про Біблію мова...

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Калиниченко, 4 лип 2008.

1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Відповідь: про Біблію мова...

дякую:cowboy:

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

перепрошую, я не мав на увазі персонально вас чи персонально ще когось з форумлян....

3. mavka

mavka Well-Known Member

Ви самі ставите обмеження своїм переконанням - розширяйте кордони! :)

не треба довго шукати, щоб зрозуміти, в чому суть. точніше, треба знати напрямок. і я постійно даю ці напрямки - часом перевіряючи, як про деміургів, а - інертні піпл, нікому не хочеться колупатись :cowboy:воно й вірно, - щоб печаль не множилась (на перший погляд :cowboy:)
    не знаю, як у Вас, Калиниченко, з англійською стосунки. Ось чудова серія-лекція, на 27 хвилині пояснюють коротко про Дерево життя. На цю тему( про Дерева) є багато інформації, але саме в цьому фільмі органічно поєднаної, дуже зрозуміло та просто поясненої.
    Calm Gnostic Meditation Lesson 2: Calm Abiding

Додано через 9 хвилин
    і не тільки з Біблії :)
    так само, як Дерева - не тільки з Біблії.

скажемо так, "вони райські та не райські" й будемо обоє праві.

• Подобається Подобається x 1
  4. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Соррі за оффтоп, але насправді казка в оригіналі була дещо інша: принц зробив як у анекдоті, царівна завагітніла і народила дитину, дитина шукала груди, випадково намацала палець, почала ссати і з пальця вилізла отруйна скалка, після чого принцеса прокинулась.
    Зрозуміло, що для дітей така версія була дещо некоректна, от її і відредагували: "принц поцілував".
    Це приклад "зіпсутого телефону"...
    До речі кожна із християнських течій стверджує, що саме вона є найправильніша і як доказ цитує Біблію. Шиїти і суніти воюють між собою, спираючись на Коран...

5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Та ну. Католики й православні на догмах зійтися не можуть.
    І на тому, а хто ж буде на чолі? Кому поступатися?

• Подобається Подобається x 2
  6. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

От у такому Вашому мисленні і вся проблема. Бо, як на мене, на чолі має стояти Бог. А люди глотки один одному перегризають за ці посади....

7. S_Fighter

Та ніхто не поступиться. Тут же йдеться про владу над людьми, про бабло...

• Подобається Подобається x 4
  8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Та у мене з тим проблем і нема.
    То собі церковники тлумляться. То най тлумляться.
    Я на них не молюся і в них не вірю. ;)
    Ну, то й най. Чи вам шкода?
    Зрештою, то вже мало чим люди, якщо горло перерізають за посади.
    Дуже влучне. Де невідомо про що йдеться, завжди йдеться про гроші. А людям то треба, бо якби не треба було, то би не велися.

• Подобається Подобається x 3
  9. S_Fighter

Людям треба вірити, бо без віри дуже важко жити. Навіть атеїсти і ті мають свою віру - віру тільки у матеріальне. А є люди які з того користають. Вони теж вірять у щось, але попри те користають з віри інших людей.

• Подобається Подобається x 4
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ліля, нікому не можна вірити, нікому, навіть собі..... мені можна.

11. S_Fighter

Оракул?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мюллєр Штірліцу.....

13. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

поясніть мені, будь-ласка, останні речення
    хворі діти народжуються для слави християнського бога?

14. Мішаня

Мішаня Well-Known Member

Згідно Євангелія і вчення нашої Церкви-хто витерпить до кінця,той спасеться

15. Гелена

ви вважаєте що відповіли на моє питання?
    зробіть ласку - так краще не відповідайте
    не варто весь час повторювати одне і те саме в якості аргументу на різні питання
    тим більше не варто повторювати безкінечно, те, що і так загальновідоме
    повірте, навіть загальних знань вистачає, щоб знати чого вчить ваша церква і євангелія...

16. Мішаня

Мішаня Well-Known Member

То чому ж ви така освічена задаєте питання, відповіді на які всім відомі і постійно намагаєтесь принизити все християнське.

17. консультант

консультант Дуже важлива персона

Мішаня, можливо не варто робити з християнської віри - віру страждання і мук.
    В нашій вірі все набагато краще і світліше, ніж виглядає з ваших слів: є найвища Заповідь - Любов, є Вокресіння з мертвих, є дари від Святого Духа і багато іншого, що робить нашу віру світлою і духовно багатою. Навіщо людині така віра, якщо їй все життя лише потрібно щось від когось терпіти. Не терпіти потрібно, а жити в реальному житті і сприймати його таким, яким воно є і дякувати Богу за кожен прожитий день, який невблаганно наближає нас до Вічності.

18. Гелена

Мішаня, імхо, ви самі принижуєте християнство своїми дописами
    загальновідомо - це християнські чесноти і догми
    а питання з допису 93, очевидно, ви його не зрозуміли, стосується тлумачення цитати з Біблії і тому це не відноситься до категорії загальновідомих знань
    на питання ви не відповіли
    ви ляпнули перше, що спало на думку, бо маєте стандартні відповіді на більшість питань, а потреби думати самостійно не маєте :nea:

19. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

Ну і як вам можна пояснити,якщо ви ставите такі питання?Чому народжуються сліпі діти?Я вже тут писав спробуйте спитатати у хлопчика з християнської недільної школи.
    Ви стверджуєте ,що читали Біблію,отже вам повинно бути зрозумілим-чому у світі існують різноманітні негативні явища,війни,біль,горе.Чому існують страждання.Як Зло увійшло в світ,природа гріха.Прочитайте зрештою книгу Іова.
    Тоді у вас буде більш-менш визначена картина і не буде таких питань.
    А на форумі якщо це з"ясовувати-то треба писати невеличкі трактати по темам,а так можна просто знайти в неті,успіхів.

20. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

Ну і як вам можна пояснити,якщо ви ставите такі питання?Чому народжуються сліпі діти?Я вже тут писав спробуйте спитатати у хлопчика з християнської недільної школи.
    Ви стверджуєте ,що читали Біблію,отже вам повинно бути зрозумілим-чому у світі існують різноманітні негативні явища,війни,біль,горе.Чому існують страждання.Як Зло увійшло в світ,природа гріха.Прочитайте зрештою книгу Іова.
    Тоді у вас буде більш-менш визначена картина і не буде таких питань.
    А на форумі якщо це з"ясовувати-то треба писати невеличкі трактати по темам,а так можна просто знайти в неті,успіхів.

а де твій аватар? :)