Карабин, спасибо за зелёненький квадратик. А то хфилологиня с афициантам соревнуются, кто больше мне красных влепит. Ну, как дети малые, чесслово.
спасибо в стакан не помещается, давайте чет поменьше... ---------- Додано в 21:38 ---------- Попередній допис був написаний в 21:36 ---------- кстати, если вы не в курсах, Оля моя родственница.....прошу любить и жаловать
Не сомневаюсь. У всех форумчан-галичан предки были либо баронами, либо коннозаводчиками, либо зажиточными панами. Я тут начитался. Только не надо меня переубеждать!!!
Підкажіть,хто лікував молочні зубки у ст. Клініці симбіотика, нам 4 Рочки і поблеми з задніми зубками, я чула що там лікують без наркозу і бор машинки.
Вітаємо, шановний! Заходьте, якщо з миром до нас.... ---------- Додано в 07:10 ---------- Попередній допис був написаний в 07:07 ---------- Карабіне, що ж Ви всіх маскалів палканської породи в нашу тайну посвящаєте?
Вітре, то ви так українців підколюєте? А я вас стільки захищала, що ви - нормальний руский... Права була моя баба, як казала, що добрий москаль - тільки мертвий.