвороби від цієї Вашої "необузданой" люті!!! Як не соромно так висловлюватись?

14. - кстати, весьма вероятно. Мова существовала бы, но по статусу и развитию была бы примерно как сейчас - "русинская", с нацией всё сложнее, но таки да, скорее всего не было бы.

В любом случае проклятия в адрес СССР похожи на "вот если бы у меня был другой папа, я был бы умным, двухметровым и богатым"...

• Подобається Подобається x 3
  15. Neitiri

Neitiri Member

До чого тут інша гілка? Ви що самі з себе знущаєтесь?-що заробітчани, виходить не українці? Ви відхрещуєтесь від своїх же млн. людей?

16. Romko

Romko Дуже важлива персона

я знаю про що говорю.
    І мені не має бути чого соромно.

---------- Додано в 17:41 ---------- Попередній допис був написаний в 17:36 ----------

так хто ж винен?
    Система,яка нікуди не пішла.
    Хто керував в незалежній Україні?
    Головний ідеолог КПУ Кравчук.
    "Красний директор" Кучма.
    Їх учень і продовжувач комсомольської традиції Ющенко.
    і вся ота бидлота,що є їх камрадами - суть одне - совок.
    Правда,зараз до влади доперлось ще гірше його уособлення - ссучені гопники.
    і всі аони протягом 20 років займались одним - продажем України,дєрібаном бабла і постійними чварами.

17. Neitiri

Neitiri Member

Пробачте мені мою цікавість, а ви ж хіба не за Ющенка голосували? Наприклад,я -ні... Називається, "за что боролись, на то и напоролись"! Чому завжди ви шукаєте винних (особливо росіян), а не шукаєте виходи із ситуацій, адже безвихідних не буває! Тримайтесь і не лютуйте!

18. poetka

Я з вами не може не погодитись:)
    Але вже повірте я теж не неук.А мій чоловік знає теж 3 мови і свого часу працював в Франції ,де йому платили нааабагато більше ніж у нас за таку саму роботу..........
    Тож ми з вами непорозумілись до кінця.Але погодьтесь не всі можуть володіти 3 мовами і називати їх неуками і.т.д і робити з них винних.......то бздур,майте також повагу і до простого люду ,як, ви кажете невивченому.

19. Rusland

Rusland миється в бані

Не вам судить-кто был мой дед.
    Ваши бандера с душегубом шухевичем думаю не долго будут "героями".
    Ну разве что здесь на западенщине останутся.
    У вас же даже фантазии нету своего какого бандерлоговского звания придумать,а то ГЕРОЙ,это вообще то при СССР звание придумали и что вам не стыдно чужое под своё переделывать?
    Или убогость мозгов не позволяет своего придумать?
    Тогда хоть обьяснимо все!!!:)))

20. Arthur

Arthur Well-Known Member

А що може бути гірше за СРСР. Якщо українська мова та нація пережили Московщину та СРСР, то все інше вони пережили би тим більше.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)