То точно! Коли людина народжується згори її СУТЬ міняється, вона стає новим творінням: 2Кор.5:17 Тому то, коли хто в Христі, той створіння нове, стародавнє минуло, ото сталось нове!
приписування собі ярликів як християнин, віруючий, спасений....це нічого не міняє....це або є або нема....називайся хоть святим....потрібно відрізняти що є приписування, а є справді....
За допомогою Слова Божого можна це розрізнити, що є приписування, а що є насправді... Є певні ознаки за якими можна сказати, чи людина спасенна чи ні... Хоча це не завжди просто і швидко можна виявити. Вчора, до речі, як раз мали з дружиною досвід в цьому...
Але ви не так пізнали Христа, якщо ви чули про Нього, і навчилися в Нім, бо правда в Ісусі, щоб відкинути, за першим поступованням, старого чоловіка, який зотліває в звабливих пожадливостях, та відновлятися духом вашого розуму, і зодягнутися в нового чоловіка, створеного за Богом у справедливості й святості правди. Тому то, неправду відкинувши, говоріть кожен правду до свого ближнього, бо ми члени один для одного. Гнівайтеся, та не грішіть, сонце нехай не заходить у вашому гніві, і місця дияволові не давайте! Хто крав, нехай більше не краде, а краще нехай працює та чинить руками своїми добро, щоб мати подати нужденному. Нехай жадне слово гниле не виходить із уст ваших, але тільки таке, що добре на потрібне збудування, щоб воно подало благодать тим, хто чує. І не засмучуйте Духа Святого Божого, Яким ви запечатані на день викупу. До Єф. 4, 20-29
"фишка" в том, что тот кто на себя эти ярлыки цепляет как правило в это свято верит, и "є справді" - в зависимости от того кто смотрит, для когото Папа - второй после Бога, а для кого то - виновник смерти тысяч людей ... ну и т.д.
ну так не дивіться на них...дивіться на тих, з кого можна брати приклад....як писала одна вельмишановна особа - дехто в калюжі бачить болото, а дехто зірки....
Ця фраза повторюється у вас частіше за всіх. В мене до вас питання, а що для вас особисто означає пізнати Христа?
если в стаде баранов одна лань это не повод считать что это стадо - ланей ... много с кого можно брать пример среди язычников, "фашистов", коммунистов, и т.д. в любой организации какими бы делами она не занималась найдется пара-тройка высокоморальных людей ...
Найперше, не святотатствувати. Наприклад, не постити голих баб в теми які для християн є святими. До цієї гадості навіть не додумались такі атеїсти як Артобстрєл. Але для декого нічого святого не існує. За винятком Башти і бруклінської гопкомпанії.
то євангелісти ,вони Єгову не признають ,а з Єгошуа зробили Бога і тільки йому одному вклоняються ,а Месія нікому не казав того робити ПиСи і шо саме цікаве вони (євангелісти )теж монотеїсти по своїй суті,а не "трійочники" але проти них традиційні християни не повстають
Перепрушую, але це квіточки з ваших свят, саме з ваших а не якось-то!!! ---------- Додано в 22:36 ---------- Попередній допис був написаний в 22:35 ---------- Це точно. Прямо в яблучко ---------- Додано в 22:39 ---------- Попередній допис був написаний в 22:36 ---------- В Біблії написані чітки норми поведінки для жінок та чоловікив. Думаю, що вам вони відомі якщо в цьому проблема, звертайтеся ---------- Додано в 22:42 ---------- Попередній допис був написаний в 22:39 ---------- А як ви думаєте, чому?
да не атеист я, атеист - четко убежден - бога нет, а я не знаю .... наверно это еще хуже ... и вообще хватит меня обобщать
А чому ви задаєте такі тупі запитання? Ну захтіла баба роздітися і залізти в воду. Що робити? Втопити її за це, чи як? ---------- Додано в 00:36 ---------- Попередній допис був написаний в 00:22 ---------- \ Ви яку Євангелію читаєте? Невже там ніхто і ніколи не покланяється Месії? Невже Месія каже так, як ви: одному Богу покланяйся, а не Мені? Щось ви загинаєте, нє?
ПиСи "Пути Божии неисследимы" ....пан Мих поволі йде до правди ,а це радує ,бо радувався і Ісус в притчі про загублену овечку
это не может быть правдой, так как у них существенная разница в возрасте, разве может Отец быть с сыном одним и тем же? звучит пугающе - "найди и пользуйся" ....