так то вже давно не тенденція, а реальність. Прошу пана, таке враження, що ви досліджуєте тут якусь іншу планету, а не нормальне українське місто. А все чого? А того шо начиталися всякої маячні, наслухалися всяких лук"янових, богословських, табачників та інших шуфричів, то все вам дуже сподобалося і тепер ви шукаєте підтвердження тим бздурам в житті. Якщо дійсно маєте такий інтерес до Львова, то приїжджайте, подивіться на гарне місто, поспілкуйтеся з людьми, і тоді не будете позоритися тут на форумі, а будете точно знати про що пишете.
Нє, за відрядження у конторі не платять. Краще біля компа на г.мно зійти з приводу мови чи міста і рахунок на декілька рублєй збільшиться, і те, що у людей душою називається, зігріється, нє?
MARTINI, Вы не поняли... Я про ощущения жителей. Особенно тех кто прожил всю жизнь в городе (ещё до того, как Львов переориентировался на туристический бизнес).
ну то приїдьте подивіться а то десь шось вишукуєте вичитуєте якісь бздури НЕ ТАМ ШУКАЄТЕ!! ]---------- Додано в 11:51 ---------- Попередній допис був написаний в 11:50 ----------[/SIZE] [/COLOR] так Львів завжди був туристичним
Мабуть розпитався. Прийнявши за туристів провокаторів,що за тридцять срібняків...чи як там нинька по курсу...приїждали недавно до Львова червоними шматами махати.
я дійсно не розумію, чого ви хочете від мене ну ходять туристи натовпами і по одному, здебільшого поляки. Ну кав"ярні на кожному кроці. Мені то все не заважає. Це як батьки не помічають, як дитина росте бо це в них на очах відбувається
Именно это Ваше мнение как жителя мне и было интересно послушать. Спасибо. А что на ЛФ одни и те же форумчане пишут на всех ветках и во всех темах? Неужели ... "узок круг этих людей...". Посты моих старых визави по "салуну" - предсказуемы, а потому и не очень интересны. А новых лиц что-то не видно пока... В туристический город - отчего не приехать... Но, боюсь, не раньше зимы... А то и следующего лета (летом-то оно веселее наверное?...) Кстати, не подкинете ссылочки на популярные доски объявлений, где можно посмотреть квартиры во Львове посуточно... Если конечно это не будет нарушением правил форума...
Welcome to Lvov! Так, что ли? Думаю, что Вы всё же преувеличиваете агрессивность львовян. Не нужно всех жителей Львова мешать с форумными трещётками... Ладно, варитесь дальше...
Впізнаю Вадима, спочатку запитує, в результаті з’ясовується, що він вже давно для себе "розібрався". Галичанин насправді терплячий, і хвилинку буде від вас відмахуватись, як бик від гнійної мухи, але спробуйте тільки почати йому "розказувати" про нього ж - не перевіряйте його на агресивність...
Я же написал в своём посте, что спрашиваю не у "постоянных авторов" салуна. С ними я, действительно уже разобрался. С мастерами передёргивать и вешать ярлыки. Думал кого-то другого здесь встречу - вижу, что ошибся. Те же лица. Те же провокации на базарную околополитическую перепалку... Мне это не интересно. А станет интересно - так можно в любой политической ветке оторваться. Но надо же знать где и зачем...
А на Пґ'івозє? Трипілля? ---------- Додано в 21:03 ---------- Попередній допис був написаний в 20:58 ---------- Жидам іноді теж може. Вважєйте, Вадім...
Вадиме, Ви, сподіваюсь, не думали, що я пишу Вам особисто? У форуму є така особливість - кожен може висказати думку щодо будь-якої будь-чиєї думки, не вв’язуючись в розмову з автором.