Про національну гордість українців

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Одессит, 14 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Точніше, Де Голль (Charles de Gaulle).
    Ви впевнені, що він на 100% підійшов французам? То чому в 1969 році не прийняли його референдуму і він в знак протесту зрезиґнував з позиції Президента і навіть відмовився від президентської чи генеральської пенсії.
    Людям ніколи не догодите.
    Згідний, він був людиною порядною. Але, він нащадок старовинного аристократичного роду. Виховувався в глубоко католицькому і націоналістичному дусі.
    Не думаю, що така тріада можлива в Україні. Тож маємо те що маємо...

• Подобається Подобається x 3
  2. OldMan

OldMan Well-Known Member

Ну хорошо, определились, что все они продажны.
    Но ведь кому-то из них таки удавалось оставить заметный положительный вклад в развитие собственной страны.
    Тогда надо сформулировать принципы, по которым надо выбирать из продажных.
    Других ведь нет. А выбирать надо.
    Сформулируете?

3. Arthur

Arthur Well-Known Member

І хто, на вашу думку, залишив такий вклад? Наприклад, покійний Кірпа не мало зробив, і як міністр, і як голова залізниці. А ті, хто зараз при владі, якщо щось добре і зробили, то стільки ж і поганого зробили.

4. Spika

Spika Well-Known Member

Конечно Де Голль не всем французам нравился. И я это понимаю, и вы это понимаете судя по следующему вашему предложению:
    Но несмотря на не 100%-е симпатии, Франция его вспоминает как национального героя и великого реформатора.

Такая триада в Украине вряд ли уже встретится. В плане - аристакратического рода. "Голубая кровь" у нас не гарантирует порядочность. Но вот поискать порядочного человека (или группу людей) аристократов не по крови, а по духу; который не спутает национальные интересы с личными, вполне реально. Думаю, когда порядочные люди поймут, что они нужны и их ищут - они откликнутся.

При власти в настоящее время порядочного человека найти практически невозможно. Уж очень они все погрязли в коррупции и круговой поруке. Нужно искать людей вневласти. А к власти их привести хотя бы в 2015 году.
    На мой взгляд тут нужно самим для себя определиться кого мы во власти хотим видеть - проНАТОвских, проРоссийских, проБизструктурных... или просто честных.
    Но правда это возможно только тогда, когда мы сами станем честными. Хотя бы сами перед собой. :)
    Нелегкая задача.

5. Arthur

Arthur Well-Known Member

проУкраїнських, це саме головне!!!

• Подобається Подобається x 1
  6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Умгу...треба шукати...

тіво вже певно застарі...

• Подобається Подобається x 4
  7. OldMan

OldMan Well-Known Member

Сударь, простите великодушно.
    Я хрен врубился, что, говоря: "невже тисячі років" Вы имели ввиду последние 18 лет, а под "цивілізації на Землі" Вы понимаете ойкумену в границах Украины.
    Вопрос снимается.

8. Jonik

Jonik Well-Known Member

Прес-конференція "Прояви національної нетерпимості, антиукраїнізму в Харкові"

Прес-конференція "Прояви національної нетерпимості, антиукраїнізму в Харкові" відбудеться 9 грудня 2009 року. Серед учасників: Валерій Дяченко - письменник, журналіст, літературний критик, голова Харківського міського товариства "Спадщина", Кость Черемський - заслужений працівник культури, віце-президент Фонду національно-культурних ініціатив імені Гната Хоткевича, Олексій Корнєв - історик, голова громадської організації "Надія нації", Володимир Коваленко - виконавчий голова громадської організації "Українська родина". Олексій Губський - громадський діяч, активіст національно-демократичного громадського руху. Олександр Шевченко - журналіст, фотохронікер, інформаційний референт Спілки української молоді. Дмитро Беспалий - журналіст, відповідальний секретар газети "Український простір".

На прес-конференції будуть висвітлені факти порушень прав люди на національному підґрунті, прояви антиукраїнізму в Харкові, дискримінації за національною ознакою та пов'язані з цим факти підробки документів та фальшування відомостей, у тому числі для судових інстанцій. Журналістам буде наданий статистичний аналіз судових процесів щодо українських громадських організацій у Харкові за останні роки. Також будуть представлені методи та схеми рейдерських технологій, які були застосовані окремими чиновниками щодо розподілу нерухомості національно-культурних товариств у Харкові.

http://cym.org.ua/tmp/091207105904N.html

9. - интересно, а пробовал кто-нибудь в аренде отказать еврейской организации какой-нибудь? о_О Наверное, нет...

10. Arthur

Arthur Well-Known Member

А вони один одному не відмовляють.

11. Jonik

Jonik Well-Known Member

Хто Добкін Михайло Маркович чи Кернес Генадій Адольфович? :)

12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

На моїй пам"яті Jonik вже четвертий раз жаліється, що їх виперли з якоїсь там будівлі в центрі міста... В схронах люди працювали... В далеких канадах і мюнхенах... А вам місця бракнуло... Скромність прикрашає справжнього патріота...

13. Jonik

Jonik Well-Known Member

1. Я не жаліюсь, а ділюсь інформацією. Вважаю, що Захід має бути в курсі подій, які творяться на Сході і навпаки.
    2. Чому це українська організація повинна діяти напівлегально по-підвалах, а проросійські напівфективні, займати центрові місця?
    Ви не патріот, VasMT.

• Подобається Подобається x 2
  14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ах ось в чому патріотизм виявляється...! Ви нам очі відкрили...! Ну тепер ясне діло, я зрозумів, "пронікся" і став самим патріотичним патріотом...

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Во послухайте....для підняття..того...самого...

Ой у хорі
    Тризубий Стас

[MP3]http://www.playcast.ru/uploads/2009/12/10/1390091.mp3[/MP3]

і ще...

Колись гітару я вперше в руки взяв,
    Я думав скажу людям щось про волю.
    Та я даремно, мабуть, все співав,
    І часом серце вхоплює від болю.

Якісь настали такі сумні часи,
    Я в них нічого второпати не можу.
    Немов сновида, по Станіславі ходжу,
    Де не подивлюсь - Господи, спаси.

Який же ж там спів,
    Хіба що знов - анекдоти.
    Де ж ти пропав, патріоте,
    З тих перших років?

Була ідея і горді пропори,
    Але, на жаль, то все пішло у вчора.
    Бо нині що? Замкнися та жери,
    Були б своя купюра та комора.

І кожен з нас замкнувся сам в собі,
    Немов слимак або як черепашка.
    Носити панцир, хай воно і тяжко,
    Але якось безпечніше в юрбі.

Ми втратили щось,
    І маєм небо у хмарах,
    І по суцільних базарам
    Ми несемось.

Він був актор, тепер купи-продай,
    А той поет - міняло та мішечник.
    І повний шлунок - єдиний його рай,
    Тепер за нього думає кишечник.

А той доцент подався за кордон,
    Не на сімпозіум, а також із торбами,
    Він би і сам продався з тельбухами
    За пару баксів, марок або крон.

Немає проблем,
    Ми - бізнесмени завзяті,
    А що в занедбаній хаті -
    То якось проживем.

Тепер держава стала нічия,
    Кому охота, той і розкрадає.
    Усі крадуть, усі, але не я!
    Мені байдуже, моя хата з краю.

Чи ми свідомі, хто ми є такі?
    Чому говорим: Україна - мати?
    Чи вже не годі самім собі брехати?
    Ми не сини її, звичайні байстрюки.

Який же ж там спів,
    Хіба що знов - анекдоти.
    А ти помовч, патріоте,
    Не треба слів...

Байстрюки
    [MP3]http://www.playcast.ru/uploads/2009/12/10/1390114.mp3[/MP3]

Останнє редагування: 10 гру 2009
  16. terrible

terrible Well-Known Member

блажит барин...
    до кого вони відгукнуться???

хто їх знайде?
    хто приведе до влади???
    висший разум?
    волхви?
    камасутра?

хто???

Останнє редагування: 10 гру 2009
  17. Spika

Spika Well-Known Member

Люди чести отзовутся к тем, кто их ищет и кому они нужны. Если, конечно же они нужны...
    Некоторым, я так понимаю, и вам в частности, пока не очень нужны. Те которые уже есть - лучше? А что ж тогда вы не ищете "хороших"?
    Нет, если конечно "хорошим" политиком считать человека слабообразованного, неоднократно "торговавшего" территориями и суверенитетом Украины; плохо контролировавшего свои государственные институты, допустившие разграбление населения страны; имевшего конфликт с законом в цивилизованной стране... То тогда, конечно... И нынешние сойдут.
    Искать "новых" будете? :)

Люди их найдут. Люди. Люди, которым не безразлична своя страна. И котрые не хотят ее отдавать ни французам, ни полякам, ни вообще ЕС... И люди же приведут к власти. Либо через выборы, либо через революцию. Бескровную, тихую и конституционную... :) Но пока можно обойтись и выборами.
    Власть, это доверие. Кто обладает нашим доверием, тот и обладает властью над нами. Ни один админресурс не способен побороть переданное иному кандидату доверие.
    Так, что находим вашего Васю Пупкина (жаль, что конкретных не мифических кандидатов у вас нет), "отдаем" ему свое доверие и когда эта передача доверия будет видна, то Васе будет предложено (людьми) либо создать свою партию, либо возглавить какую-либо и баллотироваться во власть. Так чаще всего и бывает в политике. Раньше не замечали?
    Из нынешних политиков большинства доверия народа не получит никто. (голоса в избирательной урне и доверие, это разные вещи). Нужно найти новых. Честных. Кому бы мы согласились отдать доверие и власть над собой.
    Всё просто. Но для тех, кто готов подумать и оторвать "недвижимость" от дивана.

18. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Угу,помнится ещё Диоген с фонарём зажённым среди бела дня ходил,искал чего-то...

19. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- і РФ, малоросії - також.

20. terrible

terrible Well-Known Member

та Ви що! це ж не продажа... а просто повернення до союзу з братським народом:)
    Спіка ще в союзі живе :)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)