Про бензин

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем demetris, 22 гру 2008.

1. layer9

layer9 Well-Known Member

існуе люди така штука як Фарадеївський мінімум, його можна і перейти...
    простішими словами видобута енергія з води буде перевишувати енергію на видобуток того ж водню, ну і т.д.
    в мене не тролейбус:scratch_one-s_head:

---------- Додано в 21:41 ---------- Попередній допис був написаний в 21:39 ----------

перший старт буде вже скоро
    напишу тобі:)

2. Defender

Defender Well-Known Member

BEN LIEBERMAN
    NY Post
    Friday, June 18, 2010
    President Obama has a solution to the Gulf oil spill: $7-a-gallon gas.

7 долларов за галлон ( 3.8 литра) = $1.84 за литр
    такая цена на бензин ожидается в США.
    Значительноё подорожание бензина связано с Бритиш Петролиум.

Надо будет в гараже пыль с велосипеда протереть. На всякий случай.:)

---------- Додано в 13:24 ---------- Попередній допис був написаний в 12:58 ----------

Можно использовать метанол (метиловый спирт, его проще купить чем питьевой или медицинский), регулярно добавляя его в топливный бак из расчета 1:1000 (грамм спирта на литр бензина) перед каждой заправкой. При сильных морозах, это спасает от образования ледяной пробки в топливном баке, из-за скопившейся там воды.

3. ovod

ovod Well-Known Member

за якими такими технологіями думаєте таке зробити, якщо не секрет?

4. layer9

layer9 Well-Known Member

5. SteelMaster

SteelMaster Well-Known Member

чув таку штуку ... що у нас як такого 95 бензину не має... тупо сплошна "бадяга" краще 92 заливати... розказували зі слів працівника АЗС... що скажете ?)

6. sani

sani Well-Known Member

теж чув, 95 то той самий 92 + присадки. Ну не роблять у нас 95 бензин. тому 92 заливаю, і горя не знаю :) а в основному їзджу на газу, дуже вигідно

7. layer9

layer9 Well-Known Member

розкажу вам одну історію:)
    сам колись давно, коли ще тільки приїхав у львів і був студентом, коли не було грошей у мене:) працював на "окко" що на науковій, за мізерну ще тоді зарплату в 180 грн.
    так от, працював я тоді помічником оператора, ну по нашому заправляв просто машини:pardon:
    Були випадки що приїзджав бензовоз і зливав 92 у резервуар 95... :sad: але не часто таке було...
    найбільше було що підкручували колонку - приходив чувак, типу періодична перевірка, заправляють машини і підкручують, щоб не доливала кілька грам... ви навіть і не замітете словом... на рахунок присадок нічого сказати не можу, хто його знае, напевно е таке:sad:
    як вони там зараз не знаю, газ підтримую щоб не казали, сам на ньому ,вигідно

• Подобається Подобається x 1
  8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Знайомі поляки їдуть в Крим через Львів. Просили спитати:
    1. Яка приблизно ціна бензину 95, газу і нафти?
    2. Де дешевше заправлятись: в околицях Львова чи Криму?
    3. Чи на кожній заправці можна купити газ?
    Буду вдячна за оперативні відповіді.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

1 95 - 7.35/літр
    2.дешевше на околицях Львова
    3. далеко ні.

10. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

1. 95-7,80
    газ (пропан бутан) біля 4 грн (+20,-5 коп)
    нафта (то дизельне?) 7 грн
    2. Дешевше заправлятись на брендових заправках в містах (не питання в кілька копійок на літрові а швидше- вмерла машина на трасі після заправки на ЗадрипанціOIL). Погано заправлятись на кільцевих і просто на трасі і тим більше на малознайомих заправках. Раджу всетаки заправлятись на ОККО або WOG біля великих міст (хоча би не ступорне машина на жарі)
    3. Далеко не на кожній, але ОККО мають пропан через одну. Отут (http://www.okko.ua/ua/filling-stations/) можна подивитись де заправки по трасі і що на них продається

11. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

Васілія Алібабаєча посадили за те що він бензин ослиною мочою розбавляв )))
    Це щось із тої серії.
    Я 92-й по 7,40 купую, де то таке чудо по 7,35? І що то взагалі таке?

• Подобається Подобається x 2
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

то мені СК компенсує... замість бабла... машина раніше їхала, а зараз скаче.

13. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

Не пойняв о_Оо_О
    То ПЗУ умудрилось Вам компенсацію бензином виплатити? то Вам картки на якусь конкретну заправку видали чи просто заправляють з каністри?
    Навіщо Ви на те погодились?

14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Сусід розповів про нове розводилово на заправках ANP (конкретно спостерігав у Києві, правий берег біля моста Патона):
    Невиразне оголошення: "За нечітко названий номер колонки оператор відповідальності не несе."
    Сусід традиційно каже "Шоста, 95 на 100 грн".
    Колонка не вмикається. Пішов розбиратися. У відповідь - "Ви же сказали дев'ята!". І на чеку дрібненька цифра 9.
    Благо, клієнт з 9-ї колонки ще не від"їхав, тож після маленького скандалу нашого героя заправили.

Пильнуйте!

15. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Новий Рік - це родинне свято... Ніяких поїздок по родичах...

До речі... Ціна за баррель нафти в доларах - в недорозвинутих країнах також означає і кут нахилу спини в градусах перед газонафтопромами і їх хазяєвами.

16. Boris_Kiev

То що? Вже час позичати порожні каністри?
    В суботу на Лукойлі було нібито 7.60 (95 євро, Румунія).

17. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Вже пізно. :))) Можливо, до Нового року купуватимемо по 10. :scratch_one-s_head:

18. Boris_Kiev

Ще не пізно: http://car.ua/azs/
    30-літрову вже обіцяли дати.

19. Suhoveckiy

Suhoveckiy Member

тепер дітям будем розказувати як колись купляли за 3-4гр.літр:)

20. Lomabred

Lomabred Well-Known Member

Я вже розповідаю , що колись давно , при розвиненому соціалізмі,Аі-93 коштував 30 коп.:)

а де твій аватар? :)