Про Львів

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем YUST, 3 гру 2010.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

А що,хіба демарші совіцьких виплодків з червоними шматами стануть ізюмінкою для туристів?

• Подобається Подобається x 4
  2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

так то вже давно не тенденція, а реальність. Прошу пана, таке враження, що ви досліджуєте тут якусь іншу планету, а не нормальне українське місто. А все чого? А того шо начиталися всякої маячні, наслухалися всяких лук"янових, богословських, табачників та інших шуфричів, то все вам дуже сподобалося і тепер ви шукаєте підтвердження тим бздурам в житті. Якщо дійсно маєте такий інтерес до Львова, то приїжджайте, подивіться на гарне місто, поспілкуйтеся з людьми, і тоді не будете позоритися тут на форумі, а будете точно знати про що пишете.

• Подобається Подобається x 8
  3. Gron

Gron тафгай

Нє, за відрядження у конторі не платять.
    Краще біля компа на г.мно зійти з приводу мови чи міста і рахунок на декілька рублєй збільшиться, і те, що у людей душою називається, зігріється, нє?

4. Vadim Kharkov

Vadim Kharkov миється в бані

Ну и как ощущения? Дело в том, что я никогда не жил в туристическом городе. Поэтому и интересуюсь.

5. MARTINI

про очученія тре питати в туристів, а я в тому місті все життя живу :)

• Подобається Подобається x 5
  6. Vadim Kharkov

MARTINI, Вы не поняли... Я про ощущения жителей. Особенно тех кто прожил всю жизнь в городе (ещё до того, как Львов переориентировался на туристический бизнес).

7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ну то приїдьте подивіться а то десь шось вишукуєте вичитуєте якісь бздури

НЕ ТАМ ШУКАЄТЕ!!

]---------- Додано в 11:51 ---------- Попередній допис був написаний в 11:50 ----------[/SIZE]

[/COLOR]
    так Львів завжди був туристичним

• Подобається Подобається x 3
  8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Мабуть розпитався.
    Прийнявши за туристів провокаторів,що за тридцять срібняків...чи як там нинька по курсу...приїждали недавно до Львова червоними шматами махати.

• Подобається Подобається x 1
  9. Vadim Kharkov

Понял. Спасибо.

10. MARTINI

я дійсно не розумію, чого ви хочете від мене :) ну ходять туристи натовпами і по одному, здебільшого поляки. Ну кав"ярні на кожному кроці. Мені то все не заважає. Це як батьки не помічають, як дитина росте бо це в них на очах відбувається :)

• Подобається Подобається x 7
  11. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Знайомі батьків з Росії приїжджали ще в 70х у Львів, "как в заграницу"...

• Подобається Подобається x 5
  12. Vadim Kharkov

Именно это Ваше мнение как жителя мне и было интересно послушать. Спасибо.

А что на ЛФ одни и те же форумчане пишут на всех ветках и во всех темах? Неужели ... "узок круг этих людей...";). Посты моих старых визави по "салуну" - предсказуемы, а потому и не очень интересны. А новых лиц что-то не видно пока...

В туристический город - отчего не приехать... Но, боюсь, не раньше зимы... А то и следующего лета (летом-то оно веселее наверное?...)

Кстати, не подкинете ссылочки на популярные доски объявлений, где можно посмотреть квартиры во Львове посуточно... Если конечно это не будет нарушением правил форума...

13. Un.Known

Вони просто найтерплячіші. Решта, з "широкого круга", може москалю в пицю відразу дати...

• Подобається Подобається x 7
  14. Vadim Kharkov

:)))
    Welcome to Lvov! :aggressive: Так, что ли? о_О

Думаю, что Вы всё же преувеличиваете агрессивность львовян. Не нужно всех жителей Львова мешать с форумными трещётками...

Ладно, варитесь дальше...

• Подобається Подобається x 1
  15. Un.Known

Впізнаю Вадима, спочатку запитує, в результаті з’ясовується, що він вже давно для себе "розібрався".

Галичанин насправді терплячий, і хвилинку буде від вас відмахуватись, як бик від гнійної мухи, але спробуйте тільки почати йому "розказувати" про нього ж - не перевіряйте його на агресивність...

16. Vadim Kharkov

17. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А на Пґ'івозє?
    Трипілля?

---------- Додано в 21:03 ---------- Попередній допис був написаний в 20:58 ----------

Жидам іноді теж може. Вважєйте, Вадім...

Останнє редагування: 7 чер 2011
  18. Svjato

Svjato Well-Known Member

19. Un.Known

Вадиме, Ви, сподіваюсь, не думали, що я пишу Вам особисто?

У форуму є така особливість - кожен може висказати думку щодо будь-якої будь-чиєї думки, не вв’язуючись в розмову з автором. :)

20. Vadim Kharkov

На манеже - всё те же... :sad:

Пойти что ли про кулинарию ветку поискать?...;)

а де твій аватар? :)