Про національну гордість українців

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Одессит, 14 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ома

Ома Дуже важлива персона

А пять лет назад в Донецке на бигбордах перед приездом Ющенко развесили карикатуры на него в фашистской форме. Нормальные бигборды были ТОЛЬКО Януковича. Разница есть, неправда ли?

Вы умиляетесь до слез, глядя на эту картинку? Приглядитесь к своему любимцу, он даже креститься не умеет.

• Подобається Подобається x 1
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

"Почотного званія" - ІМПЕРІЯ ЗЛА

Так що

а ми вже якось самі....

• Подобається Подобається x 4
  3. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

И тогда - и сейчас - типичные образчики черных pr-технологий. Только "тогда" - этож были ужасные времена кучмизма - а теперь - расцвет демократии. :crazy:
    Явно стало лучше!

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

А нашій "еліті" всього лиш треба зробити оце...
    Але ж...не хочуть...:sad:

5. Ома

Ома Дуже важлива персона

Вы не услышали главного - в Донецке 5 лет назад рекламировался ТОЛЬКО Янукович. Думаю, что Луганск далеко не ушел. А сейчас - на бигбордах - все, кому не лень.

• Подобається Подобається x 2
  6. Spika

Spika Well-Known Member

Ющенко в мундире, тоже реклама. Деньги-то за рекламные площади платились. :)

7. Arthur

Arthur Well-Known Member

Ні, це антиреклама.

8. Spika

Spika Well-Known Member

Можно сказать и так. Главное, что "корень" реклама формально присутствует.
    И любая неудачная реклама по сути является тоже антирекламой. А была ли "та" реклама для Яныка удачной, большой вопрос.

Главное, какой тогда был кошмар. И маое ужасно, что по инреции это продолжается и сейчас.

Как вы думаете, после нынешних выборов, будет легче, спокойнее, стабильнее? Каковы ваши ожидания, ощущения?

9. Ома

Ома Дуже важлива персона

Это уже интересно. Что именно вы считаете кошмаром в 2004?

10. Arthur

Arthur Well-Known Member

Легше, спокійніше, стабільніше буде після того, як з влади виметуть комуняк, олігархів, кіллерів, педофілів та інших. Одним словом, коли буде проведена люстрація.
    Після 17 січня 2010 нічого особливо не зміниться.

• Подобається Подобається x 3
  11. Полковник

Полковник миється в бані

Это точно!
    Когда будет сделано?

12. Ома

Ома Дуже важлива персона

Это точно, кто бы ни пришел к власти. Особых перемен ждать не приходится. Литвин где-то сказал, что выборы 2010 - последний бой за землю. Тот актив, который не додиребанили.

13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Люстрація чого і як її провести?
    Ви тільки скажіть, а ми зараз же... Тільки магазин спорядимо...

14. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Хоча б така як у Чехії.

• Подобається Подобається x 2
  15. VasMT

Та про мене, хоч як в Уганді!
    Питання стоіть однозначне - ЯК провести люстрацію (не так-як в... а іменно ЯК?) по пунктам...
    ХТО буде її проводити? І ЩО будемо люструвати...
    Будьте ласкаві, по пунктикам...

16. Karmeluk

Подання відповідного законопроекту у ВР. Позитивне рішення. Створення комісії з представників УСІХ партій.
    В першу чергу - сексотів та позаштатних працівників колишнього кАдЕбЕ.

Буде ефект щось на кшалт того як у нас форумі один "клоун_ефрейтор" регулярно миється у "бані". Повітря чистіше.

Останнє редагування: 1 гру 2009
  17. Spika

Spika Well-Known Member

Всенародное противостояние.

А почему только КГБ? А сексоты остальных спецслужб Украине полезны? А массоны всех мастей?

18. Karmeluk

.... ельфів, гоблінів і чупакабру

19. VasMT

Ну-ну... Нехай цей ритуал самоспалення відбудеться... Нехай.
    Гм, комісія в складі 172 чоловік... Не всі погодятся на рівне представництво... Прийдеться робити в співвідношенні... Тобто разів в 70 більше... Але - нехай! А в комісію кого включати будемо? А контроль над ними буде? А чий? Тільки не кажіть - контроль народу...
    Тобто таємних співробітників і позаштатних працівників КГБ. Я правильно зрозумів? Добре... А Штатних працівників? А Не таємних співробітників? А співробітників -комів КПСС? ВЛКСМ? Піонерії? А "стукачів", а "ябед"...? А тих хто знаходився під слідством? а на окупованих територіях? Список можна продовжувати... Включаючи в нього тих хто мочився в лівті, і стріляв голубів з рогатки...
    Це вже до партії Зелених...

20. Arthur

Arthur Well-Known Member

Нажаль ні Ви, ні я, люстрацію провести не зможемо. Хіба що проголосуємо за тих, в кого в програмі є такий пункт „люстрація”, такий пункт є в „Свободи”, але ви самі писали, що Тягнибок за надто радикальний (я з Вами згідний), шансів попасти в парламент в нього майже не має. А якщо і попаде, то з такою кількістю депутатів, що провести люстрацію теж шансів не буде. Тому я і написав, що після 17.01.2010 року особливо нічого не зміниться.
    Це теж варіант, але в мене МП-42 немає.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)