Про бензин

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем demetris, 22 гру 2008.

1. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

і на 130 років)))
    Анекдот до теми:
    приходить мужчина в салон мерседеса, довго ходить, приглядається,
    підходить до білої купешки на шкірі і повному фулі і пита:
    -скільки коштує?
    -500000
    -а якщо в кредит, яий буде платіж?
    -20000 доларів на 7 років
    -а якщо кредит на 20 років?
    -10000
    -а якщо на 50 років?
    мужик, ати не хочеш якоїсь Таврії?
    -я і ровера не хочу, але чоловік, на якого впав піддон цегли на будові хоче саме таку..

• Подобається Подобається x 3
  2. sselev

sselev Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Чергова акція Укрнафти :
    2010 рік. Купи заправку пальним повного бака і отримай безкоштовно автомобіль!

4. demetris

demetris Well-Known Member

поки чекаю - стрілка то до низу котиться, тре вж годувтаи, а воно під 6 грн.

5. NikaMay

NikaMay Member

Може ця тема вже піднімалася, але часи міняються, і ціни, і якість. Поділіться досвідом. Де заправлятися у Львові?

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Шел, на окружній.

7. Iriska

Iriska Well-Known Member

хм... на заправках..., хоча, може хтось й інші варіанти підкаже...

Угу... а якщо мати картку Метро при собі, то ще й знижка... чи вже ні? Мені за АЗС не зовсім по дорозі, але іноді заправляюсь там..., а от сонце постійно там заправляється. Мені доводиться тішитись ОККО на Кульпарківській.

8. NikaMay

NikaMay Member

Заправилася позавчора на УкрНафта на Науковій, сьогодні зранку дуже тяжко завівся мотор, до того проблем не було, ось і виникають підозри, що за бадягу я по вінця залила? :sad:

9. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Якщо у Вас не запорожець або жигулі, я б не радив такі експерименти над нормальною машиною робити. Вог, Шелл, Окко, Лукоіл, Джіефсі - все решта трошечки дешевше, але насправді на тому не зекономиш, бо чим гірший бензин, тим більше двигун його п"є і тим гірші наслідки для паливної системи і двигуна

• Подобається Подобається x 4
  10. Iriska

Iriska Well-Known Member

І зря...

Скоріш за все... тетра-етил свинець з домішками бензину...

11. Gron

Gron тафгай

Просто цікаво, на Лукойлі теж гарне топливо?
    Бо у нас, я б незарадив.

• Подобається Подобається x 2
  12. night

night Well-Known Member

Останній раз заправилась на Шелі.Перед тим постійно заправлялась на ОККО. Різниці не відчула. Цікаво почути відгуки про 100 бензин який зараз пропонують на Возі. Думаю найближчим часом спробувати

13. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Справа у тому, що бензин не завжди має відношення до назви АЗС. Процитую з ыншого форума:
    "Для того, чтобы утверждать, что заправка Пи-Пи или Картойл лучше заправки ООО "Урюпинская топливная компания" для начала стоит поинтересоваться, чем одна от другой отличается. Правильный ответ - ничем. Флаг лишь показывает, что заправка берёт определённый объём топлива на реализацию у указанной компании, но вот откуда берёт доп. объёмы в летний период (к примеру) - ничего не известно. Поэтому один бензовоз может быть от уважаемого бренда, что круглосуточно рекламу гоняет о том, какой у него жёсткий контроль качества, а другой с частной нефтебазы, где уровень в резервуарах меряют жердиной, а заправляют вёдрами. Это первый нюанс. Теперь второй. Нам ничего не известно по поводу того, как именно ворует топливо персонал. Да, понятно, что в лучшем случае не доливают. Но ведь могут и долить! Водитель бензовоза может долить воды, а может солярки и в первом случае вода должна отстояться в резервуаре прежде чем попасть в бензоколонку, а во втором внешне ничего не изменится. В топливный бак вода попадает благодаря тому, что не берут пробы топлива на разных уровнях резервуаров. Всё зависит от смены или если угодно от людей. На людей надо смотреть, а не на вывеску."

Тому у Львові можна заправлятися на Лукойл, а під Одесою - не варто. :)

14. Patrick

Patrick Well-Known Member

....я теж люблю Шел.Хоч в нас особливої різниці не має де заправлятися. Але до ШЕЛу , якась більша психологічна довіра.
    Деколи наливаю V-power бензин який , ніби -то , має "чистити" мотор і додавати сили. Не знаю як він ту функцію виконує , щось мені тяжко сказати. Але то що він горить довше - то факт.Я помітив.

15. Iriska

Iriska Well-Known Member

Гарне?! Ну не знаю, як щодо краси..., але коли останній раз заправилась на Лукойлі, то довелось всю топливну систему чистити...

Про цей не скажу, але 92 і 95 там гіменце..., ми раніше на фірму брали картки їхні..., так от свічки на автівках міняли щотижня і розхід був шалений... Тому до ВОГ взагалі впала довіра і нема бажання навіть пробувати щось з їхніх пропозицій.

16. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Лукойл з Калуша (вони там мають якесь виробництво) возить бензол і доливає в бензин
    підтверджую слово в слово, та ще добавлю що з меннеджерами і операторами постійні конфузи. Півтора року назад ледве закрив їхні картки через те що в одних була одна інформація в інших інша. Чотири рази прийшлось особисто заїзджати в офіс до них. Волиняки рулять :)

17. Gron

Gron тафгай

Борхес, так я нє понЯл, де Лукойл кращий?
    А про то що Ви мені розтлумачили, дякую, хоча це, навіть такий бовдур як я, розумів і раніше.
    Однак заправляюсь на Шелл, чи на регіональной заправкі(де топливо має Літовське походження, згідно сертіфікату)

18. NikaMay

NikaMay Member

Маю Форд з АКП, не хотілося б щоб малий загнувся через те, що його годують гемін..цем :scratch_one-s_head:

19. Kaff

Kaff Well-Known Member

насамперед думаю, що заправлятися слід у місті.
    Чому? У місті є шанс, якщо залив гірший бензин, повернутися на заправку і бити морду.
    Якщо заправляєшся на трасі - такі шанси різко спадають.
    Наприклад.
    Заправляюся на ОККО і ВОГах
    Один раз бензинчик доходив до кінця а я їхав на Чоп. За Львовом перед Липниками заїхав наліво на ВОГ. Машина так кашляла, що я від неї ще хіба поносу чекав...

20. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Нигде, каждая заправка уникальна. В Москве вот котируются заправки ВР (понтово, дорого), но на ТТК есть заправка ВР где можно заправиться и сразу в сервис на капремонт ехать (коллега там разок заправился).

Надо чеки коллекционировать с заправок, а как машина дуба даст - в сервисе сливать топливо в несколько бутылок, опечатывать при свидетелях и на экспертизу.

а де твій аватар? :)