Про національну гордість українців

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Одессит, 14 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gron

Gron тафгай

Як каже один мій кореш:- треба мати калькулятор, 10 хвилин часу, та трохи совісті.
    Була б воля, всі питання ВИРІШУЮТЬСЯ.

• Подобається Подобається x 2
  2. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Ви далебі не уважно читаєте. Я про ВР, а ви чомусь про усі партії України згадали.

Оприлюднення списків, відкриття архівів і т.п. Люстрація по алфавіту. :)))

Як на мене вистачає прибрати сексотів накшталт табачників, медведчуків і т.п.

• Подобається Подобається x 1
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

От і добре, що не Ви її проводите... Бо якась однобока вона получиться...

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ех...хлопче...
    "Оприлюднення списків"..."відкриття архівів"..."люстрація"...
    Якби в нас була українська влада...дійсно українська...а не оте...що є...
    Давно були б розкриті архіви..люстрація....документів вистрарчає...тільки отим виродкам,що зараз керують(як і тим,хто керував) того не потрібно...
    І я знаю,про що говорю...
    Разом з Парубіями,Кашубою...ще хлопцями ми у 88-му заснували товариство "Спадщина"...поїздили по Тернопільщині...Львівщині...
    Стільки документів...свідчень...зібрано лише нами...а ми були не одні...
    Тільки...не час...і невідомо,коли він настане..і чи настане...

5. Arthur

Arthur Well-Known Member

Romko, але ж питання в тому, чи взагалі потрібно проводити люстрацію, чи ні?
    Ось сьогодні читаю новину,
    «У Верховній Раді зареєстровано законопроект про люстрацію»
    Це погано чи ні?

6. Romko

"А судьи кто?"(с)

7. Arthur

Arthur Well-Known Member

У нас, що взагалі немає порядних людей? Не тільки при владі, а взагалі.

8. Romko

Чому ж нема?
    Тіль от...при владі..з ними відбувається чудесні метаморфози...
    Знаю з власного досвіду...
    Кашуба зараз шишка в облдержадміністрації...і...
    Про Парубія мовчу...
    але це закономірність....
    Знов згадав
    Арсен ПАЛАМАР
    ДЕГРАДАЦІЯ

9. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Золотые слова

10. Queryman

Queryman Member

Люстрація був в Чехії с метої еліминіровать люди с можливостю їх шантажа для їх співробітництво с кримінальним комуністичним режимом.
    Але це логічні в перших років, після більше років цей "метастази рака" глибоко в системе, шляхі пошкоджени.

• Подобається Подобається x 3
  11. Мікі

Мікі Well-Known Member

Люстрація для Донбасу, це майже поголовне відсторонення з посад усіх чинух. І ще одне суттєве,- мабуть не випадково ж своїм лідером донецька верхушка обрала людину з карним минулим. Він серед них виявився найкращим, тоді, хто решта, можна собі тільки уявити...
    Nil admirari... дивуватися нічому...

12. Arthur

Arthur Well-Known Member

Виходить, що лікувати не варто, не хай пацієнт помирає. Чи як?

13. Spika

Spika Well-Known Member

А не разумней ли, имея такой компромат на деятеля, перевербовать его в "украинского патриота". Если завербованные КГБ люди так верно ему служат, то может будут служить также здорово "новому хозяину". Да и компромат всегда под рукой, чтоб на "место поставить".
    А если не будут также верно служить, то может новый хозяин просто значительно слабее уже развалившегося КГБ? :)
    Может идея хромает?

14. Arthur

Arthur Well-Known Member

Ви пропонуєте, щоб вони самі себе вербували. Ну, наприклад, виграє рецидивіст вибори, кого він буде вербувати?

15. Romko

Гріш ціна таким "патрійотам"...:nea:

• Подобається Подобається x 2
  16. Spika

Spika Well-Known Member

Вербовать конечно же будут, точнее должны, спецслужбы. А Янык, как всегда будет вербовать бабушек. Тимошенко, оллигархов, любителей охоты на людей и педофилов. Ющенко - маленьких українців (называть "свой" народ "маленьким", на мой взгляд унизительно).
    Хотя, это я все шучу. К идее люстрации я отношусь, как к крайне глупой. В первую очередь из-за огромной вероятности ошибки и фальсификации данных. Вы уверены, что на вас, лично на вас, там нет никакой бумаги? Даже какого-нибудь агентурного сообщения, что с вами проведена разведбеседа и вами подтверждена какая-то информация. Ну, хотя бы, что в заборе такого-то завода имеется дырка, через которую тянут цветные металлы. (разумеется, что если вы подходите по возрасту к тому периоду). О том, что та дырка есть - знает половина города. Но сообщение могло быть составлено от любого гражданина. Хотя сам гражданин и понятия не имеет с кем и когда он на эту тему беседовал. (вы ведь запоминаете не все беседы в транспорте, в кафе, в поезде...).
    Так что вероятность оговора любого гражданина, даже самого Тягныбока, очень велика. Зафармазонить такую бумажку и запустить её в прессу ни для кого особого труда не составляет. И этим легко могут воспользоваться иностранные спецслужбы в отношении любого из наших граждан.
    Представьте. Приходт к Тягныбоку ФСБэшник (ЦРУшник, МИ-5, Мосадовец...) и говорит - ты мол тут люстрацию затеял, а у нас тут вот такие на тебя сообщения были. И от тебя нашим людям, вот такие. И всё на месте. И подпись, и печать, и в суде подтвердят. И фотографии твои. Правда ты на них не очень виден, но свидетели подтвердят, что это ты... Отмоется?

Чтоб не пришлось отмываться, не надо делать глупостей. Их есть кому делать и без нас.

КГБ своими кадрами так не разбрасывался. И видите - работает. До сих пор навевает на многих ужас. Создание и использование агентурного аппарата, это очень интересный процесс. И часто дает хорошие результаты.

17. Ома

Ома Дуже важлива персона

Во всей Восточной Европе сработало, а для нас, значит, это - глупость?
    Согласна, что поздно кинулись и эффект будет уже не такой, как в Польше с Чехией, но, думаю, процедура необходимая.
    Вон, уже подали законопроект о запрете компартии. Хоть что-то.

• Подобається Подобається x 5
  18. Arthur

Arthur Well-Known Member

Ті, хто так проти люстрації, як правило перші, хто під неї попадають. Тому я вас розумію. Якщо похибка буде 1%, нічого страшного в цьому не бачу.
    Не бачу проблеми написати Закон, в якому буде чітку прописано, хто попадає під люстрацію, а хто ні.
    А якщо Закон буде забороняти громадянам, які мали судимість, висуватись в кандидати в Президенти, бути депутатом, займати високі державні посади, що в цьому поганого?

А у нас при владі всі чисті, в баньку нікому не треба?

19. Locke

Locke невиправний реаліст

Тому і ненавиджу цю владу. До сих пір знаходять неопізнані рештки замордованих людей і скільки ще будуть знаходити, а їхнім катам наша рідна влада дозволила отримувати персональні пенсії, мешкати в елітних будинках в елітнихих районах міста в колишніх квартирах репресованих ними або їм подібними нелюдами, дала померти в своєму ліжку шанованими людьми і можливість бути похованими на Личаківському цвинтарі.
    Люди добрі, що ж це таке відбувається, коли СБУ тільки тепер розсекречує деяку незначну кількість документів НКВС часів Сталіна. І це при нашому, народному президенті, за якого ми свого часу стояли на Майдані.

• Подобається Подобається x 4
  20. Romko

В нас це перетвориться на чергове "полювання на відьм",знищення неугодних,усунення конкурентів,просто "виколачування бабла"...
    Зрештою,як завжди..

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)