Відповідь: Про цей форум Як завжди! "Хто де на форумі ": 09:54 Полковник Відповідає на тему Пам"ятник Бандері у Львові. Back in USSR 09:54 levandivka Дивиться хто на форумі 09:54 Mike Дивиться тему Пам"ятник Бандері у Львові. Back in USSR 09:53 Tutuka Дивиться тему Туалетная бумага (папiр) 09:50 Читатель_Обкома Дивиться тему Где улучшение жизни "уже сегодня" :D :D :D Наспівуючи: І вновь прадалжаєцца бой! І сєрцу трєвожна в груді...
Відповідь: Про цей форум а от пупер завершує свої речення не крапкою, а трьома крапками... і я таке часто роблю... і ще інші таке роблять... то ми всі є одною особою - першою, а ті дописи, які без "..." то значить писала інша особа важче з гілкою для вагітних = там ці два дописувача в різний термін народжують і так по циклу :D
Відповідь: Про цей форум А я двома крапками закінчую речення.. Отже, мабуть, нас тут троє на форумі.. :D
Відповідь: Про цей форум що би хто не говорив ,але за час відсутності(моєї) маємо непогану статистику Цитата :"Ласкаво просимо, New Shrek Востаннє Ви заходили на каву 13.10.2007 о 14:44. З того часу з"явилося 1118 нових дописів
Цей форум зібрав справжніх інтелектуалів. За пару днів почув багато серйозних речей, про які напевно напишуть лише через декілька десятиріч - це інформація з перших рук. Не тратьте часу на багатотомні твори, заходьте і сюди і ви все взнаєте за мінімально короткий термін.
Як я розумію форум? Форум в моєму уявлені це як цей мультик.... http://www.youtube.com/watch?v=omk6TAxJYOg&feature=related
Новачків, ... Нє? ---------- Додано в 23:28 ---------- Попередній допис був написаний в 23:27 ---------- Але гляньте, як збираються вранці (перші кадри)...
Ніхто новачків не клює, але ставляться трохи скептично і то не до всіх.Наприклад , поетка, Любімая наче тут і були якось так швидко увійшли до наших сердець, стали цікавими співрозмовниками.Гарні і добрі люди швидко адаптуються на форумі.Складніше всього дописувачам зі сходу, Криму, Росіїї...до тих довше приглядаються і період адаптації складніший.6)
Та ні, я жартівливо мав на увазі... Злетілись побалакали... проїжджих поклювали... Завершення не враховую, хоч і таке може бути Адмін наприклад прилетить
У вас що інші сайти не працюють? Я сприймаю Львівський форум як площадку де можна просто потриндіти і часом знайти якусь потрібну чи цікаву інформацію повязану зі Львовом. А часом і комусь щось підказати і поділитися цікавинкою, інформацією чи ссилкою()
Я розумію форум, як можливість попрактикуватися в мові та ознайомитися з думкою людей з іншим світоглядом, звичайно!
Коли я впеше потрапив на форум, то перше, що прийшло в голову слова з казочки Філатова про Федота стрільця:"...вынюхивает собака,мыслящих инако",але ставлення людей одне до одного,їхня манера спілкування,чуйність і готовність зрозуміти і допомогти хоча б порадою,змінили моє ставлення.