артобстрєл, олігархам добре мати такий, які гаситимуть вогонь, ризикуючи життям за 3000 грн, їм добре мати шахтарів, які за 2000 грн полізуть в забій. А тому для простих смертних, які б могли заробити за кордоном, бо там вища платня, хай краще вкалують в шахтах. А Європа... Вчора Азаров розповідав, що тре адаптувати нашу економіку з Європейською, при тому і пари не випустив з уст, що його сімя давно вже в Австрії працює і живе. Виходить, він вже адаптувався, а ви, лохи - ще ні. Я розумію, що в Миколаєві туго... Європа далеко. На заході 90% населення хлче в Європу, бр знає чого хоче, ви ж цього не розумієте. ---------- Додано в 21:15 ---------- Попередній допис був написаний в 21:14 ---------- Дурак він.
Канцлер ФРГ Ангела Меркель заявила, что РФ давит на Украину, отметив, что отказ Украины от подготовки к подписанию соглашения об ассоциации с Евросоюзом меняет повестку саммита "Восточного партнерства". Больше читайте тут: http://www.unian.net/news/607004-merkel-obvinila-kreml-v-politicheskom-davlenii-na-ukrainu.html
А какой чістай літєратурнай укрАінскій язік! І как можна зравніть такоє вісакаждуховнає опчєства с загнівающім западам. Гдє адні ґеї і лєсбіянкі?
Мне Меркель не начальник. Мой Верховный Главнокомандующий сказал, что Европа давит на Украину. Значит давит.
Полковник, повторити, як Обама охарактеризував Путіна при свідках? Назвав привселюдно ослом і сказав, що таку саму думку має і Меркель і Камерон. Думаю, це дуже мяка і ввічлива характеристика тупого диктатора.
То все добре, Полковник. Але не матюкайтесь. Бо тільки алкоголь зявляється в вас в крові, вам влаштовують витверезник на тиждень-два. А я вже за 10 років звик довас так що без вас форум не форум.
Все іде за планом. Асоціацію підпишуть, Йулька сидітиме, троїсті гетьмАни рвануть на юга тягнути ногу...