Вірно, тому записано було найважливіше. Пр Ісуса також одило купа байок,які знайшли свое відображення як в літературі язичників, так і джерела талмуддичного юдаїзму. Тим не меншше рситияни спиралисб наперевірені і надійні джерела засвідченні самими апостолами. Вкарйдино , що апостли не сформолювали таик важливи догматів як трійця, непорочне зачаття Марії, полклоніня іконам мощам і решту риуальних практик. Ви також не забувайте що крім міфічного передання є цілком конкретні праці апсотьских мужів і апологетів(частина правда з ни не доствірна, але це вже інше питання). І знову ж таки в таки робота нема і наятку на передання в тій формі як його розуміють зараз.
Я вже його 100 разів про це питав. Далі продовжує. Може якісь розлади звязані з читанням і писанням. Я серйозно...
Доброго дня вельмишановне товариство. Я вперше на цьому форумі, але вже можу сказати, що тут підіймаються досить цікаві теми. Ось і в мене виникло одне питання до форумчан: чи доводилося читати комусь книгу Ігоря Каганця "Пшениця без куколю. Євангеліє без вставок і спотворень"? В мене вона викликала досить суперечливі враження. З однієї сторони нібито як все правильно висвітлює автор, - про спотворення тексту в Євангеліє, а з другої сторони - якщо Церква про це знала, то чому до цього часу не було вилучено спотворень ... ???
Спокійно, люди. Варіантів декілька - від дислексії з дисграфією до літеральної парафазії з аграфією. Віднесіться з розумінням.
З якого часу Каганецьь став білійним критиком? НУ він же висловлює абсурдні ідеї розраховані на те щоб шокувати публіку і продавати свої книги. Причому репутація в нього така , що книги чисто з інтересу будуть купувати і ті хто вважає їх фігнею. Мені доводилось бачити не самих лурних людей, які обурювались коли я Ісуса називав евреєм. І смішно і страшно....
а кто как не церьковь сама подгоняла писание под себя? библия это не цельное произведение а сборник подходящих под концепцию сочинений, что не совпадало с видением - в утиль - апокрифы, евангелие от Иуды и прочее, даже современные издания отличаются друг от друга пример был в теме про свидетелей е ....
Багато людей не зовсім цілком усвідомлюють роль Ісуса. Вашу думку, нариклад, підтримують мусульмани, або деяки індуїсти. Навіть християни схиляються до думки,що Ісус був одним із пророків, але зарано робити виснвки, поки не проконсультуватися з Біблії. По-перше, Ісус*— «один посередник між Богом та людьми». Потім, Біблія розказує нам про ще одну виняткову роль Ісуса - первосвященника. Павло пояснює: «На відміну від тих первосвящеників, він не має потреби щодня приносити жертви спершу за свої гріхи, а*потім за гріхи народу (адже він зробив це раз і*назавжди, коли приніс у*жертву самого себе), бо Закон призначає первосвящениками людей, що мають слабкості, а*слово присяги, яка з’явилась після Закону, призначає Сина, котрого навіки було зроблено досконалим» (Євр. 7:27,*28) Але, головна роль Ісуса в Божому намірі - це передречене насіння (Бут 3:15). Пригадаймо події в*Едемі, коли здавалося, що люди втратили все*— чистий стан перед Богом, вічне життя, щастя і*Рай. Тоді Бог Єгова передрік, що прийде Визволитель. Його було названо «насінням» (Бут. 3:15). Це оповите таємницею Насіння згадувалося в*численних біблійних пророцтвах упродовж віків. Воно мало бути нащадком Авраама, Ісака та Якова. Також насіння мало вийти з*роду царя Давида (Бут. 21:12; 22:16—18; 28:14; 2*Сам. 7:12—16). Хто був обіцяним Насінням? Відповідь міститься в*Галатів 3:16. (Прочитайте). Але пізніше в*тому самому розділі апостол Павло говорить помазаним християнам: «Більш того, якщо ви належите Христу, то ви справді нащадки Авраама*— спадкоємці згідно з*обітницею» (Гал. 3:29). Як можливо, щоб обіцяним Насінням, або нащадком, був Христос і*водночас інші особи? ---------- Додано в 00:23 ---------- Попередній допис був написаний в 00:20 ---------- Ісус розкрив важливу грань «священної таємниці». Він цілковито довів, що досконала людина може зберігати «побожну відданість» і*обстоювати Божу владу попри найсуворіші випробування з*боку Сатани (1*Тим. 3:16). По-друге, за словами Ісуса, «Син людський прийшов... щоб... дати душу свою як викуп за багатьох» (Матв. 20:28). Цим «відповідним викупом» було покрито успадкований від Адама гріх і*уможливлено майбутнє вічне життя для всіх, хто вбачає в*Ісусі Божого Спасителя (1*Тим. 2:5,*6).
Я розумію чому ви так спитали. Багато людей в наш час вважає несенітнецею дотримування побожної відданості. Але чи воно є таким беглуздям? Чому ви та думаєте?
Це не він видумав, Миху. Це сатана передав через Бруклін і Башту. Бо людина сама не може бути ні святою, ні досконалою. За приклад візьмімо апостолів. Тільки побачили арешт Ісуса - відразу відреклися, трьохрічної Христової науки ніби і не було. Чого ж бракувало? Кілька місяців пізніше ми побачимо чого - сили Святого Духа! Отже, коли Святий Дух зійшов на апостолів, їх неначе підмінили. Чому єговісти кажуть, що людина може добитись всього сама? (Зрештою, якщо подивитись на біографії їхніх перших двох вождів то щось та істина дуже вже тьмяніє.) Бо вони замінили Святого Духа, в якого не вірять, на бруклінську гопкомпанію.
Ви настыльки заслыплені що не бачите що вам пишуть інечуєте, що вам кажуть. Адам був досконали? Був. Міг опиратись спокусі? Міг. але цього не зробив Ісус останній Адам, витримав до кінця усі спокуси - оскліки він був досконалий його жертви було достатньо за гріх. ---------- Додано в 22:18 ---------- Попередній допис був написаний в 22:17 ---------- Якщо подивитись на вашу біографі. то що побачимо?-))))) Хоча краще подивитись на вашу катку у психіатра, Педро, ви хворий фанатик.
Що, Сергію, знову ображаєте людей? Замість жовчі і образ візьміть почитайте біографії Рассела і Рутерфорда. Пошукайте (не в Башті, звичайно) і почитайте. Чи не цікаво знати засновників релігії? А, по-друге, перестаньте знущатися з української мови, не випробовуйте терпіння модераторів.
А де ви її читали?_)))) Я то біогоафію читав і знаю, і не ч\цікавлюсьвигдадками параноїдних шизофренніків на відміну від вас. Щодо образ - то фанатизм це ознака психічного розладу, а не побожності.
Культура свідків напоказ! Це така вся Ваша організація? Не дивуюсь, що останнім часом кількість членів Вашої організації зменшується.
Ви хоч статистику бачили?-))) От люите ви брехати-0) Так я ввважаю. що Педро хворий і вам краще слідкувати за культурою ваших братів.
Пане Сергію, Ви робите погану рекламу Вашій організації, а може просто відкриваєте її справжню сутність? Не здивуюсь, якщо надалі кількість її членів продовжить зменшуватись.
а ведь я говорил, что СЕ пытается стать в один уровень с католиками и православными, как только припекает как и все христиане - могут и за табурет схватится и матом обложить ... п.с. и я это запостил не ради последней фразы в цитате ...
суть і приписані собі ярлики - це різні речі....можна що завгодно собі приписати, але суть від того не міняється...