Про національну гордість українців

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Одессит, 14 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Його використали так само, як ССГаличину бід Бродами... Тільки тоді вдалось...

• Подобається Подобається x 1
  2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Шановний пане. До чого тут поляки? Читайте історію. В Австралії є такі птахи-страуси,вони майстерно ховають голову в пісок-ховаються.Так і Ви десь Вам приснилися поляки і Ви кажете що під Конотопом перемогли поляки.
    http://www.google.com.ua/search?hl=uk&q=Українсько-російська війна 1658-1659 рр&start=20&sa=N
    85. Боротьба з Москвою. Війна почала ся. Виговський попробував вигнати московського воєводу з Київа, але се йому не вдало ся. Московське правительство після сього проголосило Виговського зрадником і наказало вибрати нового гетьмана. Але довідавши ся про трактат Виговського з Польщею, так заМішало ся, що готове було відступити від своєї полїтики: воєводі Трубецкому наказано завести переговори з Виговським, обіцяти йому пробаченнє всього що стало ся і всякі уступки—навіть вивести воєводу з Київа, як би Виговський того домагався. Але Виговський не вірив уже в московську щирість і не хотїв вертати ся. З початком 1659 р. він пішов за Дніпро, аби приборкати своїх противників, що знов підняли голову, як Москва була виступила против Виговського. Коли против нього рушило московське військо, він уступив ся за Дніпро, а московське військо почало підбивати собі сїверську Україну і обложило полковника Гуляницького в Конотопі (див. карту 262). Виговський же діждав ся Татар і з ордою рушив під Конотоп. Московське військо не мало докладних відомостей про його сили, рушило на зустріч тай попало в два огні, між козаків і Татар.

Став ся погром небувалий: знищено цїле військо московське, двох московських воєвод попало в неволю. Трубецкой покинув Конотоп і подав ся скорше з України. Все було тепер в руках Виговського.
    Грушевський "Історія України"

Останнє редагування: 7 січ 2010
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Артобстрєл, як я не люблю такого базару, як ото ви починаєте розводити!!! Одним словом ви просто настроїли одних проти інших, розділили українців. Скажіть, а хіба якщо протестант, чи атеїст, то він вже не українець? Чи мало католиків в Україні?
    Нє, во так взяти і накласти на голову і піти....

Останнє редагування: 7 січ 2010
  4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Хто його використав? Скажіть щось про НАТО і Буша.

5. Gron

Gron тафгай

Виговський, щоб визволитись від московитського ярма, заключив Гадяцький договір, завдяки котрому, Україна отримала право на власну армію, власні гроші, власні школи та академії.
    Польске військо не мало права заходити на терени України.
    Після перемоги під Конотопом, на московитськи гроші, Іван Безпалий здав Україну Ромадановському та Трубецькому.
    Помилка Виговського в тому, що треба було працювати з електоратом на місцях, та сворювати свою адміністрацію, а так, Москва посадила своїх.
    Нічого нового з тих часів, і методи, і помилки...
    Хіба інет з"явився.

• Подобається Подобається x 5
  6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Найшов одну статтю...
    І ще
    Дух патриотизма

• Подобається Подобається x 4
  7. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Позволите цитатой ответить.
    http://www.rusidea.org/forum/viewtopic.php?t=223&start=0

8. San

San Member

Россияне нас оскорбительно называют "малороссами", "хохлами", "козачками" и не только называют, но и думают так, что мы в большой совестской семье - уродцы (без которых в семье не бывает), козачки - имеется в виду шестерки, нанятые москвой, для военных действий, направленых на оборону россии с запада.
    Я Одессит и мне противно, когда применительно ко мне пытаются применить название "малоросс".
    Я гражданин Украины, свободной, суверенной и годрой!

• Подобається Подобається x 5
  9. Полковник

Полковник миється в бані

Украинцы (НЕКОТОРЫЕ) нас оскорбительно называют "москалями", "кацапами", "псячими сынами" и не только называют, но и думают так.
    Ну!
    Так и ветер им в спину, придуркам этим НЕКОТОРЫМ!!!!
    ИМХО.

10. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви мені розумної людини цитати покажіть,котру визнає світ а не якогось шизофреніка Андрія Олеговича.Я ці цитати знаю.Почитайте й Ви.
    http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/3034.phtml

11. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Ну,я так понимаю,вам кого ни приведи в качестве цитаты,никто не подойдёт.Интересно,а как вы определяете,кого ВЕСЬ мир признаёт? Поимённо всех опрашиваете?
    Приведу цитату из другой ветки,но очень уж в тему

Останнє редагування: 8 січ 2010
  12. Gron

Gron тафгай

"Злиднів" забули.

13. Полковник

Полковник миється в бані

Виноват.
    Вот:
    Украинцы (НЕКОТОРЫЕ) нас оскорбительно называют "москалями", "кацапами", "псячими сынами", "злыднями" и не только называют, но и думают.

Теперь правильно, Шановный (ой!)?

• Подобається Подобається x 2
  14. Gron

Gron тафгай

Більш меньш.
    Хоча я, на початку Вашого речення, додав би:
    - Люди во всём мире и Украинцы (НЕКОТОРЫЕ)......

15. terrible

terrible Well-Known Member

:) надюсь, сьогодні чудо-трава відпустить і можна буде поговорити.

16. Schturmgever

Schturmgever миється в бані

"Некоторых" (більшу частину) називають росіянами, русскими. А таких, які влаштовують шабаш на закордонних форумах-називають по-різному, але точно вважають унтерменьшами.
    Як ще можна вас назвати за таку поведінку (скрізь, навіть у Туреччині)? Не можете змиритися з тим, що раніш вважали себе пупом Землі, а Москву-"столицей мира", а зараз-буферна територія між Європою та Китаєм. В чому ваша велич? У Газпромі? Кожний з присутніх тут має акції Газпрому? Сміх один.

17. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви так і не читали,про що писав Ромко і цілу статтю що дав Вам я .Там про Вас написано.Живете на Україні перестаньте бути 5 колоною.
    Тепер про приклади.Цитуйте класиків,я маю на увазі класиків світової історичної науки а не шовіністично налаштованих якихось андріїв олеговичів чи іванів петровичів.Я Вам такого наговорю,що мало не покажеться.Але ж я себе не цитую,хоча мені в голову така дурня не прийде.як писав цей шизик з того дурного сайту.

---------- Додано в 18:06 ---------- Попередній допис був написаний в 18:04 ----------

:good::good::good::good::good::good:

18. Полковник

Полковник миється в бані

ОЙ!
    А шо я там ТАКОГО сделал, Боря?????

---------- Додано в 17:41 ---------- Попередній допис був написаний в 17:38 ----------

Почему смех?
    На 123 876 980 евро маю.
    Вам смешно?
    Мне нет.

Останнє редагування: 8 січ 2010
  19. Gron

Gron тафгай

Тут якраз, можливо посперічатися.
    Бо саме більша частина, ще і невиїзджала нікуди.
    Маю на увазі туристами;)

20. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

:haha:
    Утягли таки. Вона адресувалось взагалі то Бранко та мені не шкода користуйтесь.
    Ну і автор її не я (не першоджерело), а такий собі українофоб з одного сайту де у всіх модераторів спотерігається явний комплекс меншовартості та закомплексованості з огляду на наявність у них монголоїдної складової яку вони вперто заперечують :))).

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)