Привіт )) ---------- Додано в 22:06 ---------- Попередній допис був написаний в 21:55 ---------- Підскажіть будь -даска, шо необхідно знати для починаючого фотографа, які основні поняття???
Я вже трохи з цим розібралась, мене цікавить більше як правильно фотографувати, на шо потрібно в першу чергу звертати увагу, тому шо я фотографую людей а все навкруг небачу, тінь, світло, вічна боротьба, нерозумію чи тоя настройки неправильні вибираю чи просто неправильно фотографую може ракурс неправильний вибираю... ---------- Додано в 22:18 ---------- Попередній допис був написаний в 22:17 ---------- , то я вже знаю
Запишіться на курси і там вас всьому навчать. У свій час я теж відвідувала курси. Але все рівно того мало.Щоб стати справжнім фотографом , треба навчитися бачити, відчувати те, що на перший погляд не викликає нічого цікавого.
Привіт-привіт! ---------- Додано в 23:08 ---------- Попередній допис був написаний в 23:06 ---------- Хто знає щось про Західприлад? Фірма, яка продає різні технічні прилади тут відзначилась в 2011 році негативним відзивом. Може щось змінилось? Хтось в курсі?
Шановні дописувачі! Звертаюсь до Вас із проханням допомогти, якщо можете. Я живу в районі вул. Пекарської і від жовтня потерпаю від низькочастотного гудіння, що починається приблизно в 19-45 і гуде до ранку. Я прожила у цій своїй квартирі 55 років, і такого не було. Це гудіння чують не всі. Тільки двоє сусідів почули. Іноді буває якби вібрація під підлогою. Це почула одна сусідка (у неї була асоціація із водою, що пливе під підлогою). Це гудіння є неголосне, але воно свердлить мозок, таке враження, що звук іде із землі (я живу на 1-му поверсі). Не допомагають беруші. У підвалі звук посилюється. Ще я чула його локалізацію на Пекарській у будинку, що прилягає до мого з тильної сторони. Санстанція, ЖЕК, обленерго нічого не знайшли. Львівводоканал не дав відповіді: я думала, що, можливо, це чистять колектор тою новою машиною. Якщо у Вас є версії, пишіть. Я повідомлю усі деталі. Тільки прошу без іронії: це гудіння не в моїй голові, бо воно зникає, варто мені вийти за межі квартири. Я знаю час включення. НА свята, наприклад, не включають. Дякую Вам за увагу.