Про національну гордість українців

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Одессит, 14 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Spika

Spika Well-Known Member

Тут не допонял. Что вы имеете в виду под "были 300 лет"?

Что-то вы спутали. Слова об "империалистичном духе русских" говорил не я. Так, что я россиян и их руководство не отождествляю.
    Но и термин "путинская гэбня" меня не страшит. Это всего лишь дешевый пропагандистский лозунг. Ничего особо страшного для Украины нет ни в гэбне, ни в Путине. А тому, как он блюдет интересы своей страны, можно кой-кому и поучиться.
    Так, что у вашего автора, большой перегиб в "путинских страхах". И читателей этими перегибами пытается заразить. Не разумно это.
    На мой взгляд.

• Подобається Подобається x 1
  2. Arthur

Arthur Well-Known Member

Так я ж написав де ми були, «ми були в ж...:cesored:», Я думаю Ви зрозуміли.

3. Полковник

Полковник миється в бані

А сейчас вы где, прошу Пана?

• Подобається Подобається x 2
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хоч формально,але з ж..
    вилізли...

5. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Чим ближче до Росії, ти менше національної гідності українців... і більше сміття та гидоти...

На обличчя агресивне невігластво-хамство. От, на відміну від Львівщини, на Харківщині є прикордонне з Росією, містечко Вовчанск (Волчанск) - дивився, як турист фотки місцевих "достопрімечательностей". І що бачимо? І це на офіційному сайті, як краєвиди міста:

Якийсь ніби ганделик "Трактір Русь Єдиная".
    Повне посилання як виглядає на сайті: http://volchansk.pp.net.ua/photo/vidy_goroda/ulicy/59-0-2910
    - там ще багато фоток. До речі, проянуковський сайт, як не складно було здогадатися. Бидлізм.

Останнє редагування модератором: 7 січ 2010
  6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ви дужжже ідеалізуєте Львівщину....
    Ну, як казав мій один знайомий: - Как ахнется, так и аукнется...

Два чобота валянки... Яке їхало, таке і здибало...

7. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Все равно москали виноваты. Если бы не они, то во Львове ходили бы в шелковых вышиванках, плювали бы только в урны, сморкались бы в белоснежные платки, закладывая в карманы, при встрече бы так снимали шляпы и делали книксены, благоухали бы одеколонами...Все бы так благоухало бы.....
    Так нет, понимаешь геноцид, никак не можно, надо всем показать тысячилетний гнет, чтоб так пострашнее выглядел....А если культурно себя вести, то как гнет тысячилетний показать ? Вот дилемма. Гнет значит культуру гнобили, и мало того, надо показать, что успешно сгнобили всю культуру. Так что культурно, ну никак нельзя выглядеть.

Отвлекусь тут чуть чуть... Знакомый рассказал, американец. Приехала делегация с Украины, собственно должности достаточно большие, работали в оффисе. Вобщем на второй день местные секретарши пожаловались...ПОтом все воняют. Не моются, понимаешь, даже при наличии душа в гостиннице. Но не буду акцентировать внимание, что это с Украины. С российскими то же самое. Видимо вера мыться запрещает.

Братья, мы братья. Братья и сестры....:)

• Подобається Подобається x 3
  8. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Ото ж бо. Своїх недоліків вистачає, ще й чужі переймати не дуже то приємно... Всерівно чим близже до Росії, тим брутальніше... Бо Росія з своєї культури навряд чи нам чогось такого позитивного дала, чого б не було у нас аналогічного, чи кращого... а от поганого предостатньо перейняли. Треба ментально ізолюватися від Росії, більше зосередитися на власній притаманній корінній культурі та на вихованні індівідуальних якостей духовного прогресу.

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ви ще не бачили що в Пітері твориться...

10. VasMT

Будьте ласкаві у відсотках, і графічно... Щоби була видна закономірність... Прямо- чи зворотньопропорційна кількість недоліків до наближення до кордонів...

11. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- кількість недоліків зростає так: на теренах західної України - візьмемо відправне число недоліків, які потрібно усунути десь 40% ...., 60% - Київщина ..., 70% південна Харківщина в бік протилежний від Росії .... , і 85% в бік Росії ...., і 95% ... прикордонні з Росією міста.

12. VasMT

Ого, яка точність...
    Тільки чогось Держкомстат Украини про це нічого не знає...
    Якщо це Ваша особиста думка, добавляйте в кінці або НМД, або ИМХО, або IMHO...

13. OldMan

OldMan Well-Known Member

Т.е. на одного львовского колядныка Зварыча приходится не менее двух харьковских колядникив.
    Не?

• Подобається Подобається x 3
  14. Arthur

Arthur Well-Known Member

Нє. Питання в тому, чому на сході взагалі колядників не знайшлось?

15. smeet

smeet просто спілкуюсь

Бо вони колядують правильно,в костюмах.Так щоб їх не пізнали.:)))

16. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Вони Вам скажуть теж саме і крутіше:

http://www.youtube.com/watch?v=zfWu14D04T0&feature=player_embedded

17. smeet

smeet просто спілкуюсь

З однієї сторони погоджусь з Вами,з другої ні.Від історії не втечеш.Дійсно це було в нашій історії і від неї цього не віднімеш.Але говорити,що без СРСР Україна б залишилася такою,якою вона була до 1917 року теж некоректно.Якщо так казати,то тоді б ми могли сказати,що Франція,Німеччина,Великобританія,Бельгія і інші європейські країни залишились на рівні 1917 року і тепер.Можливо,якби Україна не була в СРСР вона була б тепер на рівні тієї ж Франції,Німеччини,Великобританії,Бельгії і т.д. Світова практика і холодна війна показала що більш живучі суспільства з розвинутою ринковою економікою,а присутність в СРСР відкинуло Україну в її розвитку на цілих Х(ікс) років назад.Значення Х(ікс) ми побачимо ,або не побачимо.Воно буде повним тільки тоді коли ми доженемо розвинуті європейські країни.

---------- Додано в 19:08 ---------- Попередній допис був написаний в 18:45 ----------

Я знаю таке саме про двох росіян і стрийську ріку:crazy:

18. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

блин, опять штампы, езжайте в другую сторону, на границе Румынии и Уркианы коренные молдаване укров на дух не переносят, если ищите то что показываете то найдете его и во Львове и Киеве, везде ...
    почему же не корректно? вы еще из той Украины - Малоросию вычеркните ..

---------- Додано в 20:10 ---------- Попередній допис був написаний в 19:42 ----------

чеж не до конца? нет логического завершения, с мирно разбросанными останками штурмгеверов на окружающей растительности, ну или последний кадр с топорами на фоне мирно садящегося северного солнца, папетители ..ну-ну .....

---------- Додано в 20:16 ---------- Попередній допис був написаний в 20:10 ----------

особенно Харьковчанам, и ментально возьеднатся с Галичиной, правда ближе и роднее? нэ?

19. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Так. Це наша рідна країна. На відміну від чужої Росії. Я на собі це знаю. І кажу: "дякую, Боже, що я не москаль"

20. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

с таким же успехом можете считать себя Канадцем, а чего? там свидомих украинцев куча, а на корни свои Харьковские наплюйте, и на то что у вас дедушка или бабушка русские тоже, ведь это не национально, не свидомомо, не?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)