Особисто я не хочу ніякого надгробку. Зникнути б,щоб ніхто не згадав. А,зрештою,так і буде. Ніхто й не плюне вслід.
Не переживай, знайдуться "добрі" люди. ---------- Додано в 12:11 ---------- Попередній допис був написаний в 12:08 ---------- Блін, стіко нашкрябати на ЛФ і хоче, щоб його ніхто не згадав, наївний
Знаю багато людей, котрі вже визначили місце поховання за життя - це вдови, які хочуть лежати коло свого чоловіка, батьки, котрі не хочуть потім обтяжувати своїх дітей подібними клопотами. Але є ше такі, котрі любуються такою "красою" - хочуть бути впевненими, що і після смерті їм дістанеться доля розкоші й солідності. Що сказати... у всіх випадках, мабуть, треба жити так, аби твоє поховання відбулось за твоєю волею, аби ніхто не відривав у дітей кавалок хліба, аби поставити пам'ятник батькам. Ну, і щоб люди поважали так, що кожен би хотів дати на пам'ятник хоч копійку. От це і є отой, "нєрукотворний"...
2200рік сервер форуму львівпорт -"тут був Вася!" -Видно, якийсь відвідувач хазив на форумі в 13 році? Цікаво, де його прах?
Не вірю я в тотих сенсів... З небіжчиками можна й без них спілкуватись. А надгробка такой не хочу. Як і гостин з пєснямі і пляскамі.