Відповідь: про Біблію мова... перепрошую, я не мав на увазі персонально вас чи персонально ще когось з форумлян....
Відповідь: про Біблію мова... Ви самі ставите обмеження своїм переконанням - розширяйте кордони! не треба довго шукати, щоб зрозуміти, в чому суть. точніше, треба знати напрямок. і я постійно даю ці напрямки - часом перевіряючи, як про деміургів, а - інертні піпл, нікому не хочеться колупатись :cowboy:воно й вірно, - щоб печаль не множилась (на перший погляд :cowboy не знаю, як у Вас, Калиниченко, з англійською стосунки. Ось чудова серія-лекція, на 27 хвилині пояснюють коротко про Дерево життя. На цю тему( про Дерева) є багато інформації, але саме в цьому фільмі органічно поєднаної, дуже зрозуміло та просто поясненої. Calm Gnostic Meditation Lesson 2: Calm Abiding Додано через 9 хвилин і не тільки з Біблії так само, як Дерева - не тільки з Біблії. скажемо так, "вони райські та не райські" й будемо обоє праві.
Відповідь: про Біблію мова... Соррі за оффтоп, але насправді казка в оригіналі була дещо інша: принц зробив як у анекдоті, царівна завагітніла і народила дитину, дитина шукала груди, випадково намацала палець, почала ссати і з пальця вилізла отруйна скалка, після чого принцеса прокинулась. Зрозуміло, що для дітей така версія була дещо некоректна, от її і відредагували: "принц поцілував". Це приклад "зіпсутого телефону"... До речі кожна із християнських течій стверджує, що саме вона є найправильніша і як доказ цитує Біблію. Шиїти і суніти воюють між собою, спираючись на Коран...
Відповідь: про Біблію мова... Та ну. Католики й православні на догмах зійтися не можуть. І на тому, а хто ж буде на чолі? Кому поступатися?
Відповідь: про Біблію мова... От у такому Вашому мисленні і вся проблема. Бо, як на мене, на чолі має стояти Бог. А люди глотки один одному перегризають за ці посади....
Відповідь: про Біблію мова... Та ніхто не поступиться. Тут же йдеться про владу над людьми, про бабло...
Відповідь: про Біблію мова... Та у мене з тим проблем і нема. То собі церковники тлумляться. То най тлумляться. Я на них не молюся і в них не вірю. Ну, то й най. Чи вам шкода? Зрештою, то вже мало чим люди, якщо горло перерізають за посади. Дуже влучне. Де невідомо про що йдеться, завжди йдеться про гроші. А людям то треба, бо якби не треба було, то би не велися.
Відповідь: про Біблію мова... Людям треба вірити, бо без віри дуже важко жити. Навіть атеїсти і ті мають свою віру - віру тільки у матеріальне. А є люди які з того користають. Вони теж вірять у щось, але попри те користають з віри інших людей.
ви вважаєте що відповіли на моє питання? зробіть ласку - так краще не відповідайте не варто весь час повторювати одне і те саме в якості аргументу на різні питання тим більше не варто повторювати безкінечно, те, що і так загальновідоме повірте, навіть загальних знань вистачає, щоб знати чого вчить ваша церква і євангелія...
То чому ж ви така освічена задаєте питання, відповіді на які всім відомі і постійно намагаєтесь принизити все християнське.
Мішаня, можливо не варто робити з християнської віри - віру страждання і мук. В нашій вірі все набагато краще і світліше, ніж виглядає з ваших слів: є найвища Заповідь - Любов, є Вокресіння з мертвих, є дари від Святого Духа і багато іншого, що робить нашу віру світлою і духовно багатою. Навіщо людині така віра, якщо їй все життя лише потрібно щось від когось терпіти. Не терпіти потрібно, а жити в реальному житті і сприймати його таким, яким воно є і дякувати Богу за кожен прожитий день, який невблаганно наближає нас до Вічності.
Мішаня, імхо, ви самі принижуєте християнство своїми дописами загальновідомо - це християнські чесноти і догми а питання з допису 93, очевидно, ви його не зрозуміли, стосується тлумачення цитати з Біблії і тому це не відноситься до категорії загальновідомих знань на питання ви не відповіли ви ляпнули перше, що спало на думку, бо маєте стандартні відповіді на більшість питань, а потреби думати самостійно не маєте
Ну і як вам можна пояснити,якщо ви ставите такі питання?Чому народжуються сліпі діти?Я вже тут писав спробуйте спитатати у хлопчика з християнської недільної школи. Ви стверджуєте ,що читали Біблію,отже вам повинно бути зрозумілим-чому у світі існують різноманітні негативні явища,війни,біль,горе.Чому існують страждання.Як Зло увійшло в світ,природа гріха.Прочитайте зрештою книгу Іова. Тоді у вас буде більш-менш визначена картина і не буде таких питань. А на форумі якщо це з"ясовувати-то треба писати невеличкі трактати по темам,а так можна просто знайти в неті,успіхів.
Ну і як вам можна пояснити,якщо ви ставите такі питання?Чому народжуються сліпі діти?Я вже тут писав спробуйте спитатати у хлопчика з християнської недільної школи. Ви стверджуєте ,що читали Біблію,отже вам повинно бути зрозумілим-чому у світі існують різноманітні негативні явища,війни,біль,горе.Чому існують страждання.Як Зло увійшло в світ,природа гріха.Прочитайте зрештою книгу Іова. Тоді у вас буде більш-менш визначена картина і не буде таких питань. А на форумі якщо це з"ясовувати-то треба писати невеличкі трактати по темам,а так можна просто знайти в неті,успіхів.