і на 130 років))) Анекдот до теми: приходить мужчина в салон мерседеса, довго ходить, приглядається, підходить до білої купешки на шкірі і повному фулі і пита: -скільки коштує? -500000 -а якщо в кредит, яий буде платіж? -20000 доларів на 7 років -а якщо кредит на 20 років? -10000 -а якщо на 50 років? мужик, ати не хочеш якоїсь Таврії? -я і ровера не хочу, але чоловік, на якого впав піддон цегли на будові хоче саме таку..
Чергова акція Укрнафти : 2010 рік. Купи заправку пальним повного бака і отримай безкоштовно автомобіль!
Може ця тема вже піднімалася, але часи міняються, і ціни, і якість. Поділіться досвідом. Де заправлятися у Львові?
хм... на заправках..., хоча, може хтось й інші варіанти підкаже... Угу... а якщо мати картку Метро при собі, то ще й знижка... чи вже ні? Мені за АЗС не зовсім по дорозі, але іноді заправляюсь там..., а от сонце постійно там заправляється. Мені доводиться тішитись ОККО на Кульпарківській.
Заправилася позавчора на УкрНафта на Науковій, сьогодні зранку дуже тяжко завівся мотор, до того проблем не було, ось і виникають підозри, що за бадягу я по вінця залила?
Якщо у Вас не запорожець або жигулі, я б не радив такі експерименти над нормальною машиною робити. Вог, Шелл, Окко, Лукоіл, Джіефсі - все решта трошечки дешевше, але насправді на тому не зекономиш, бо чим гірший бензин, тим більше двигун його п"є і тим гірші наслідки для паливної системи і двигуна
Останній раз заправилась на Шелі.Перед тим постійно заправлялась на ОККО. Різниці не відчула. Цікаво почути відгуки про 100 бензин який зараз пропонують на Возі. Думаю найближчим часом спробувати
Справа у тому, що бензин не завжди має відношення до назви АЗС. Процитую з ыншого форума: "Для того, чтобы утверждать, что заправка Пи-Пи или Картойл лучше заправки ООО "Урюпинская топливная компания" для начала стоит поинтересоваться, чем одна от другой отличается. Правильный ответ - ничем. Флаг лишь показывает, что заправка берёт определённый объём топлива на реализацию у указанной компании, но вот откуда берёт доп. объёмы в летний период (к примеру) - ничего не известно. Поэтому один бензовоз может быть от уважаемого бренда, что круглосуточно рекламу гоняет о том, какой у него жёсткий контроль качества, а другой с частной нефтебазы, где уровень в резервуарах меряют жердиной, а заправляют вёдрами. Это первый нюанс. Теперь второй. Нам ничего не известно по поводу того, как именно ворует топливо персонал. Да, понятно, что в лучшем случае не доливают. Но ведь могут и долить! Водитель бензовоза может долить воды, а может солярки и в первом случае вода должна отстояться в резервуаре прежде чем попасть в бензоколонку, а во втором внешне ничего не изменится. В топливный бак вода попадает благодаря тому, что не берут пробы топлива на разных уровнях резервуаров. Всё зависит от смены или если угодно от людей. На людей надо смотреть, а не на вывеску." Тому у Львові можна заправлятися на Лукойл, а під Одесою - не варто.
....я теж люблю Шел.Хоч в нас особливої різниці не має де заправлятися. Але до ШЕЛу , якась більша психологічна довіра. Деколи наливаю V-power бензин який , ніби -то , має "чистити" мотор і додавати сили. Не знаю як він ту функцію виконує , щось мені тяжко сказати. Але то що він горить довше - то факт.Я помітив.
Гарне?! Ну не знаю, як щодо краси..., але коли останній раз заправилась на Лукойлі, то довелось всю топливну систему чистити... Про цей не скажу, але 92 і 95 там гіменце..., ми раніше на фірму брали картки їхні..., так от свічки на автівках міняли щотижня і розхід був шалений... Тому до ВОГ взагалі впала довіра і нема бажання навіть пробувати щось з їхніх пропозицій.
Лукойл з Калуша (вони там мають якесь виробництво) возить бензол і доливає в бензин підтверджую слово в слово, та ще добавлю що з меннеджерами і операторами постійні конфузи. Півтора року назад ледве закрив їхні картки через те що в одних була одна інформація в інших інша. Чотири рази прийшлось особисто заїзджати в офіс до них. Волиняки рулять
Борхес, так я нє понЯл, де Лукойл кращий? А про то що Ви мені розтлумачили, дякую, хоча це, навіть такий бовдур як я, розумів і раніше. Однак заправляюсь на Шелл, чи на регіональной заправкі(де топливо має Літовське походження, згідно сертіфікату)
насамперед думаю, що заправлятися слід у місті. Чому? У місті є шанс, якщо залив гірший бензин, повернутися на заправку і бити морду. Якщо заправляєшся на трасі - такі шанси різко спадають. Наприклад. Заправляюся на ОККО і ВОГах Один раз бензинчик доходив до кінця а я їхав на Чоп. За Львовом перед Липниками заїхав наліво на ВОГ. Машина так кашляла, що я від неї ще хіба поносу чекав...
Нигде, каждая заправка уникальна. В Москве вот котируются заправки ВР (понтово, дорого), но на ТТК есть заправка ВР где можно заправиться и сразу в сервис на капремонт ехать (коллега там разок заправился). Надо чеки коллекционировать с заправок, а как машина дуба даст - в сервисе сливать топливо в несколько бутылок, опечатывать при свидетелях и на экспертизу.