Так, то точно він! Щоб добратися до центру сідали біля Скрині на маршрутуку! До центру дуже швидко доїжджали! А на вокзал пішечки, 10 хвилин ...дуже зручно!
Знаю цей готель. Поселяли туди досить велику групу співробітників на час проведення фестивалю "Старе місто". Ніби залишились задоволені. Добре, що у Львові почали будувати такі готелі, де за розумну ціну можна поселити друзів. А то якось прикро, коли в центрі Львова готелі коштують в два-три рази більше ніж в центрі Відня, Берліну, Кракова.... А ті готелі, які мають хорошу ціну, пропонують настільки жахливий рівень послуг, що аж стає.
Хотим приехать во Львов !Подскажите Доброго времени суток.С друзьями,хотим приехать во Львов, но не знаем куда пойти !Подскажите в каких местах стоит побывать и какие цены на суточные квартиры !?если можно ответ в аську 414-155-426 Заранее благодарю !
По - перше, на форумі є цілих два розділи Підкажіть туристові та Львів туристичний - багато корисної інформації вже було написано до вас і непотрібно створювати ще однієї теми. Читайте, шукайте, якщо виникатимуть питання- питайте (у відповідних темах). По-друге, читайте правила
Дійсно компактно. Готель дуже пафосний, я б сказав, але мені сподобалося. Все на вищому рівні і ставлення до кліента, як до бога)) Ну і добре, що можна домовитися поселитися з твариною (якщо маленька і не шумна).
Часи міняються... Я років 10-ть тому зупинявся в "Арені", тоді це був один з найдешевіших отелей. Ну й сервіс був відповідний, звичайно. До речі, шукав якось їх офіційний сайт, хотів подивится ціни, але так і не знайшов.
Відвідали пару тижнів тому Львів, зупинилися у типу "інтуриста" "Жорж"... Наразі дорогий і абсолютно НЕ відповідає своїй ціні. Фотографії, які подаються на сайті готеля вже не відповідали тому, що ми бачили. У туалеті ( це при температурі більше 30 градусів) працювали батареї... виключити НЕ могли, оскільки це гаряча вода... Кондиціонера НЕ має. Воду у душовій наставити не можна...або холодна вода, або жахливо гаряча, сніданок, як у савдепівській столові... Один раз включали телевізор... одразу ж попали на "чесний" російський канал новин. І це у Львові! Порадити можу готель "Відень". Зупинялися ми там правда 5 років тому, але це хороший затишний і чистий готель у самому центрі міста.
Недавно у Львів приїздила моя землячка з дочкою. Шукали бюджетний варіант. Я знайшла хостел "Молодіжний" на Володимира Великого 16. Дуже приємна, спокійна обстановка, чисто. є кімнати тільки на двох. Ціна в серпні була 80 грн. з чоловіка. Хто шукає дешеве житло,то добрий варіант. А в центр на трамваї або маршрутці їхати хвилин 20. Правда я їх з вокзалу зустріла, провела в хостел і показала, де зупинки трамваїв і маршруток.
Ціна дійсно хороша.Головне,щоб чисто було і без дивних сусідів поруч.Такий варіант і для тих добрий,хто приїхав в командеровку.
Цього року знайомі хотіли приїхати до Львова, але готелі настільки підняли ціни, що просто знайомі не потягнули таку суму 1500 грн в день, не пам'ятаю назву готелю.