Про національну гордість українців

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Одессит, 14 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Danilo

Danilo Well-Known Member

Відповідь: Про національну гордість українців

Катерину 2, до вчора теж ніхто не збирався на площах вшановувати, але ж трафило таке в Одесі, і це вже факт. Паскудний, ганебний, прикрий але факт, як Ви говорите.

• Подобається Подобається x 2
  2. kYula

kYula Well-Known Member

Вони мають пряме відношення до сучасної України, а от пострадянська течія...ну хіба що тільки до сумної історії нашої Держави. Залишки С-Р-С-Р давно мали зникнути з України. А от Свободівці - одні з тих, хто сприяють прискореному видворенню.

Героям Слава!

• Подобається Подобається x 1
  3. kYula

kYula Well-Known Member

Сьогодні Україна святкує 16-у річницю референдуму з незалежності

Як підкреслив Президент України Віктор Ющенко, "те, що відбулося шістнадцять років тому - свідоцтво тих прагнень, які в нації передавалися від батька до сина на генетичному рівні".

1 грудня 1991 року українці підтримали Акт про незалежність України, прийнятий Верховною Радою України 24 серпня в 1991, висловившись, таким чином, за незалежність України.

У референдумі взяло участь 84% громадян; підтримали державну незалежність України - 90,32% учасників, не підтримало - близько 8%.
    1 грудня 1991 року також був вибраний перший Президент незалежної України - Леонід Кравчук

Кореспондент.net
    01 Грудня 2007

• Подобається Подобається x 3
  4. Зів'ялий мозок

Зів'ялий мозок Well-Known Member

Дякую Вам, панночко kYul'o, за згадку про той доленосний для України референдум, бо я вже зовсім забув про цю подію. Доречі вітаю Вас із цією датою. Може варто якось нам це відзначити? Розумію, її особливо не святкують, але тим не менш вона має вагоме значення для України.

5. kertis

kertis миється в бані

Я Горжусь тем что Украинцы, одни из немногих наций не склонили головы под тоталитарными кровавым режимами. Не покорились, а продолжали сражаться за свободу своей земли, до конца. Против мощнейших армий и сил госбезопасности. В тяжелейших условиях и лишениях. Вот наша национальная гордость. Только понять это дано не всем.

• Подобається Подобається x 9
  6. kYula

kYula Well-Known Member

Я не знаю чи слід це відносити до національної гордості, але за традицією розміщую повідомлення на цій гілці.

Якось один відомий російський журналіст, який працює в Україні, - Олександр Косвіцев сказав (оригінал, щоб аромату не порушувати):
    "При корректном осуществлении львовская инициатива, если будет поддрержана населением, может стать еще одной прививкой от рабской покорности тем, хто хотел бы возродить авторитарный режим"

7. Полковник

Полковник миється в бані

Конечно, это о национальной гордости.
    Замечательно СДЕЛАЛИ ребята!
    Можно и есть ЧЕМ гордиться.

Додано через 1 хвилину
    Это Вы о каком периоде говорите.
    О какой борьбе?

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Полковнику,то було акурат тоді,коли наші проти ваших билися.

9. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

:p

10. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Чудова цитата! :)
    Очєнь показатєльно. :)

11. kYula

kYula Well-Known Member

А от що я нашла про "подлого" та "мєлкого тірана"
    причины политического убежища
    про російську дЄмАкратію тут не раз говорили...Хоча в Україні також журналісти гинуть за правду.

У кожного своя правда, але істина - одна.

12. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Не про дану особу (не знаю його), а взагалі: НЕМАЄ У МЕНЕ ВІРИ ТАКИМ "ПРАВДОІСКАТЄЛЯМ"! Як правило просто "мєлкіє людішкі", кверулянти і недалекі індивіди, які собі ціну скласти не можуть.

13. kYula

kYula Well-Known Member

Тоді скажіть: за що їх вбивають, коли вони такі НЕДАЛЕКІ?

14. Romko

Повністю не погоджуюся.А Гонгадзе,Мар’яна Чорна?
    "Минуло сім років після зникнення українського журналіста Георгія Гонгадзе. Георгій Гонгадзе, Вадим Бойко, Ігор Александров... У незалежній Україні, за даними різних правозахисних організацій, були вбиті або трагічно загинули 40 журналістів. І практично у всіх випадках замовників, організаторів убивств так і не виявили, всупереч численним обіцянкам президентів, прем’єрів, генпрокурорів. На лаві підсудних опинялися тільки виконавці злочинів проти журналістів, і то дуже рідко. Становище не змінилося і в останні роки."
    "У сусідній Росії, починаючи від 1992 року загинули 220 журналістів. Менш, ніж через місяць, 7-го жовтня, мине рік після одного з найбільш резонансних таких убивств журналістів – загибелі Анни Політковської. Будь-який російський журналіст, що займається розслідуваннями складних тем, наражається на проблеми, зазначає московський кореспондент Радіо Свобода Віталій Портников: “Смерть – це лише верхівка айсбергу, яка демонструє, наскільки складно сьогодні в Росії займатися професійною журналістикою – журналістикою розслідувань, журналістикою, яка дозволяє говорити про корумпованість влади”.
    Право слова: чи дотримується в Україні свобода слова?

15. Степаныч

Вбивають НЕ ТАКИХ! Такі навіть не тонуть.

Ромко,
    Ви знали Гонгадзе як журналіста до його зникнення? Я ні. Хто у ті роки читав ІНТЕРНЕТгазету? Що такого писав цей журналіст? Який мотив убивства? До речі, про мотиви. У кожному випадку вони різні. Але логічно було б припустити, що якщо якийсь ЗМІ печатає "нєугодноє властьімущім", то грохнути потрібно головного редактора, або як мінімум випускаючого. Це було б ефективно у плані того, щоб не печатали. А журналіста за його публікації? "Нє вєрю!"(с).

16. kYula

kYula Well-Known Member

НЕ ТАКИХ - це яких (кого саме)?

17. Степаныч

Сміливих і ризикових(які не бояться їхати працювати у "горячі точки"), талановитих і успішних за бізнесові справи (Ліст"єв). З приводу вбивств за журналістські розслідування або за свою позицію щодо того чи іншого явища, повторюся, "нє вєрю!".

18. Romko

Якесь у Вас типово радянське бачення.Досить було подивитися передачу "5-й кут" з Кучмою і Гонгадзе,а,потім поцікавитись,хто ж такий Гонгадзе,знайти і почитати кілька його статей і все стало зрозуміли,навіть для "нєпосвящонних".

19. kYula

kYula Well-Known Member

Все розпочалося з тонесенького натяку "ТАКОГО" Косвінцева...
    От мені цікаво: хто для Вас (конкретно фамілії//крім Ліст"єва ще хто?//. , а не нариси уяви який має бути журналіст) "Сміливий і ризиковий"?
    Мені ввижається, що чомусь люди зачасту починають бачити подвиги діячів ЗМІ після смерті, тому у Вас таке допитую))

До речі, мій татко знав Гонгадзе. Казав, що можливо це був гарний журналіст, але людина (даруйте, такого посмертно казати не можна) не дуже приємна на спілкування.

20. Степаныч

Без коментарів.

От я й кажу, скільки ж людей ТОДІ:
    1) подивилися передачу;
    2)поцікавилися;
    3)знайшли (скільки тоді було користувачів інтернету?) і прочитали?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)