Залежить. Залежить від того, де хто регулярно заправляється... Про паливний бак придумав не я. http://automotoshop.asia/?page_id=84 http://www.michigan-auto.ru/content/maintenance/
Цілком згоден, що на якість бензину впливає ємність в якій він зберігається. Вони навіть коли закопуються - вже б/у, як правило - це списані залізничні цистерни. А от стосовно конденсату в повітрі і баку. Щось не логічно - він ж в повітрі, яке подається в суміші також є. Волога в повітрі аж ніяк не критичний фактор для двигунів. ---------- Додано в 13:59 ---------- Попередній допис був написаний в 13:52 ---------- 1. Постійний недолив на 3-5 коп. Звичайно це не гроші, але якось не чесно. На тому самому ГФЦ переливають. Перелити більш етично, ніж недолити. 2. Підкачки і вода на заправках практично всюди не працює. 3. Товари по фішці - половина із задекларованих відсутня. 4. Ставлять для продажу поілси страхування, а їх купити неможливо. 5. Поведінка касирів понизилася - вони все більше стають схожими на власників заправок, а ніж обслуговуючий персонал. Може я і в чомусь субєктивний, але є тут і факти.
Такого не може бути. Не вірю!!!!!!! +1 Якщо ви впевненi, що там є вода, то може просто додати у бак трохи спирту? Це ще до нас вигадали...
Є присадки в бак. Можна і спирту - чим вище "градус", тим краще. Але справа в тому, щоб "зв"язати" склянку води, треба влити в рази більше спирту, а в такій кількості він уже сам - сильний корозійний агент, який ще й впливає на октанове число. Спирто-бензинові суміші, які дозволено виробляти і продавати, мають ще й інгібітори корозії... В спирті її немає, а кисень в ньому є. Десь читав, що хімічні "промивки" паливного баку - неефективні - чи то ЗР проводив тести, чи КП, не пам"ятаю.
От на це я ще уваги не звернув. Спеціально буду шукати. Може на ГФЦ є. А на ОККО вони самі себе підставили - створили для людей зручність, а потім її самі ж і зіпсули тим, що не доглянули. ---------- Додано в 14:48 ---------- Попередній допис був написаний в 14:44 ---------- Але є. Я думаю, що вони так спеціально поступають, щоб показати свою лояльність до клієнта і на противагу таким, що недоливають. Ті 2 коп. в межах похибки колонки і допусків. А людям "пріятно".
Нет, сегодня на улице стоИт - я пару рюмок коньяку выпил. А что? Ищете транспортное средство от московских заторов и пробок?
На ОККО тепер якісь допотопні доштуковують. Тре і на ГФЦ нашептати, що їх конкурент починає круту маркетингову компанію по ремонту підкачок.
відкрив тему про ваше ж авто на воді, пропала... а бензин то вже навіть і не по 4 гривні, а всі 9 і ще не кінець напевно
Є один параметр, на який тепер ніхто не звертає уваги, але він впливає на економічність автомобіля. Це - наявність летючих фракцій і як результат - схильність до їх закипання. Мій сусід - власник карбюраторного ВАЗа-класики поставив собі другий фільтр - між бензонасосом і карбюратором. При достатній температурі під капотом бензин в тому фільтрі виглядає як газировка, яка тече "поштовхами". Такого, каже, навіть досвідчені автослюсарі не бачили. Перед тим, як поміняти бензонасос, водій "випробував" бензини (95) від різних виробників. Найгірший за цим параметром виявився одеський. Найкращий (з тих, що він заправляв) - румунський 95 Екто. Навіть після заміни "рідного" бензонасосу на Петербурзький (який не перегрівається) і регулювання карюбратора - все одно, каже, влітку економічність його автомобіля залежить від його "рейтингу" бензинів за цим показником. А щодо видалення води з бензобаку - це робиться просто: коли в бензобаку залишається один літр бензину, треба влити до бензобаку 0,25-0,5 літра високоградусного спирту і тут же заправитися бензином до повного баку. Спирт повністю зв"яже воду, ця "горілка" вигорить.
Ну в принципі правильно, тільки от з одним літром бензину це вже прикол! При такій кількості бензину ви машинку навіть не заведете, а доїздити до такої кількості бензи ... навіть не уявляю