Можливо мій пост вбереже когось від фатальної помилки... Трохи більше року тому я зробила глибоку лазерну шліфовку на Чорновола. Не буду описувати саму процедуру - ми, жінки, здатні терпіти страшну біль заради результату, але... Результату, окрім довгої реабілітації, ударного курсу антибіотиків (шліфовка - це опік 2-го ступеню), молочниці, яку потім лікувала майже пів року, герпесу, що активізувався (раніше взагалі не мала з ним жодних проблем), а тепер періодично перед місячними викидає НА ЛИЦІ ПІД ГУБОЮ (!!!), проявів дерматиту (взагалі такого не було), ячмеників біля очей (я ж, ідіотка, робила шліфовку на все обличчя включно з повіками), великої суми грошей, що витрачені - доброго результату нема. Всі мої постакне шрами, пори, дрібненькі зморщечки - все зі мною. Але то би я вже якось пережила... нагірше те, що після цієї "високопрофесійної" процедури у мене локально великими плямами пропав пігмент. Тобто, я тепер виглядаю так, ніби у мене вітіліго. А це не лікується. Автозагар допомагає слабо, точно в тон шкіри попасти нереально, самі білі ділянки мають дуже нерівні краї, тому загримувати нереально. Чесно - я ненавиджу ту лікариху. Я зовсім непохристиянськи, але дууууже палко бажаю, щоб її лице стало таким же, як тепер моє. Особливо тому, що вона навіть не хоче визнати свою причетність : "то ваша така індивідуальна реакція". Тому, якщо хтось задумається про таку процедуру - думайте довго. І краще не робіть.
Співчуваю. Чула серед жінок, що це як пощастить, процедура ризикована. А нікого не притягнеш, якщо нароблять шкоди, тобто за результат не відповідають, аби гроші. Але про повіки - це взагалі треш, як ця "лікарка" могла таке пропонувати та робити?
ні, шліфовку роблять і довкола очей, тут вона нічого нового не вигадала. А от скільки за останній рік читаю, то такий побічний ефект, як депігментація (загибель меланоцитів), що я власне і отримала, - це суто непрофесіоналізм. Погано виставлені параметри. Чесно - просто хочу інших застерегти. Шкода, що свого часу мені лише позитивні відгуки траплялися.
Це не сарказм. Можливо мій пост також вбереже когось від фатальної помилки Ви раніше про цю премію знали?
чула. Але вона або посмертна, або для безплідних. Ну і так - треба бути цілком безголовим, щоб її заслужити. Згодна - я сама заплатила за те, щоб мене зробили потворою. Тому в чомусь я таки заслуговую цю премію. Але хай інших таке омине. От і пишу
Ну от бачите - Ви вже майже зі мною погодилися Бережіть себе, і любіть себе такою, яка Ви є. Зовнішність це, по великому рахунку, фігня. Все буде добре.
ну я ж ще в самому пості назвала себе ідіоткою. Але ваш випад про Премію Дарвіна все ж був занадто. Мій текстовий посил - застерегти. А зовнішність - то дуже важливо, особливо для жінки.
Чому це "занадто"? Для ідіотів - в самий раз; @EvaMelisenta, Ви не гнівайтеся /або гнівайтеся - як Вам завгодно, мені це по барабану/, але Ви самі назвали себе ідіоткою. зі Я просто навмисне утрирую - так скоріше доходить; а взагалі-то я добрий, білий і пухнастий. Місцями...))) Ви з кимось із близьких і рідних радилися перед рішенням зробити цю процедуру?
а може вам просто було варто тоді мимо теми пройти? я ж не прошу ні "підтримки залу", ні ставити мені розумовий діагноз. Я хочу власним прикладом застерегти інших. І, вам, пане, до відома: лазерна шліфовка - це не блаж мажорки, це медична процедура, яку роблять за певними показами (якщо є шрами, рубці тд). тому повторюю - ваш комент абсолютно був недоречним. Єдине, що мене тішить, що я спочатку випробувала цю процедуру на собі, а не на доньці-підлітку, яку дерматолог (інша) відправляла на шліфовку
Ви самі поставили собі цей діагноз А я застерігаю інших на Вашому прикладі. Ми з Вами робимо спільну справу ; Я так апаю Вашу тему, що в тому поганого? Ви планували здійснити подібну процедуру на доньці-підлітку? Тоді Ви ідіотка два рази
ви вмієте читати? доньку скеровувала на процедуру лікуючий лікар. Я нічого не планувала. І не треба апати мою тему - вона і так наразі зверху. А ви хам) це так, до слова
і ще... мужчинка, який тусується в суто жіночому відгалуженні форуму... кхм. Ідіть оно політику обговорюйте - солідніше виглядатиме
Це було критично важливо для її здоров"я? Але ж я так зрозумів, що тепер доньку не поведете на ці процедури? Я тут на службі Я в курсі; Але я тільки повторюю і цитую Ваші слова)
Я переживаю за здоров"я дівчат всього світу, бо я дуже люблю прекрасну частину людства. Тому допомагаю Вам їх застерегти, щоб вони не повторювали ідіотських вчинків; А що там в політиці нового? Якби я переживав за свій вигляд, то був би автором подібної теми;
Ніяка Ви не потвора. Безумовно - це важливо. Але якщо вона сучка....то ніяка зовнішність їй не допоможе
що ж, мушу зробити розлогий комент... Моя доня - підліток, останні 2 роки має проблеми зі шкірою, плакала, комплексувала - висипи були значні, тривалі, болючі. А ще в неї хронічно збільшені лімфовузли, я з нею періодично консультуюся в онкогематолога (мій чоловік, її тато помер від раку крові). Онкогематолог вважає збільшення л-в наслідком висипів акне, тому без постійного лікування в дерматолога нас не дуже то і хотіла приймати. Тому лікували все і у всіх. Стало краще, але сліди (шрами) залишилися. От і почали нам настирно рекомендувати шліфовку. Я багато про неї читала (місяців 5 обдумувала). Так як в мене теж є шрами з юності, вирішила спочатку перевірити на собі. Отримала страхіття. Хочу стримати від такого кроку інших. ПС. а зовнішністю не переймається хіба той, хто особливо не має чим перейматися)) це так - маленька ремарочка для тих, хто тут "на службі"