читала цю тему вже не один день, також користувалась пошуком і так як не знайшла для себе відповіді на своє перше запитання вирішила озвучити його тут, а потім тема перейшла на інші готелі. Шкода, що склалось враження ніби я полінувалася прочитати тему і вимагаю повторень відповідей ..... вибачте, що потурбувала
Помиляєтесь, це на розі Друкарської та Лесі Українки....Всім дякую, питання вже відпало, вибір зроблено...думками я вже у Львові...якщо виникнуть ще якісь питання звернусь
А не думали про квартиру подобово? Є дуже пристойні варіанти і за порівняно адекватні гроші, 100% дешевше, ніж в названих Вами готелях. Ні, Медіваль в центрі, а на Городоцькій - Двожец. У Львові є 2 готелі Рейкарц.
простите что на русском, но а сейчас цены то какие ? просто последние сообщения были за 2006 год, а время прошло и цены наверно изменились
где во Львове есть недорогой отель? Здравствуйте! Хочу провести выходные в столице западной Украины – Львове. Знаю, что там есть много музеев, оперный театр один из лучших в Европе. Хочу это все увидеть своими глазами. Посоветуйте где можно остановится, чтоб было комфортно и не очень дорого?
Зупинялися у готелі ""Престиж". Дуже непоганий готель з гарним ремонтом, привітним персоналом та надзвичайно затишний!
Можете зупинитися у готелі Сихів-непоганий варіант,не скажу що супер, але ви не приїдете сюди спати, тільки переночувати...А для чого платити великі гроші за готель...
Зупинялися якось в готелі Жорж) в принципі непогано, тільки трішки на СССР устої схоже, той же антураж, та в цілому задоволені)
Доброго дня! Завтра планую приїхати до Львова у відрядження. Хочу запитати Вас про готель "Динамо" на Стрийській 33. Який рівень цін, комфорту? Або які є варіанти поблизу Козельської? Буду вдячний за оперативну відповідь.
Днями збираюсь броніробати готель Опера. Підкажіть наскільки хороший він і чи варто там селитися ... Є відгуки?
Ну я реально оцінюю ситуацію))). Розумію що не буде величезних басейнів, гольф кортів і подібного ... Та мені це й не потрібно. Чистий номер, з нормальним ремонтом, без смороду сигарет, хорошим інтернетом, хоч трохи усміхненим персоналом ... Загалом все стандартно і головне що б не було не приємних сюрпризів)
На Евро-2012 украинские отели поднимут цены в 30 раз Читайте также: "Владельцы хостелов на время Евро-2012 поднимают цены с 13 до 90 евро в сутки" Автор: Ольга Сороколетова
Місто Львів — це надзвичайно красиве старовинне місто. Був там вже кілька разів, справді є на що подивитись. У Львові Ви можете відвідати багато цікавих закладів, музеїв, виставок, храмів, випити філіжанку чудової кави в затишному львівському кафе, просто походити вулицями міста, насолодитись чудовою атмосферою. Хто хоче приїхати у Львів, всім раджу сайт, де Ви знайдете готелі Львова на будь-який смак і гаманець. Я ним теж користуюсь. Заходьте - не пожалієте.
Привет! Перечислите, пожалуйста, гостиницы в исторической части Львова или поблизости от неё. Хотим приехать к вам на неделю, но, поскольку уже ждём ляльку, не можем позволить себе длительные пешие прогулки, поэтому поселиться надо среди музеев)) Какая погода у вас обычно в первую неделю октября?