Я теж маю Форд, тільки на механіці. так от, заливаю бензин на АНП, 95+, рідше 95, і не маю проблем, витрати пального дуже тішать, що по трасі що по місту, рідше заправляюсь на Шелі. А як по трасі їжджуто на Укрнафті, АНП, чи Авіас. (то все один концерн) тільки на першому 95+ рідко буває, а на останньому тільки 95. але якістью повністью задоволений... А от не раджу Лук Ойли, 95 на КЛО..таке лайно..якщо доводиться на них заправлятись то лийте самий дорогий бензин, з таким розрахунком щоб доїхати до "людської" заправки яка може бути на вашу думку.
Заправлявся майже рік на Лукойл (мав просто картку "Золотий гепард", та й заправка по дорозі на роботу була), бенза в них хороша, також заправляюсь на ОККО, а от ВОГ, АНП (в мене є ще одна машина, то вона від АНП плюється то просто караул, троїть і т.п.) не дуже люблю запарвляти, пару разів заправлявся на Укрнафті вроді нічо так, а ну і GFC теж хороший бензин.
Майже завжди ОККО, рідше Лукойл (бо буваю в тих краях рідко, але кажуть що бензин файний), іноді ВОГ. Коли їжджу на моря, то по дорозі стараюся виключно на Лукойлах заправлятися. Після проходження 2500 км середній розхід склав 7 літрів на 100, при тому , що в місті вона у мене п"є 12-15
заправився в неділю по дорозі в Золочів на укр нафті.... на пів дороги зупинявся свічки чистити.... окко лажа... там води багато, краще всього Лукойл і галицька нафтова компанія є ще така заправка як Атмосфера центр біля кільця городоцької, ближче до епіцентру, не вздумайте там заправлятись)))
кгм. Я ото на екперимент наважився. Давно мене підбивали на це, аж тепер спробував. Залив в цітрона 1,6 інжектор, 92 бензин на ОККО. Аж 15 літрів в майже пустий бак. Та ще й в морози тижневої давності. Нічо. Від'їздив. Скажу чесно, сильної різниці не помітив. Хіба що трішечки тугіше на педаль газу реагує при розгоні. По витраті не скажу нічого, оскільки закороткий експеримент. Потепліє, може наважуся ще раз спробувати. Хто що про то думає?
У Рено Меган класік написано у паспорті: А95, А98, але нічого не станеться, якщо ви заправите А92. Знайомий відїздив понад 100 000 на А92 і нічого, все гаразд.
Їхав літом на море.По дурості не заправив повний бак у Львові.Лампочка загорілась перед Хмельницьком.Вирішив не ризикувати і заправитись на першій заправці що попадеться.Попалося ANP десь 1км не доїзжаючи до повороту на Чернівці(КІЛЬЦЬОВА).На заправці звернув увагу на машину с піднятим капотом з іноземними номерами.Заправив 60 л. У мене Accord 1.8л.Десь після Вінниці зауважив ,що машина втратила прийомистість.Коли ішов на обгін починали падати оберти.Але машина ше їхала 80-90км/год замість планованих 120.Коли доїхав до Одесської траси швидкість впала до 60.В районі Голованівська я їхав 30-40 км/год.Я не міг обігнати навіть трактора.Певне з мене було вражаюче видовище.В Первомайску вдалося долити десь 20 л на УКРТАТНАФТІ.Машина пожвавішала.Але в районі Миколаїва знов почалася така фігня.Одним словомпоки я не виїздив повний бак і не залив нормальний бензус машина нормально не їхала.Добре хоч їхала ,а в людей вклякла прямо на заправці.(див вище) ---------- Додано в 00:06 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:56 ---------- Хоча у Львові я майже завжди заправляюсь на ANP на Стрийскій біля мосту.Наразі жодних проблем не виникало.Тож якщо ідеш в трасу краще заправлятися у великих містах, а якщо в маленьких то звертати увагу чи заправляеться крім вас ще хтось бажано з місцевих мешканців.
ото ж бо воно так і є. На трасі і на кільцевих переважно якась бадяга, тому якщо вже край (таке рідко буває, але буває), то я заливаю 5 літрів аби кудись доїхати ну я би добавив що .....заправляє іномарку а не москвича чи жигулика. Тільки от як знати чи місцевий хлопака?
Так-так, на рахунок заправок по дорозі тре бути досить обачним, хоча пам'ятаю ще давно в 1996р., батько собі тіко Пасата купив ми поїхали на Море в Крим, так якщо я не помиляюся в Красноперекопску є заправочка зараз це вроді Лукойл, а тоді якась інша була, так тоді і так хз які машини заправляють, бо переважно Жигулі були в ті часи, так він там і ливанув не помню, ну досить багато (бо потом матюків було), так десь вже посередині криму машину так почало сіпати, що був капець, ледь до Сімферополя доїхали. Так, от до чого я то сказав, на рахунок "левих" заправок на дорозі а-ля "Словянка" і т.п. тре дійсно лити 5-ть літрів і молитися, що через 60 км., буде якась "брендова" заправка, хоча не факт, що і там буде нормальний бензин. Але як то кажуть "Дурень думкою багатіє"
British Petroleum. Не знаю что там понтового (разве что, заправщики выглядят прилично и подходят быстро, причем самому совать пистолет в бак там просто не принято, а чаевые берут, но не ждут), недёшево. И тем не менее почти всегда очереди по две-пять машин на каждую колонку. Я тоже стараюсь заправляться там, 95-м Ultimate, качеством доволен.
BP plc (по-русски произносится Би Пи пи эл си) (LSE: BP, NYSE: BP ) — британская нефтегазовая компания, вторая по величине публично торгующаяся нефтегазовая компания в мире. Штаб-квартира — в Лондоне. Компания занимает 2 место в Fortune Global 500[1] (2009 год). (c) wiki афігезний бенз. В нас би таке.