Сергію, нагадую, гілка називається "Про Біблію мова". Відкрийте собі гілку про башту мова і там паскудьте. А на особистості перейшли ви: Ромко, ви занадто молодий, щоб бути очевидцем чи жертвою, а от жеваше твредженя нычим не доведено. І ще одне. Вас крім війни проти Христа і християн нічого більше не цікавить?
Для того, що називати людину гомосексуалістом, потрібне ззізнання людини, або бути очевидцем гомосексального акту, або учасником такого акту. Ромко ну інякне міг спати з Леніним.
Я в свому житті не бачив злягання гомосексуалістів. То що, їх не існує? Але ще раз повторюю, про Біблію мова.
Сергію, знов починаєте грубити? Та скажіть дякую, що Ромко хоче вас хоч трохи просвітити. Чи ви крім того, що писати не вмієте, то ще й читати не вмієте?
Де я на грубив? Ну якщо Ромко дасть ссилку на мемуари коханця Леніна, то я йому подякую, за безцінний історичний документ. ---------- Додано в 22:11 ---------- Попередній допис був написаний в 22:11 ----------
Ну не може людина обійтись без грубощів. А Лєнін бачу для нього є таким самим богом як і Рассел і Рутерфорд. Мають того самого боса - Люцифера?
ПРИПИНІТЬ ОБРАЗИ. ---------- Додано в 22:36 ---------- Попередній допис був написаний в 22:35 ---------- Мих, В баню, за що? Може туди відправити фахівця з гомосексуалізму Леніна, та його шанувальника Педра? Вони це білше заслужили ніж я.
Все з вами ясно,Сергію.. Продовжуйте молитись на свого підорка лєніна. І не влазьте в тему до людей,що вірять в Бога. Маю знайомих СЄ,культурні люди. Ви до них не належите. Звичайне хамло. Савєцкійчєлавєк. ---------- Додано в 23:51 ---------- Попередній допис був написаний в 23:47 ---------- Як його зачепило те,що його ідола назвали антипком. нутро савєцкагачєлавєка виглянуло...
Припиніть образи. ---------- Додано в 00:22 ---------- Попередній допис був написаний в 00:19 ---------- Мене зачепило, що ви пишете дурниці і навіть не намагаєтесь . якось пітверджувати свою писанину фактами. Тобто поводитесь як представник "сарафанного радіо". Від жінки таку поведінку, ще можна стерпіти, але коли так поводиться чоловік, це просто соромно. Ромко. я пишу досить різко і пишу правду. Можетценазивати хамством, якщо бажаєте.
"Біблія — непроста книга. Читання Біблії може знеохотити, бо дається воно важко. Часто вона здається надто складною. Як читати так, аби не мати докорів сумління, що читаєш невідповідним чином? Тим більше, в Церкві постійно наголошується, що Писання читати треба. Ви, можливо, знаєте цю дилему: в мене є бажання читати Біблію, але я не знаю, як це зробити. Як наблизитися до Слова Божого, щоби знову не залишитися наодинці зі своїм розчаруванням? " 20 способів читання Святого Письма http://www.credo-ua.org/2015/05/134481 Джерело: CREDO
давайте я буду приводити цитати , а ви будете вгадувати розділ цитата №х " 15. Иисус сказал (апостолам*): Если вы поститесь, вы зародите в себе грех, и, если вы молитесь, вы будете осуждены, и, если вы подаете милостыню, вы причините зло вашему духу". *моя примітка
гугл перекладач вам в помічь ! а полонених, як допитувати ? а в розвідку в глибокий тил противника як ? без знання
Якщо нема бажання читати Біблію- значить у людини проблеми в спілкуванніз Богом. А що розділяє людину з Богом?- Гріх. Свідомий чи неусвідомлений. Коли щось ставиш на перше місце в своєму житті. А Бог в житті займає другорядне або останнє місце. А Біблію просто треба брати і читати. І Ісус відкриє людині істину- Бо Він сказав- 8 А вы не называйтесь учителями, ибо один у вас Учитель - Христос, все же вы - братья; Тобто Він сказав що Він-Ісус є нашим вчителем. І він навчить нас особисто. Кожен день Він буде вчити нас на протязі всього життя. І відкривати істини Царства Небесного. І показувати нам шлях. Бо Господь Ісус завжди каже правду і не змінить Свого слова
Я не можу судити про причину бажання чи небажання інших людей... у кожної людини своє спілкування з Богом. У статті, яку я навела, мова про те, коли є бажання, але людина починає читати і чомусь знеохочується. Я з вами повністю згідна, що потрібно читати і Ісус буде навчати і відкривати істину. Але, якщо не помиляюсь, Ви також колись радили починати читати Біблію з Нового Завіту... Чому?