Про національну гордість українців

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Одессит, 14 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

не спешите закапывать ))) Грузины уже попробовали, хоть и с НАТой но .....

2. консультант

консультант Дуже важлива персона

От Ви живете в Миколаєві. Може хочете розповісти нам, як Московське керівництво Чорноморським флотом Російської Федерації кинуло на призволяще своїх громадян в питанні квартирного забезпечення. Вже зва роки про гроші вкладені в житло ні слуху, ні духу і крайніх немає... Як же так... Таке западло в такій важливій стратегічній точці?:)Може їм краще тепер відстоювати національну гордість українців - український Чорноморський флот?

3. artobstrel

готов Вам рассказать как МЧС Украины кинуло своих сотрудников в вопросе квартирного обеспечения! наши местные только за это боролись и то пока не очень успешно ...
    это какой? два эсминца, полуразобранный ракетный крейсер, кстати был на нем, и дизельная подводная лодка без винтов ??? Вы поймите, я не говорю что Россия лучшая страна в мире и т.д. но зачем самим живя еще хуже не нее гадости говорить?

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Куди ж вона дінеться,ота імперія? Де зараз Римська імперія? Де Британська імперія? Існували вони довго...і фсьо... А НАТО? Ніц воно там не робило...поставили свої кораблі,щоб доблесні російські вояки гуманітарки не розікрали....та й всьо

5. консультант

Тому, що вона завжди пхає свій ніс куди не просять. Ми така ж держава, як і всі інші і не потрібно відкривати хавальник, вмішуючись в політичне життя України.
    Чомусь постійно хтось намагається виглядати розумнішим від українців. Посилати таких "доброжелателів" потрібно часто і подальше, щоб повертатись вже не було бажання...

• Подобається Подобається x 1
  6. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Так и сделали в Молдавии с наблюдателями.. выкурили кой-кого из борзых....:haha:

7. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

А я забув Ви ще в СРСР живете. Більше турбувати ілюзію не буду. Молчок. :)

8. Полковник

Полковник миється в бані

Бесперспективные попытки.
    Они просто об этом не знают.

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Зараз пишу Вишиваному Бджоляру про нову кандидатуру на пост керівника МЗС

10. artobstrel

в Британском союзе, там государств до чертиков ...
    это вы с чего взяли? опять ярлыки, опять общие фразы ...

куда культура подевалась?
    она объелась и уср***сь ...

пливе Коцюбиньский в печали и смутку ...

11. консультант

VasMT, розумію на яку реакцію з моєї сторони Ви чекаєте, але сьогодні я чомусь напрочуд спокійний. Може тому, що тема про національну гордість України.
    Якщо стосовно Вашого допису, то краще писати Вишивану Бджоляру, як Ви кажете, ніж зеку-рецидивісту, який міг би був бути на його місці...

12. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Чорноморський флот у Миколаєві? А чому не в Одесі?
    Ні, краще буде якщо я про це буду розповідати. ;)

Видимо в сортах разбираетесь? ;)
    Цікаво, ось на мою думку всі країни Європи намагаються виглядати... Ви їх теж хочете відправити подальше? :)

13. консультант

Подивіться на глобус України, а потім пишіть...
    Вони далеко і до України лишній раз носа не пхають своїми повчаннями та умовами.
    Ніяк не можуть відвикнути від поняття "диктатура пролетаріату".

14. artobstrel

не, правда у нас Черноморского флота РФ нет, стоял на ремонте РК "Украина" но он наш .... :pardon:

15. Salata

Salata Well-Known Member

Но квартиры-то квартиры не дали! Факт. Какая разница, что флот в другом месте :)

16. консультант

Шо Ви на то скажете, artobstrel?

17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Нема СРСР, нема
    Куку
    Ха-ха
    Ха-ха
    Дуві дуві СРСР

18. artobstrel

за квартиру готов год ходить в бескозырке )

о_О, Вы это не расстраивайтесь, сделайте пару глубоких вдохов и главное подальше от окон держитесь ...

19. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

От до речі, Консультанте, дуже важливе питання і в тему! Дійсно, чому? Чому внутрішні питання України обговорюють і дають рекомендації як жити в Євросоюзі, в США, Росії? Та навіть зустрічаються Мєдвєдєв з Обамою і обговорюють проблеми України! А що ж Україна? Ющенко надеется, что Россия и США не будут размениваться Украиной. О! Як гордо! Дядьки, ну не чіпайте нас! Ну будь ласочка! І так було усю історію України. Чому? Може тому що нема чого на люстерко кивати, коли рожа крива?

20. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

так чому ж так? Степаничу - переклад Козьми Пруткова у вас вдалий - але якщо не прикриватися приказками - а отак от просто викласти свою думку - чому так? чому така історія у України - будь яка велична перемога майже негайно нівелювалася не менш грандіозною зрадою?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)