Про національну гордість українців

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Одессит, 14 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Відповідь: Про національну гордість українців

У нас "5-й кут" дивилися більшість.А політикої цікавились.чи не всі.
    знайти статті Гонгадзе(при бажанні) теж не було проблем.
    ЗІ.Як я розумію,у Вас власне бачення вбивства Гонгадзе?
    Бухав,певно...

• Подобається Подобається x 1
  2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Усі, які загинули у "горячих точках", знаходячись там у якості журналістів. До речі, я не сказав, що журналіст МАЄ БУТИ ТАКИМ.

От і я ж про це!

На дозвіллі пошукаю ссилку про те, як невідомий журналіст Гонгадзе, який від зарплати до зарплати "стріляв" у знайомих гроші в борг раптово відкрив інтернет видання, на що потрібно було сотні тисяч доларів США. І зразу став різко опозиційний владі.

Додано через 4 хвилини
    Бачення "вбивства" Гонгадзе у мене немає взагалі. Тому що немає доказів цьому. Бухав/не бухав тут абсолютно ні до чого. А от бачення того, кому було вигідно зникнення Гонгадзе, усе це роздмухування цієї справи, плівки Мельниченка і т.д. у мене дійсно є. Але це не тема цієї гілки.

3. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Ось я такий, що помитів його ще за його життя. Журналістів дійсно багато, не кожний впадає в око, але саме він гострими думками прикув мою увагу. Може ще й тому, що він грузин, як і Вахтанг Кипіані, що починав журналістську діяльність у нашому Миколаєві в рухівській газеті. А це тоді було ой як смиливо!

4. kertis

kertis миється в бані

О Национально-освободительном движении Украинцев.
    О Борьбе за национальную независимость и государственную самостоятельность. Вы об этом слышали?

• Подобається Подобається x 3
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Про що Ви?"Історія срср" про це не згадує...

6. Богданович

Богданович Well-Known Member

Ще й як згадує... Але в контексті "разом з великим російським народом, для побудови СРСР, для звільнення від іноземних загарбників"

7. Pashok

Pashok Well-Known Member

8. Pragmatik

Pragmatik Well-Known Member

9. Pragmatik

10. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

дійсно, вірна думка! це дійсно видатні українці!
    Ну, десь так само як конкістадори - видатні "майяйці", янкі - видатні індіанці...
    ==
    Погодьтеся, "прагматику" - десь ви шкодуєте, що не довершили Лєнін (з мандатами), Каганович та Сталін свою "розбудову України", і шкодуєте, що той самий Микита Хрущов скасував "правильну лінію вождя всіх народів"?

11. Danilo

Danilo Well-Known Member

Прагматику, годі паплюжити українських героїв, гадаю пора звернути увагу модераторів на ці закиди, скопійовані довжелезні кавалки текстів з пропутінської преси.

12. afterstep

та най си говорить ;)
    своєї думки не має (не може висловити) - ну то най си цитує ;)
    трафік нагонить, відвідуваність підніме ;)
    нікому то не шкодить - а чоловік задоволення отримує - то най си бавить!

• Подобається Подобається x 3
  13. Pragmatik

- То ви,пан, завше можети й не відвідувати інтернету, де, поки, дійсно зберігається свобода слова, а розмовляти сам з собою.

14. Городецький

Городецький Well-Known Member

Pragmatik, то може коментар якийсь подасте, абощо? Чи цитати з Ваших дописів?

15. afterstep

а чи слід вважати нецензурну лайку свободою слова? - то в якості ліричного відступу
    Прагматику, не переймайтеся - "блаженним", несповна розуму та марячим хворим - ніхто і ніколи не забороняв говорити що заманеться!
    Правда, при СРСР троха могли й покарати - якщо в мареннях щось не те ляпнеш....

• Подобається Подобається x 2
  16. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Задоволення, чи точніше "самозадоволення"?

17. Danilo

Danilo Well-Known Member

Ген тут у бані вже багацько таких от, як Ви самі з собою розмовляють.
    Афтерстепе, і без цього лайна, вибачте, матеріала зі смітника десь на ФРАЗА. КОМ, трафік не страждав. Най собі там накручує трафік, нє?:)

18. afterstep

ех6 Данило...
    з цим - воно хоч на ЛФ "очевидне" - ні в кого сумнівів не виникає. Тому тут - не шкодить. Може, десь на східнянських форумах, де таких багацько - може, там йому й зійде видатися за "оракула" та "чисту ноту". А тут, де радянська пропаганда так і не прижилася - то звучить, як "грім в штанах". Тільки троха сміху, ну, і іноді - запаху.
    ==
    А от на східнянських форумах, на фоні все наростаючої ностальгії за СРСР - таке цитування може й зашкодити ;) так що ліпше най тут ;)
    ==
    Якщо б то так і в інших питаннях словоблудство можна було вилущити ;)

19. Pragmatik

, й інші дописи в мою честь - Ні, то ваше твердження. В житті не буває двох кольорів - чорного та білого. Кожна частина історії - то кипуче зваро різних людських вад чи чеснот. Я, наприклад, маю вдячність до тих хто годував мене, вчив, лікував. То не ознака, що я поділяю їх погляди на життя, чи політичні вподобання. Ви ж, я гадаю, більше схожі на таких "різних" з вами більшовиків - з принципом будувати своє, але спочатку знищити все що зроблено до вас "політично несвідомими" пращурами. До того ж, самі ви не в змозі творити, будувати, сіяти... Ви взяли собі клопіт вирішувати за мене - якою має бути моя Батьківщина не маючи на те ніяких прав і розуму...

20. afterstep

давайте скажемо так.
    на тему, хто будує, хто руйнує - сперечатися зараз беззмістовно.
    Ви хотіли сказати, що Дєнін/Сталін розбудували Україну, так?
    І як один з доказів - "Я, наприклад, маю вдячність до тих хто годував мене, вчив, лікував". Ото така типова вдячність сироти - підібрали, обігріли...
    ==
    Бачите, на львівщині залишилися ще згадки і тривалий час залишалися живими очевидці того, як прийшли "таваріщі" і обібрали. І трошка повбивали. Ну, бо люди не хотіли самі вимирати - та й може й для того, щоб показати, що "державобудівницькі наміри" цілком сурйозні. І щоб потім вирощувати вдячних сиріт. Таких, що, як собаки чи робоча худоба, матимуть "вдячність до тих хто годував мене, вчив, лікував"
    От і вся різниця. Ви просто не пам'ятаєте закатованих предків - якщо ви українець. Або - ви не українець, а як відомо - справжнього янкі проблеми індіанців - не хвилюють.

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)