існуе люди така штука як Фарадеївський мінімум, його можна і перейти... простішими словами видобута енергія з води буде перевишувати енергію на видобуток того ж водню, ну і т.д. в мене не тролейбус ---------- Додано в 21:41 ---------- Попередній допис був написаний в 21:39 ---------- перший старт буде вже скоро напишу тобі
BEN LIEBERMAN NY Post Friday, June 18, 2010 President Obama has a solution to the Gulf oil spill: $7-a-gallon gas. 7 долларов за галлон ( 3.8 литра) = $1.84 за литр такая цена на бензин ожидается в США. Значительноё подорожание бензина связано с Бритиш Петролиум. Надо будет в гараже пыль с велосипеда протереть. На всякий случай. ---------- Додано в 13:24 ---------- Попередній допис був написаний в 12:58 ---------- Можно использовать метанол (метиловый спирт, его проще купить чем питьевой или медицинский), регулярно добавляя его в топливный бак из расчета 1:1000 (грамм спирта на литр бензина) перед каждой заправкой. При сильных морозах, это спасает от образования ледяной пробки в топливном баке, из-за скопившейся там воды.
якщо дуже цікаво то подивіться тут http://www.mediashare.com.ua/dokumentalnye/8783-tjazhelyjj-uotergejjt-vojjna-protiv-kholodnogo.html
чув таку штуку ... що у нас як такого 95 бензину не має... тупо сплошна "бадяга" краще 92 заливати... розказували зі слів працівника АЗС... що скажете ?)
теж чув, 95 то той самий 92 + присадки. Ну не роблять у нас 95 бензин. тому 92 заливаю, і горя не знаю а в основному їзджу на газу, дуже вигідно
розкажу вам одну історію сам колись давно, коли ще тільки приїхав у львів і був студентом, коли не було грошей у мене працював на "окко" що на науковій, за мізерну ще тоді зарплату в 180 грн. так от, працював я тоді помічником оператора, ну по нашому заправляв просто машини Були випадки що приїзджав бензовоз і зливав 92 у резервуар 95... але не часто таке було... найбільше було що підкручували колонку - приходив чувак, типу періодична перевірка, заправляють машини і підкручують, щоб не доливала кілька грам... ви навіть і не замітете словом... на рахунок присадок нічого сказати не можу, хто його знае, напевно е таке як вони там зараз не знаю, газ підтримую щоб не казали, сам на ньому ,вигідно
Знайомі поляки їдуть в Крим через Львів. Просили спитати: 1. Яка приблизно ціна бензину 95, газу і нафти? 2. Де дешевше заправлятись: в околицях Львова чи Криму? 3. Чи на кожній заправці можна купити газ? Буду вдячна за оперативні відповіді.
1. 95-7,80 газ (пропан бутан) біля 4 грн (+20,-5 коп) нафта (то дизельне?) 7 грн 2. Дешевше заправлятись на брендових заправках в містах (не питання в кілька копійок на літрові а швидше- вмерла машина на трасі після заправки на ЗадрипанціOIL). Погано заправлятись на кільцевих і просто на трасі і тим більше на малознайомих заправках. Раджу всетаки заправлятись на ОККО або WOG біля великих міст (хоча би не ступорне машина на жарі) 3. Далеко не на кожній, але ОККО мають пропан через одну. Отут (http://www.okko.ua/ua/filling-stations/) можна подивитись де заправки по трасі і що на них продається
Васілія Алібабаєча посадили за те що він бензин ослиною мочою розбавляв ))) Це щось із тої серії. Я 92-й по 7,40 купую, де то таке чудо по 7,35? І що то взагалі таке?
Не пойняв То ПЗУ умудрилось Вам компенсацію бензином виплатити? то Вам картки на якусь конкретну заправку видали чи просто заправляють з каністри? Навіщо Ви на те погодились?
Сусід розповів про нове розводилово на заправках ANP (конкретно спостерігав у Києві, правий берег біля моста Патона): Невиразне оголошення: "За нечітко названий номер колонки оператор відповідальності не несе." Сусід традиційно каже "Шоста, 95 на 100 грн". Колонка не вмикається. Пішов розбиратися. У відповідь - "Ви же сказали дев'ята!". І на чеку дрібненька цифра 9. Благо, клієнт з 9-ї колонки ще не від"їхав, тож після маленького скандалу нашого героя заправили. Пильнуйте!
Новий Рік - це родинне свято... Ніяких поїздок по родичах... До речі... Ціна за баррель нафти в доларах - в недорозвинутих країнах також означає і кут нахилу спини в градусах перед газонафтопромами і їх хазяєвами.