Після останньої своєї вихідки (сів не тверезий за кермо) відібрали права на рік, купив собі алкотестер шоб контролювати проміле але не знаю на скільки він точний. може хтось користувався і дасте пораду? Профессиональный алкотестер AlcoScan AL7000 - купить в Медтехника Лайф: цены отзывы характеристики
@IvanVoloshyn, моя порада - якщо випив навіть пиво - за руль не сідай. І щоб два рази не вставати, відразу і скажу побажання - якщо ти випив алкоголь, а сів за руль, то бажаю доїхати тобі до першого бетонного стовпа. Але так в цей стовп заїхати, щоб ти залишився цілим і неушкодженим, твоя машина щоб згоріла, а стовп щоб розламався на кусочки. І щоб не було потерпілих людей. А взагалі-то, пане @IvanVoloshyn, навіть якщо Ви прийшли щось рекламувати і спамити, то все одно майте на увазі - мої побажання і захцянки збуваються. Перевірено.
Алкоголь та зневоднення Алкоголь та зневоднення Вживання алкоголю змушує нирки виводити більше рідини. Еквівалент 50 грам спирту може призвести до виведення до 1 літру рідини у вигляді сечі. Оскільки мозок на 80% складається з води, то в купі з іншими негативними процесами, зневоднення може викликати головний біль навіть після невеликої кількості алкоголю. Обов’язково потрібно пити багато води під час і після вживання алкоголю - це може зменшити ймовірність головного болю.
Алкоголь може мати різний вплив на здоров'я людини в залежності від кількості споживаного, регулярності вживання та особливостей організму. Ось деякі загальні аспекти впливу алкоголю на здоров'я: 1. **Фізичні наслідки:** Надмірне споживання алкоголю може призвести до проблем з печінкою, серцем, шлунком та іншими органами. Воно також може призвести до ожиріння, підвищеного тиску, загрози інсульту та інших серйозних захворювань. 2. **Психічні наслідки:** Алкоголь може впливати на психічне здоров'я, спричиняючи депресію, тривожність та інші розлади. Він може погіршувати якість сну та спричиняти різні психічні та емоційні проблеми. 3. **Залежність:** Переважне або надмірне споживання алкоголю може призвести до алкогольної залежності, яка є серйозною проблемою і може вимагати професійної допомоги для лікування. 4. **Вплив на соціальне життя:** Алкоголь може впливати на соціальне життя, відносини з близькими, робочі можливості та інші аспекти життя. Важливо поміркувати про особисте споживання алкоголю, дотримуватися рекомендацій з безпечного споживання (якщо ви вирішили пити) та слідкувати за своїм здоров'ям. Якщо у вас є конкретні питання або обставини, краще звернутися до лікаря або фахівця з питань здоров'я.
Онкологія...дивіться: всі, хто навіть не все життя, а певний час дуже "зашибали", помирали від раку. Це можна подивитись по відомих людях - наприклад, артистах.
В Італії, наприклад, п'ють вино мало не з дитинства. Але ж це натуральне вино, ще й розбавлене, велика різниця з горілкою чи самогоном... В мене сват мало не помер від інсульту...тоді йому лікар при виписці сказав: ніякого алкоголю! Якщо буде треба, то може 50 гр кон'яку, і то щоб був імпортний.