Наш форум в мене асоціюється з муравейником. Муравейник - це перш за все хатинка. А в хатинці повинно бути сухо, тепло і обов’язково затишно (навіть по муравейним поняттям).
) Стільки (різних) асоціацій піднімає "мура вєйнік". Шкода, що не асоціюється з мурашником... То всьо муравйовщина? Полігон? Правильно. Вчасно зупинитися - теж мистецтво. Прочитав нині цитату цитати (оригінал вже дааавно в архів списано..?): 2007...
Тобі сі так здає. Ту всьо - іно молодь. Іно ми з Михом старі.... Та й Мих ше пацан... Шо то є ...82 роки...
Судячи по його змістовних дописах, я ніколи не думав, що йому стільки. Дійсно молодчина, якщо в таких роках ще все нормально.
Це ще якось м'яко сказане! А насправді багата кількість користувачів(на щастя не усі), якщо бачать місто проживання Москва чи інше Російське, зразу починають ставитися, як до троля і провокатора, незважаючи на сенс дописів! Таке існує... Аха! Зара займаємось рекогносцируванням! )
.... залежно до кого.... Дівчата- москвички і зі сходу України - Прівєтлівая , Гайґірл (з славного міста Жданова) , Умная ...., були ще , вже не памятаю -...."нармальниє дєвкі"...Точно як в житті , коли зустрічав дівчат з Москви і зі Сходу .... ...а мужики...одне фуфло.Це як в армії.Коли в роті був мааасквіч , значить - "мамин синок" , стукач і казьол ...Апріорі....і часто це була правда.
Наш форум найкращий.....то я вам кажу...заглядалана в інші,то там все,суп з молоком. А в нас дружба і позитив,аж сміятись хочеться,та так шоб до сліз.... http://www.youtube.com/watch?v=cEiB8Kzg_5k
- какое совпадение У нас в батальоне за отсутствием москвичей (я один на 120 человек, первые полгода как на рентгене) нишу "маменькиных сынков" занимали прибалты, а вот "стукачей, казлов" и тырщиков початой зубной пасты и обмылков из тумбочек - ваши земляки (с тумбочками справляться им ещё узбеки помогали) Чечены не вылазили из спортзала, сосредоточенно готовились, мегрел - с губы (классический случай - "с гор за солью", он так и не понял, чего от него хотят), западенцы - со строящихся объектов, дневальными и рабочими по столовой, на боевом дежурстве - россияне, схидняки и казахи. Отаке... А девушки везде хорошие На ЛФ - в первую очередь!