може хто підкаже недорогий готель, недалеко від центру, щоб не було надто зайнято... (мусимо завтра водія чоловікового десь поселити) буду дуже-дуже вдячна
Порадьте недорогий готель у Львові чи на околицях. Порадьте недорогий готель у Львові чи на околицях. бажано не совєцкий... потрібен 2-ох містний номер з удобствами за помірну ціну. бажано з прковкою. хто шо може порекомендувати?
Можете зупинитись у готелі Жорж прямо у центрі міста http://georgehotel.ukrbiz.net/ сайт з цінами і фото; також готель НТОН знаходиться на околиці але непоганий http://www.hotelnton.lviv.ua/index.htm сайт і ціни; ще є готель Гетьман http://www.hetman.lviv.ua/ua/ сайт і ціни. Такой ранней весной как сейчас вряд ли погода очень подводит, а так конечно красиво, когда только все расцветает и начинает цвести. Гулять можно ничего не опасаясь по крайней мере в центре города, за другие районы города не могу ничего сказать Обстановка в городе как обычно каких то критических изменений в связи с кризисом замечено не было
Вам, як новенькому, раджу читати... +1. Телефон в ПП треба слати... Щоб не нарікати на негостинність.
levandivka дякую за грунтовну відповідь!!!але я не маю часу перечитувати тисячу з лишнім повідомленнь!!!
Фігась! А час форумлян поважати не обов'язково? Знайдете час - знайдете й відповідь! У аварійних випадках - у аварійні служби звертаймося!
levandivka взагліто я мав на увазі, якщо на форумі була така інформація. А цей лінк і справді все знає. Але підкажіть мені людині яка зовсім не давно на форумі, для чого існує ця тема, якщо з самого початку можна всіх туди посилати? У вашому випадку пане Полковнику напевно так. А от люди які не мають відношення до спецслужб і війська мають таке розуміння як довіра до певних фірм якими вони вже користувались та знають, що ці фірми їх не кинуть, абож їх друзі їм радили. Це у цивілів називається "перевірена" фірма.
За допомогою форумного пошуку не знайшов жодного відгуку про готель "Старий Краків". Можливо хтось може про нього щось сказати? Бо ціна найвабливіша з готелів, які розташовані у центрі міста!
подскажите плиз гостиницы недалеко от ж/д вокзала добрый день. мне нужна гостиница недорогая недалко от вокзала. Нужно переночевать 1 ночь спасибо
Посоветуйте, пожалуйста, гостиницу (до 500 грн за номер) для проживания с детьми (3-4 дня с 29 апреля по 3 мая) и куда можно повести детей? в каком состоянии зоопарк?
Щодо готелів, то напевно вже пізно щось шукати.. Дзвоніть по всіх підряд, може повезе і десь резервацію відмінять.. Загляньте в тему Що показати дитині у Львові?
да, уж, это я уже заметила, мне понравилась одна гостиница, но мест вообще нет на месяц вперед, что вы можете сказать,про эту сеть отелей Reikartz, хочу звонить им уточнять по телефону. тут я уже вчера была, посмеялась))) но по существу ничего не нашла для детей 4,5 и 2 года. Мне Львов очень нравится, сама была много-много раз, какие архитектурные ансамбли и сооружения показать знаю, но вот детям нужен еще зоопарк и динозавры, развлекательный комплекс какой-то.